Luft-til-luft varmepumper til et behageligt indeklima

Gå til produkter

Få energitilskud når du køber en luft-til-luft varmepumpe

Luft-til-luft varmepumper består af en indedel og en udedel. Udedelens funktion består i at udnytte temperaturen i luften udenfor bygningen til opvarmning af luften indenfor om vinteren, eller til nedkøling af luften om sommeren, hvor den fungerer som en aircondition.

Energien til varme eller kulde som produceres fra udedelen konverteres via kobberrør til indedelen. Herfra fordeles varmen, eller kulden, i lokalet, hvori indedelen er monteret. Det er vores erfaring, at varmepumpens indedel er placeret i husets største rum, og herfra bliver varmen, eller kulden, fordelt til resten af huset via de åbne døre. En luft-til-luft varmepumpe hjælper ligeledes med at opretholde et godt og sundt indeklima. I inderdelen er der integreret støv- og allergi filtre, hvis funktion består i at rense luften for pollen, støv, el.lign. Den rene og friske luft cirkuleres med pumpens ventilator, som forebygger fugt og lugt i boligen.

Ønsker du at finansiere købet af varmepumpen, tilbyder vi i samarbejde med Resurs Bank finansiering af energikøb til både private og erhverv. Hør mere om dette på 7020 3800.

Vi modregner energitilskuddet på varmepumpen direkte på orden – du sparer tid

Varmepumper forbruger mindre energi end det den leverer. Staten giver et gratis energitilskud som led i den grønne omstilling. Størrelsen af dette afhænger af, hvad du som kunder skifter fra.

FRATRÆK ENERGITILSKUD (KR. 660-3.848) DIREKTE PÅ KØBET HER PÅ SIDEN NÅR DU VÆLGER MODEL PÅ PRODUKTET. Eller få overblikket over alle energitilskud til varmepumper HER.

Har du spørgsmål til valg af model af luft-til-luft varmepumper? Du kan altid fange Jens Peter på 7020 3800, så hjælper han dig gerne videre. Valget af model afhænger dels af, hvor mange kvm som ønskes opvarmet samt, hvor inderdelen skal placeres for bedste effekt.

 

Showing 1–16 of 20 results

Filtre