Effektive ovne til storkøkkener og professionelle behov

Driftsikre industri ovne med flere programfunktioner

Den vigtigste faktor i valget af industri ovne er kendskabet til det grundlæggende behov for restauranten eller hotellet. Der er stor forskel på, “hvad der kunne være dejligt at have og hvad man faktisk har brug for”, også økonomisk. Det er spild af ressourcer, hvis ikke disse anvendes fuldt ud i den daglige drift.

FAGORs industriovne til storkøkkener fås i 3 størrelser med flere professionelle blæse programmer og funktioner i hver serie.  Her er ADVANCE PLUS topmodellen. Vær ærlig over for dig selv i valget af industriovn, men gå ikke på kompromis.

Hvor mange gastroplader til ovne skal den kunne indeholde på en gang? Skal ovnen have flere vaskeprogrammer?

 

Få et bedre tilbud på dit storkøkkenudstyr ved større ordre

Vi kan lave et samlet tilbud til dig på alt storkøkken udstyr, hvis ordren 1) består af minimum 3 varer og har en værdi som overstiger kr. 20.000 ekskl. moms. Alle produkter leveres som udgangspunkt med 1 års garanti.

Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

Industriovne til gastroplader med effektive programfunktioner

Vi er leveringsdygtige i alle størrelser af industri ovne til storkøkkener med el- og gas tilslutning for restauranter, hoteller samt cafeer og offentlige kantiner med en kort leveringstid. Gasmodellerne kan tilsluttes flaske- og naturgas. Alle industri ovne fra FAGOR er født med 5 programmer: damp, fugtstyring, kombidamp, regenerering og konvektion. Alle varianter leveres med påmonteret ledning og stik, klar til brug.

Brug vores filter funktion og find præcis den model du søger. De findes med 6, 10 og 20 indstik til gastroplader.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR MEGET DU KØBER!

Har du behov for hjælp og rådgivning til valg af industri ovne, giv os gerne et kald på 7020 3800. Så finder vi løsningen, der passer til dit behov!

Vi er autoriseret FAGOR-partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

INDUSTRI OVNE

Viser 1–16 af 22 resultater

Filtre
Størrelse på industriovn