Bæredygtige og driftssikre varmepumper
for den grønne omstilling

Viser 1–16 af 40 resultater

Filtre
Type varmepumpe
Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du har spørgsmål til valg af varmepumpe. Jeg tilbyder løsninger, der skaber et tempereret indeklima og varmt brugsvand.

Jens Peter, kølemontør

Kontakt Dansk Køl og Klima

Bliv mindre afhængig af olie og gas med en varmepumpe

Varmepumper fungerer på den måde, at de anvender luftens naturlige varme udenfor til at producere varme eller kulde indenfor – både sommer og vinter. Det kan fx være til dit kontor, hus, fritidshus, sommerhus eller værksted. 

Varmepumper er også en god løsning til erhverv, hvor det ofte er større lokaler, der enten skal varmes op eller nedkøles. Mange virksomheder kan se værdien i, at installere en varmepumpe på deres kontorer, i lagerhaller samt andre rum, hvor der er behov for opvarmning, fordi de kan spare på udgifterne i forhold til en almindelig aircondition.  

En varmepumpe er nemlig en miljøvenlig og effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på elregningen eller nedsætte dit forbrug af olie. Fordelen ved varmepumper er, at de også kan omstilles til at køle i varmere perioder.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe består af to dele: den ene del er placeret udenfor og den anden er placeret indenfor. Den del af varmepumpen, som er placeret inde er den primære varmekilde, og er den som leverer varmen til din bolig. 

Det gør den ved at overføre varmen udenfor til indenfor ved at blæse den direkte ind i rummet. 

Den del af varmepumpen, som er placeret udenfor konverterer energien og den varme, som naturligt er i luften ved hjælp af en kompressor. Herefter viderefører den varmen til den del af varmepumpen, som er placeret inde. 

En varmepumpe kan også sagtens udvinde og distribuere varme, selvom der er minusgrader udenfor.

Vi forhandler to former for varmepumper

Vi er leveringsdygtige i to former for varmepumper. Begge modeller er miljøbevidste løsninger, og teknologien fungerer på samme måde, men opfylder to forskellige behov.

Luft til luft varmepumper bidrager til et behageligt indeklima og luft til vand varmepumpen producerer varmt brugsvand.

En varmepumpe er et bæredygtigt valg

Den store fordel ved at investere i en varmepumpe, uanset om det er for at opvarme luften eller for at opvarme brugsvandet, er genereringen af energi. Denne kaldes også for SCOP værdi.

Begge typer varmepumper genererer op imod 4-6 gange så meget energi, som den kræver i drift. Det vil sige, at for hver krone varmepumpen anvender ved at være tændt, producerer den selv 4-6 kroner, som går til varme. Altså du bruger 1 krone og får 4-6 kroner gratis igen. Væsentligt energibesparende. 

Med en varmepumpe vil du derfor allerede fra år 1 opleve en besparelse på elregningen. Afhængigt af, hvor meget strøm husstanden forbruger vil varmepumpen efter 4-7 år være tilbagebetalt. Herfra vil den generere rent overskud.

Invester i en varmepumpe og opnå en besparelse på op imod 70-80%

Vi forhandler markedets mest effektive varmepumper til private og virksomheder. Vi har tidligere leveret aircondition og varmepumper til restauranter, butikker og kontormiljøer.

I alle tilfælde har vi hjulpet kunden med besparelser på op imod 70-80% af deres nuværende varmeregning.

Energirådgivning omkring din varmepumpe

Har du behov for energirådgivning til, hvordan en varmepumpe kan bidrage til en sundere økonomi for dig?

Kontakt Jens Peter på tlf. 7020 3800, så hjælper han dig gerne videre i processen. Vi hjælper dig selvfølgelig også med at foretage et eftersyn og service på varmepumpen, så udgifterne til senere vedligehold begrænses.

Få håndværkerfradrag og energitilskud ved køb af varmepumpe

Du kan få fradrag for arbejdslønnen på din private selvangivelse (2020: kr. 12.500 samlet pr. husstand) for monteringen. Desuden gives der fra den danske stat økonomisk støtte i form af, energitilskud ved køb af en varmepumpe, som led i den grønne omstilling. Beløbets størrelse afhænger af, hvilken eksisterende varmekilde du skifter fra, men strækker sig fra kr. 660 – 3.848 for luft til luft varmepumper og kr. 3.072 – 9.306 for luft til vand varmepumper.

Ved erhvervskøb er det husstandens nuværende forbrug som energitilskuddets beregnes ud fra, men er oftest væsentligt højere end standardværdierne nævnt ovenover. Går du med tanker om at investere i et klimaanlæg til kontoret eller ønsker du konkret beregning på, hvor meget du kan spare i virksomheden på at udskifte din traditionelle opvarmning med en grøn varmepumpe – giv et kald til Jens Peter på 7020 3800, så hjælper han dig gerne videre.

 

Vi modregner energitilskuddet på varmepumpen direkte på orden – du sparer besværet

Der er meget papirarbejde og mange retningslinjer som SKAL overholdes til punkt og prikke for at opnå energitilskuddet, ellers udbetales støtten ganske enkelt ikke. Derfor har vi gjort det let for dig som kunde. Dansk Køl & Klima garanterer energitilskuddet og klarer alt praktisk arbejde med ansøgningen og kontakt til energiselskaberne – helt uden beregning.

FRATRÆK ENERGITILSKUD DIREKTE PÅ KØBET HER PÅ SIDEN NÅR DU VÆLGER MODEL PÅ PRODUKTET. Eller få overblikket over alle energitilskud til varmepumper HER.

Er du interesseret at vide, hvad en standard montage for varmepumper indeholder, kan dette findes HER.