Vi forhandler effektive og driftssikre ismaskiner til ethvert behov

Gå til produkter

Ismaskiner til isterninger i flere faconer

DANSK KØL & KLIMA leverer markedets mest effektive ismaskiner med produktion af is i flere faconer fra SIMAG. De er specielt velegnet til erhverv som restauranter og hoteller samt barer og diskoteker, eller virksomheder som fiskeindustrien, der normalvis har et højt dagligt forbrug af is. Alle vores ismaskiner har et automatisk rengøringssystem, hvilket sikrer, at isen altid er af den reneste kvalitet. Men forlænger desuden levetiden af enheden.

SIMAG leverer klart markedets bedste isterningsmaskiner til produktion af is, med stor variation på daglige produktion. Udvalget starter fra ismaskiner med en daglig produktion på 18 kg med indbygget magasin til enheder uden magasin med en daglig isproduktioner på over 1000 kg. Nedenfor kan ligeledes fås magasiner til opbevaring af is. Vi har det du søger.

Forlæng levetiden på ismaskiner med kalkfiltre

Danmark har noget af verdens reneste drikkevand, men hver region har ikke den samme mængde af kalk i vandet. Dette betyder, at ismaskinen belastes forskelligt, afhængigt af, hvor i landet den anvendes. Det anbefales af denne grund, sammen med ismaskinen, at anvende afkalkningsfiltre for at forlænge levetiden af enheden.

DANSK KØL & KLIMA forhandler driftssikre ismaskiner fra SIMAG.

Få et tilbud på isterningsmaskiner

Hos DANSK KØL & KLIMA kan du sammensætte dit eget tilbud her på siden. Ved du på forhånd, at du har behov flere ismaskiner i din virksomhed, eller generelt andet udstyr som vi tibyder, kan du allerede nu få et tilbud på det du har behov for.

Udfyld dine oplysninger fra kurven og modtag et tilbud direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter som købes hos os.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR STOR ORDREN ER. VI KOMMER GERNE OG MONTERER SAMT LEVERER PÅ DIN ADRESSE OVER HELE DANMARK.

Har du behov for hjælp eller ønsker du at blive ringet op?

Hvis du har brug for hjælp – eller rådgivning – til at finde den rette ismaskine, er du velkommen til at give os et kald på 7020 3800.

Ellers kan du indtaste dine kontaktoplysninger. Så vil vi vende tilbage, så hurtigt vi kan, med et svar som du kan arbejde videre med.

 

ISMASKINER

Viser 1–16 af 37 resultater

Filtre
Isproduktion/24 timer
Magasin, med/uden