SERVICEAFTALE OG LOVPLIGTIGT EFTERSYN

SERVICEAFTALE OG LOVPLIGTIGT EFTERSYN

Det er fra myndighederne side besluttet, at køle- og klimaanlæg skal gennemgå et lovpligtigt eftersyn og service minimum en gang årligt for fejl eller ujævn drift. Det er virksomhedens ansvar at kunne dokumentere, at anlægget har gennemgået eftersyn og service. Lovgivningen er primært lavet for at beskytte medarbejdere i mod farligt arbejdsmiljø og generel driftsikkerhed.

Køle- og klimaanlæg til erhverv er oftest et vitalt element i den daglige drift og produktion. Om kunden er beskæftiget inden for detail, offentlige institutioner eller industrielle virksomheder, er der altid et behov for køling. Køleanlæg kræver eftersyn og service for at vedligeholde den konsistente ydeevne som klimaanlægget er født med fra installationen. Dette skal i langt de fleste tilfælde ske i samarbejde med et autoriseret kølerfirma som DANSK KØL & KLIMA.

 

Vælg DANSK KØL & KLIMA til eftersyn og service

I valget af leverandør til køle- og klimaanlæg er det som kunde vigtigt at anvende en leverandør, der ikke kun tilgodeser dig og dit budget ved installationen. Det er vigtigt at vide om partneren rent faktisk kender til dine konkrete krav og behov, der efterspørges inden for dit felt. Produktionsvirksomheden kan eksempelvis have andre behov for køle- og fryseløsninger end fødevarevirksomheden har til generel temperatur behandling af levnedsmidler. Kontoret kan efterspørge en bedre luftkvalitet, så medarbejdere altid befinder sig i det absolut bedste arbejds klima. Vi ved, at virksomheder er forskellige og derfor har forskellige behov.

Vi ved, at fejlinstallationer, eller blot manglende erfaring til installation og servicering, kan påføre kunden alvorlige konsekvenser på den økonomiske bundlinje.  Men også, hvad angår sikkerhed for virksomhedens medarbejderne på arbejdspladsen. Vælg en partner til eftersyn, der har forstand på køle- og klimaanlæg. Vi tilbyder vejledning og rådgivning af det faktiske produkt fra start til eftersyn og service efter at projektet er afsluttet. Alene på denne måde sikres du som kunde den bedste behandling.

 

Få en fast serviceaftale og få en bedre produktgaranti

Med en serviceaftale på alle dine køle- og klimaanlæg hos DANSK KØL & KLIMA, undgår du besværet og skal kun fokusere på din kerneforretning. Brug tiden på det, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Vi holder meget af god kundekontakt, og i samarbejde med os hjælper vi med at holde dig opdateret på det den nyeste teknologi inden for køle- og klimaanlæg.

Når du har en fast serviceaftale med DANSK KØL & KLIMA sparer du penge på den lange bange. Undgå at betale startgebyr og vagttillæg efter 16 på hverdage med en fast serviceaftale på dine køle- og klimaanlæg. Mange af vores kunder benytter sig allerede af denne model, fordi det betyder, at kunden alene skal fokusere på sin virksomhed. Hvis uheldet skulle ske, er det bare rart at vide at hjælpen ikke er langt væk. Vi er til rådighed alle ugens dage, 365 dage om året over hele landet.

Vi er ISO 9001:2015 certificeret kølefirma med over 30 års erfaring inden for kølebranchen. Vi garanterer, at arbejdet udføres efter lovens gældende regler i forhold til sikkerhed og bæredygtighed.

 

Få en fast serviceaftale her

Som udgangspunkt leveres produkter og varer med en 1-årig produktgaranti. Med en fast serviceaftale på dit udstyr opnår du en bedre produktgaranti, fordi vi ved, at udstyret vedligeholdes korrekt og gennemgås hvert år. Med en sericeaftale hos DANSK KØL & KLIMA opnår du 2 års garanti på alle produkter.

 

Har du allerede nu brug for et tilbud på eftersyn og service, ring på 7020 3800. Så hjælper vi dig på vej!