Vandbad til gastronomisk tilberedning

Gastronomisk tilberedning af fødevarer kræver det rette udstyr i form af bain marie, vandbade og sous vide. Mange restauranter anvender bain marie til buffet, da det har en god evne til at holde temperaturen stabil over en længere periode.

Vores bain marie er perfekt til buffeter, eller til at holde grøntsager, saucer og andre fødevarer varme. Alle vandbadene kan reguleres i temperatur efter behov.

Ved anvendelse af sous vide tilberedes maden ved en lav og præcis temperatur, over en længere periode, altså en slags langtidstilberedning. Kokken vakuumpakker kødet, grønsager eller fisk i en pose og sænker posen ned i et vandbad. Vandet i vandbadet skal have den temperatur som ønskes opnået på den gældende fødevare. Vi tilbyder desuden også effektive vakuumpakkere, som kan anvendes efter behov.

Har du behov for hjælp i valget af bain marie, vandbade eller sous vide? Kontakt os gerne på 7020 3800, så finder vi den rigtige løsning til dit behov

Viser alle 14 resultater