Industrielle virksomheder kræver de
rette køle- og fryserum til proces køling

KØLE- OG FRYSERUM TIL PROCES KØLING

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Proces køling er en god investering

DANSK KØL & KLIMA har nu igennem mange år været blandt de foretrukne leverandører af større køle- og fryserum til proces køling. Vi leverer hver gang, til tiden.

Vi tilbyder os gerne som rådgiver allerede fra designfasen til det endelige produkt er leveret og installeret. Det vigtigste er behovet som skal løses. Når vi kender det overordnede behov, kan vi give konkrete anbefalinger til løsninger herpå, præcis skræddersyet efter din virksomhed.

Vi har mange års erfaring og anbefalinger inden for køle- og fryserum til proces køling. Eksempelvis kan et større køle- og fryseområde fungerer som et midlertidigt lager –  eller distributions område –  i produktionsprocessen for produktions- eller fødevareproducenten, inden produktet skal videre til forarbejdning.

Vi har ingen standardløsninger, når det kommer til køle- og klimaanlæg til industrielt brug. Hver branche har ofte unikke behov, som skal løses på sin egen måde. Grossisten af frugt og grønt kan have et behov for et større køle- og fryselager grundet stor volumen og omsætnings hastighed af varer. Alternativt kan slagteriet i højere grad have brug for transportskinner i loftet fra filetering til pakke afdeling. Dette effektiviserer – og forbedrer – arbejdsgangen for medarbejdere, men ligeledes er et løsningsforslag som optimerer den overordnede forretning og løfter tilmed virksomhedens bundlinje.

Luftdøre reducerer energiforbruget

DANSK KØL & KLIMA er officiel partner med den hollandske leverandør ESAS-AIRDOOR. Virksomheden er specialiseret i produktion af energibesparende samt omkostnings reducerende luftdøre til industrielt brug og leverer derfor en ideel løsning til virksomheder med porte og døre som oftest står åbent. Herunder kan du se, hvordan ESAS-AIRDOORs kraftige luftdøre til proces køling for industrielle virksomheder faktisk fungerer.

Læg specielt mærke til, hvordan temperaturen i hvert lokale holdes konsistent ved brug af luftdøren – resultatet vil være et mindre energiforbrug og mindre omkostninger til følge som i stedet kan bruges på virksomheden kernekompetence.

Vælg den rigtige samarbejdspartner fra starten

Industrielle virksomheder har oftest høje omkostninger forbundet med produktionen. Det er derfor vitalt at vælge en erfaren leverandør med den rette ekspertise og tilladelse til at arbejde med køle- og fryserum til industri, så processen for produktion er så driftssikker som overhovedet muligt.

Alle klimarum leveres med temperatur styring med flere muligheder for overvågning. Vi er leveringsdygtige i forskellige typer af døre og porte til industrihaller med køle- og frysefaciliteter i tempereret miljø.

Har du behov for hjælp eller konkrete anbefalinger til indretning af kølerummet eller fryselageret indenfor proces køling, eller ønsker du yderligere information omkring ventilation og luftdøre for at effektivisere din proces køling? Du kan få fat i Jens Peter på 7020 3800. Køle og fryserum – eller køle- og klimaanlæg – til lagerhaller er vores kernekompetence – det har vi lavet i 30 år