lnvesteringer i aircondition og
arbejdsklima betaler sig

Aircondition skaber et behageligt arbejdsklima

Et behageligt arbejdsklima er ikke bare nødvendigt for virksomhedens egne medarbejdere og kunder, som kommer på besøg. De samme mennesker kan have behov for et godt indeklima i privaten. DANSK KØL & KLIMA er totalleverandør af både aircondition og varmepumper til erhverv og private. Vores kunder er butiksejere, kontorfællesskaber, skoler, offentlige institutioner og andet erhverv, med flere personer i lokalerne adgangen.

For virksomheder og medarbejdere, der i dagligdagen føler et varmt arbejdsklima, på kontoret eller i butikken, kan det give god mening at investere i en aircondition eller en varmepumpe. Der er flere aspekter som virksomheden kan sætte i perspektiv. Ved at investere i en aircondition øger virksomheden medarbejdernes lyst til at være på arbejdspladsen over længere tid. Desuden søger mennesker af natur altid de bedste miljøer, og en dårlig luftkvalitet er direkte årsag til, at medarbejdere oftere får sygdom.

Resultatet ved investeringer i luftkvalitet vil derfor kunne mærkes direkte på virksomhedens bundlinje, grundet højere lyst og deraf øget effektivitet.

Investeringer i luftkvaliteten kan tilmed være med til at forbedre luftfugtigheden i lokalet. Dette er fornuftigt, hvis man befinder sig i ældre bygninger. Her vil et bedre indeklima ikke bare kunne afhjælpe en høj luftfugtighed. Det vil ligeledes være en grundlæggende forsikring i mod uforudsete udgifter til bygningen, som skimmelsvamp og fugt.

Aircondition og klimaanlæg skaber bedre indeklima samt bedre bundlinje

Vi forhandler flere produkter, som hver især tjener sit formål for luftbehandling for kunden. For butiks ejeren kan nævnes de integrerede loftkassetter eller regulære luft-til-luft varmepumper. Om sommeren producerer begge enheder kulde i lokalet og varme om vinteren. Lufttæppet hænger derimod oftest over den mest trafikerende indgang til butikken. Loftkassetter samt varmepumper er fornuftige komplementære vare til lufttæpper. Loftkassetten fungerer som en varmepumpe i butikken, integreret i loftet, uden at tage plads på gulvet. Den holder indeklimaet behageligt, hvor lufttæppet holder den kolde luft ude ved luftspredning over døren med et væsentlige lavere energiforbrug som resultat.

Vi er ISO 9001:2015 certificeret med den højeste tilladelse og certificering, og har lov til at arbejde med kølemidler på tværs af alle brancher. Vores tilladelse er din forsikring for at arbejdet bliver udført efter dansk lovgivning med en kort leveringstid over hele landet.

Vi hjælper dig selvfølgelig også med eftersyn samt service af varmepumper og loftkassetter efter installation.

Har du spørgsmål til klimaanlæg eller aircondition?

Udfyld kontaktformularen eller ring direkte på
tlf. +45 70 20 38 00
Få et tilbud på aircondition til kontoret

Ved du i forvejen, hvilken model, eller hvilken løsning du ønsker inden for aircondition i form af en luft/luft varmepumpe eller en af vores loftkassetter, kan du hos DANSK KØL & KLIMA allerede nu sammensætte dit eget tilbud her på siden. Det samlede tilbud modtages direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

Læg blot produkterne i kurven og send dem videre til os derfra. På den måde ved vi på forhånd, hvilke produkter du er interesseret i og vi kan hurtigt komme med et konkret svar, som du kan arbejde videre med.

 

 

Aircondition og varmepumper

Viser 1–16 af 52 resultater

Filtre