close_icon
Tilkøb til produktet
Vælg fuld garanti HOS DIG
Forsikre dig imod uforudsete omkostninger i fremtiden. Garantien inkluderer reparationer på kundens adresse over hele landet med brofaste øer og dækker både omkostninger til reservedele, transport til og fra kunde og timeløn til montør.
1 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, INDUSTRIOPVASKEMASKINER

1.625,- inkl. momsTilføj til kurv

2 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, INDUSTRIOPVASKEMASKINER

3.125,- inkl. momsTilføj til kurv

Afkalkningsfilter + SMS-boks, BWT
Fjerner kalk og forlænger levetiden på industriopvaskemaskinen. SMS-boksen giver besked når filtret skal skiftes.
Afkalkningsfilter med SMS boks, BWT

7.875,-9.500,- inkl. momsVælg muligheder

Monteringssæt, BWT
Tilslutter afkalkningsfilter til opvaskeenhed.
Monteringssæt til afkalkningsfilter, BWT

2.062,50,- inkl. momsTilføj til kurv

Konsol med hjul til afkalkningsfiltre, BWT
Nemmere hygiejne er vejen frem.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/www.danskkoel.dk/www/wp-content/themes/danskkoel/woocommerce_single_product_hooks.php on line 366

Har du brug for at vide mere om vores produkter? Vores dygtige konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Ring på 7020 3800

Hætteopvaskemaskiner giver et rent vaskeresultat – hver gang

Vores industriopvaskemaskiner med hætte findes som udgangspunkt med 1 eller 2 vaskepumper alle med 3 vaskeprogrammer med modelspecifik opvaskecyklus. Opvasken tager fra 55 til 180 sekunder pr. opvask plus de alle har et kontinuerligt vaskeprogram. Hætteopvaskemaskinerne findes i flere størrelser med en produktion pr. time fra 40 til 65 kurve. Enheden fås med mekanisk – såvel som elektronisk betjeningspanel.

Hætten – eller korpus for opvaskemaskinen om man vil – kan fås isoleret eller uisoleret. Fordelen ved den isolerede løsning er, at den bidrager til et mindre energiforbrug. Desuden giver den isolerede løsning et lavere støjniveau i køkkenet under produktionen til alles tilfredshed.

Alle industriopvaskemaskiner, som hættemodel, leveres med sæbe- og afspændingspumpe. CONCEPT+ modellen findes også med afløbs- og skylle boosterpumpe, hvor sidstnævnte sikre en hurtigere tørreevne så næste vask kan påbegyndes. Ved HRS modeller er det desuden muligt at spare montering af en separat emhætte, da denne er indbygget i enheden.

Find præcis modellen som du søger herunder. Ellers er du mere end velkommen til at give os et kald på 7020 3800, så finder vi løsningen til jeres behov.

Viser 1–16 af 18 resultater

Filtre
Produktion, kurve/timen