close_icon
Tilkøb til produktet
Vælg fuld garanti HOS DIG
Forsikre dig imod uforudsete omkostninger i fremtiden. Garantien inkluderer reparationer på kundens adresse over hele landet med brofaste øer og dækker både omkostninger til reservedele, transport til og fra kunde og timeløn til montør.
1 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, KØL OG FRYS

1.000,- inkl. momsTilføj til kurv

2 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, KØL OG FRYS

2.375,- inkl. momsTilføj til kurv

Har du brug for at vide mere om vores produkter? Vores dygtige konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Ring på 7020 3800

Driftssikre køle- og fryseborde der holder råvarerne friske

Køle- og fryseborde anvendes af enhver fødevareproducerende virksomhed med et storkøkken. Vores kunder tæller typisk alt fra cafeer og restauranter til hoteller samt offentlige institutioner. Alle køleborde eller fryseborde fra FAGOR er forrest i branchen indenfor for den grønne omstilling. Advance-modellerne er dog mest miljø- og energi venlige i energiklasse B, grundet en højere isolering.

Alle modeller findes i løsninger med 2-4 døre eller fra 4-8 skuffer, eller kunden kan vælge en kombination af døre eller skuffer. Dørene kan desuden leveres i rustfrit stål eller som glasdøre, hvis et hurtigt overblik i enheden ønskes. Mulighederne er mange. Det handler om behovet, og hvordan kundens mandskab arbejder i køkkenet.

Alle enheder leveres med integreret LED lys, justerbare ben samt indbygget afløb for en nemmere rengøring.

Har du behov for hjælp og rådgivning til valg af køle- eller frysebord til storkøkken? Giv os gerne et kald på 7020 3800, så hjælper vi dig gerne på vej.

Viser 1–16 af 56 resultater

Filtre
Køl / Frys
Antal døre