Professionelt restaurant udstyr til professionelle kunder

Leverandør af professionelt butiksudstyr med køl

Din restaurant, supermarked eller cafe er din virksomhed, det er din indtægtskilde og dit aktiv. Den skal være indrettet effektivt og skal tilmeld præsenteres på en sådan måde, at du ikke ikke bliver udfordret i den daglige drift. Resultatet skal give dine kunder det rigtige indtryk af din forretning, så de interesseret i at vende tilbage. Det er ikke nemt, men det er et område som vi har beskæftiget os med i mange år, og som har givet os en professionel erfaring.

DANSK KØL & KLIMA tilbyder alt restaurant udstyr og butiks inventar med køl som du måtte have behov for – vi har leverandører over hele Europa og garanterer en solid service hver gang med en kort leveringstid. Det gælder alt fra kølereoler til supermarkeder, præsentations kølediske til special butikker eller ismaskiner til ethvert behov.

Vi er FAGOR partner i Danmark og er derfor leveringsdygtige i præsentable display køleskabe i høje- eller underbordsmodeller med kapacitet fra 25 til 144 flasker. Vi forhandler tilmed de klassiske engelske OSBORNE skabe i underbordsmodeller.

Vi har løsninger i faste mål, som er lette at integrerer i en allerede eksisterende hotellobby eller restaurant med en kort leveringstid. Se eventuelt vores smarte løsninger af vin køleskabe i faste mål fra EXPO SRL. Vin køleskabene kan leveres i flotte centralt stående – eller som integrerede vægløsninger i design efter egnet ønske.

Har du spørgsmål angående udstyr med køl til butikker? Ring til Jens Peter på 2888 3800, eller giv vores øvrige konsulenter et kald på 7020 3800, så finder vi i fællesskab den rette løsning til dit behov.

Vi er autoriseret FAGOR-partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

Den unikke køleløsning til butikken eller restauranten

DANSK KØL & KLIMA er specialister i alt nødvendigt restaurant udstyr. Vi har konsulenter og designere, som alene er beskæftiget med dette område. Derfor vil vi gerne deltage i designet og opmåling af din restaurant eller cafe, allerede i de første stadier. Dette sikrer dig som kunde den bedste rådgivning og, at du får den rette løsning efter netop jeres behov.

Vi tilbyder også helt unikt restaurant udstyr og butiks inventar, individuelt designet til den enkelte virksomhed og dens behov. Ingen løsning er ens, fordi ingen virksomheder er ens. Vi er garanter for æstetiske og praktiske præsentations løsninger af vin køleskabe i mange former. Se eventuelt vores eget mærke af vin køling, COMMELIER. Her tilbyder vi eksklusive vinskabe til blandt andet restauranter og hoteller. Som førende specialister er vi drevet af ambitionen om at skabe æstetiske og funktionelle løsninger, der sikrer dine gæster en unik kundeoplevelse.

Få et bedre tilbud til restauranten ved større ordre

Vi kan lave et samlet tilbud til dig, hvis ordren:

1) består af minimum 3 varer og

2) har en værdi som overstiger kr. 20.000 ekskl. moms.

Læg blot produkterne i kurven og send dem derfra videre til os derfra. På den måde ved vi på forhånd, hvilke produkter du er interesseret i og vi kan hurtigt komme med et konkret svar, som du kan gå videre med.

Alle produkter leveres som udgangspunkt med 1 års garanti. Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

RESTAURANT- OG BUTIKSUDSTYR

Viser 1–16 af 19 resultater

Filtre