close_icon
Tilkøb til produktet
Vælg fuld garanti HOS DIG
Forsikre dig imod uforudsete omkostninger i fremtiden. Garantien inkluderer reparationer på kundens adresse over hele landet med brofaste øer og dækker både omkostninger til reservedele, transport til og fra kunde og timeløn til montør.
1 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, INDUSTRIOPVASKEMASKINER

1.625,- inkl. momsTilføj til kurv

2 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, INDUSTRIOPVASKEMASKINER

3.125,- inkl. momsTilføj til kurv

Afkalkningsfilter + SMS-boks, BWT
Fjerner kalk og forlænger levetiden på industriopvaskemaskinen. SMS-boksen giver besked når filtret skal skiftes.
Afkalkningsfilter med SMS boks, BWT

7.875,-9.500,- inkl. momsVælg muligheder

Monteringssæt, BWT
Tilslutter afkalkningsfilter til opvaskeenhed.
Monteringssæt til afkalkningsfilter, BWT

2.062,50,- inkl. momsTilføj til kurv

Konsol med hjul til afkalkningsfiltre, BWT
Nemmere hygiejne er vejen frem.
Konsol med hjul til afkalkningsfilter, BWT

875,- inkl. momsTilføj til kurv

Har du brug for at vide mere om vores produkter? Vores dygtige konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Ring på 7020 3800

Professionelle industri opvaskemaskiner til
professionelle virksomheder

Gå til produkter

Industri opvaskemaskiner til restauranter, hoteller og cafeer

DANSK KØL & KLIMA er leveringsdygtige af driftssikre og effektive industri opvaskemaskiner, grovopvaskere og tunnelopvaskeløsninger fra FAGOR. Produkterne er interessante for alle med en høj omsætning af service og kan leveres indenfor kort tid. Opvaskeløsningerne er særdeles velegnet til hoteller og restauranter samt offentlige institutioner som handelsskoler, hospitaler og plejehjem. Til virksomheder, som barer og diskoteker, med høj omsætning af glas, tilbydes kraftige glasopvaskere.

Industri opvaskemaskiner findes som hætteopvaskemaskiner og underbordsopvaskemaskiner, og kan fås med mekanisk- eller elektronisk betjeningspanel. Opvaskecyklussen, fra start til slut, går fra 55 til 120 sekunder med en kapacitet på 30 til 65 kurve per time. Hvis behovet er større, er vi også leveringsdygtige i tunnelopvaskemaskiner til større køkkener og lignende arbejdspladser, hvor omsætningen er ekstra høj.

Kalkfiltre forlænger levetiden på industri opvaskemaskiner

Danmark har noget af verdens reneste vand, men hver region har ikke den samme mængde kalk i vandet. Det anbefales af denne grund, sammen med industri opvaskemaskinen, at anvende afkalkningsfiltrer.  Filtrene minimerer tidsforbruget med rengøring, og udgifter hermed, men forlænger ligeledes levetiden af enheden. Alle modeller leveres med sæbe- og afspændingspumpe med mulighed for valg af skylle- og afløbspumpe.

Ved valg af HRS modeller i hætteopvaskemaskiner, modeller med indbygget emhætte, vil udgiften til separat opsætning af emhætte kunne undværes.

Vi er autoriseret FAGOR-partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

Få et samlet tilbud på industri opvaskemaskiner

Hos DANSK KØL & KLIMA kan du sammensætte dit tilbud fra kurven. Ved du på forhånd, at du har behov flere industriopvaskemaskiner til din cafe eller restaurant, eller andet udstyr til storkøkkenet som vi tilbyder, kan du sende valget af produkter til os.

Udfyld dine oplysninger fra kurven og modtag et tilbud direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR STOR ORDREN ER. VI KOMMER GERNE OG MONTERER SAMT LEVERER PÅ DIN ADRESSE OVER HELE DANMARK.

Har du behov for hjælp eller ønsker du at blive ringet op?

Hvis du har brug for hjælp og rådgivning til at finde den rette opvaskeløsning, er du velkommen til at give Jens Peter et kald på 7020 3800.

Du er også velkommen til at indtaste dine kontaktoplysninger her på siden. Så vil vi vende tilbage, så hurtigt vi kan, med et svar som du kan arbejde videre med.

INDUSTRI OPVASKEMASKINER

Viser 1–16 af 32 resultater

Filtre
Opvaske enhed