Effektive ovne til storkøkkener og professionelle behov

Gå til produkter

Driftsikre industri ovne med flere programfunktioner

Den vigtigste faktor i valget af industri ovne er kendskabet til det grundlæggende behov for restauranten eller hotellet. Der er stor forskel på, “hvad der kunne være dejligt at have og hvad man faktisk har brug for”, også økonomisk. Det er spild af ressourcer, hvis ikke disse anvendes fuldt ud i den daglige drift.

FAGORs industriovne til storkøkkener fås i 3 størrelser med flere professionelle blæse programmer og funktioner i hver serie.  Her er ADVANCE PLUS topmodellen. Vær ærlig over for dig selv i valget af industriovn, men gå ikke på kompromis.

Hvor mange gastroplader til ovne skal den kunne indeholde på en gang? Skal ovnen have flere vaskeprogrammer?

Industri ovne til gastroplader med effektive programfunktioner

Vi er leveringsdygtige i alle størrelser af industri ovne til storkøkkener med el- og gas tilslutning for restauranter, hoteller samt cafeer og offentlige kantiner med en kort leveringstid. Gasmodellerne kan tilsluttes flaske- og naturgas.

Alle industri ovne fra FAGOR er født med 5 programmer: damp, fugtstyring, kombidamp, regenerering og konvektion. Alle varianter leveres med påmonteret ledning og stik, klar til brug.

Brug vores filter funktion og find præcis den model du søger. De findes med 6, 10 og 20 indstik til gastroplader.

Vi er autoriseret FAGOR-partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

Få et tilbud på industri ovne til storkøkkenet

Hos DANSK KØL & KLIMA kan du sammensætte dit eget tilbud her på siden. Har du behov for flere ovne i restauranten eller hotellet, eller generelt andet udstyr til storkøkkener?

Udfyld dine oplysninger fra kurven og modtag et tilbud direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR STOR ORDREN ER. VI KOMMER GERNE OG MONTERER SAMT LEVERER PÅ DIN ADRESSE OVER HELE DANMARK.

Har du behov for hjælp eller ønsker du at blive ringet op?

Hvis du har brug for rådgivning til at finde den rette ovn til storkøkkenet, er du velkommen til at give Jens Peter et kald på 7020 3800.

Ellers kan du indtaste dine kontaktoplysninger her på siden. Så vil vi vende tilbage, så hurtigt vi kan, med et svar som du kan arbejde videre med.

Jens Peter og vores montører har i gennem 30 år leveret og monteret 140+ storkøkkener over hele landet. Vi har helt sikkert også løsningen, som passer til din forretning.

INDUSTRI OVNE

Viser 1–16 af 22 resultater

Filtre
Størrelse på industriovn