Professionelle opvaskeløsninger
til professionelle virksomheder

Industri opvaskemaskiner til restauranter, hoteller og cafeer

DANSK KØL & KLIMA er leveringsdygtige af driftssikre og effektive industri opvaskemaskiner, grovopvaskere og tunnelopvaskeløsninger fra FAGOR. Produkterne er interessante for alle med en høj omsætning af service og kan leveres indenfor kort tid. Opvaskeløsningerne er særdeles velegnet til hoteller og restauranter samt offentlige institutioner som handelsskoler, hospitaler og plejehjem. Til virksomheder, som barer og diskoteker, med høj omsætning af glas, tilbydes kraftige glasopvaskere.

Industri opvaskemaskiner findes som hætteopvaskemaskiner og underbordsopvaskemaskiner, og kan fås med mekanisk- eller elektronisk betjeningspanel. Opvaskecyklussen, fra start til slut, går fra 55 til 120 sekunder med en kapacitet på 30 til 65 kurve per time. Hvis behovet er større, er vi også leveringsdygtige i tunnelopvaskemaskiner til større køkkener og lignende arbejdspladser, hvor omsætningen er ekstra høj.

Få et bedre tilbud på dit storkøkkenudstyr ved større ordre

Vi kan lave et samlet tilbud til dig på alt storkøkken udstyr, hvis ordren

1) består af minimum 3 varer og
2) har en værdi som overstiger kr. 20.000 ekskl. moms.

Læg blot produkterne i kurven og send dem derfra videre til os derfra. På den måde ved vi på forhånd, hvilke produkter du er interesseret i og vi kan hurtigt komme med et konkret svar, som du kan gå videre med.

Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års
fuld garanti på alle produkter.

Kalkfiltre forlænger levetiden

Danmark har noget af verdens reneste vand, men hver region har ikke den samme mængde kalk i vandet. Det anbefales af denne grund, sammen med industri opvaskemaskinen, at anvende afkalkningsfiltrer.  Filtrene minimerer tidsforbruget med rengøring, og udgifter hermed, men forlænger ligeledes levetiden af enheden. Alle modeller leveres med sæbe- og afspændingspumpe med mulighed for valg af skylle- og afløbspumpe.

Ved valg af HRS modeller i hætteopvaskemaskiner, modeller med indbygget emhætte, vil udgiften til separat opsætning af emhætte kunne undværes.

Har du behov får hjælp og rådgivning? Ring til Jens Peter på 7020 3800, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning til dit behov.

Vi er autoriseret FAGOR-partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

INDUSTRI OPVASKEMASKINER

Viser 1–16 af 32 resultater

Filtre
Opvaske enhed