Luft til vand varmepumper til varmt brugsvand

En luft til vand varmepumpe er en billig og bæredygtig opvarmningsløsning til både opvarmning af bolig og brugsvand. Denne type varmepumpe omdanner nemlig den varmeenergi, som findes i udeluften til varme indenfor i fx radiatorer, gulvvarme samt brugsvand. Varmepumpen benytter kun el for at fungere.

Varmepumper med luft til vand er lette at tilkoble på husets nuværende vandsystem, og det kræver ikke så meget af en montør at installere varmepumpen i din bolig. Det vigtigste er dog, at placeringen af varmedelens udedel kan få en plads i nærheden af huset, så den kan tilkobles varmepumpens indedel.

Vælg en luft til vand varmepumpe med kapacitet til dit forbrug

Alle de enheder, som vi forhandler kan fås i flere størrelser. Den størrelse man vælger, afhænger selvfølgelig af, hvor mange personer, der skal bruge det opvarmede vand.

Jo flere personer, som skal bruge det varme vand, jo større et varmepumpeanlæg skal der investeres i, for at kunne trække belastningen. Det er vigtigt at vælge den rette model til jeres forbrug, så gå endelig ikke på kompromis. Vi kender jo alle til det problem, der opstår, når vandet i badet pludselig bliver isende koldt. Det problem får du ikke, hvis bare du køber en varmepumpe, der har kapacitet nok.

Så meget sparer du ved at skifte til en luft til vand varmepumpe

1) Vælg din nuværende varmeløsning.
2) Angiv informationerne på din husstand.
3) Oplys din nuværende varmeudgift og få din årlige besparelse, nemt!

Send os dine oplysninger, hvis du ønsker, at vi skal finde den rette luft til vand varmepumpe til dig og din familie. 

Vælg din nuværende opvarmningskilde:
Angiv alderen på nuværende varmeløsning (år):
Vælg din nuværende centrale varmeløsning:
Hvor mange personer bor i husstanden?
Angiv din årlige varmeudgift i kr.:
Dine oplysninger

Husk at der er eksterne faktorer, såsom boligens isolering, beliggenhed og tilstand, der afgør, hvor stor en besparelse du faktisk vil opnå, samt hvor stor (kW) en luft til vand varmepumpe du bør vælge.

En luft til vand varmepumpe passer sig selv! Derfor vil du i fremtiden med købet af varmepumpen, også slippe for at bruge tid og arbejde på bestilling og indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.

Udfyld dine oplysninger:

Se oplysninger

  Viser 1–16 af 17 resultater

  Filtre

  Fordele ved luft til vand varmepumper

  • En god investering. Besparelse på nuværende varmeregning på op imod 80%. Tilbagebetalingstid på 4-6 år.
  • Reducer dit CO2 aftryk og energiforbrug med op til 80% på driften.
  • En luft til vand varmepumpe passer sig selv. Undgå at bruge tid på bestilling, indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.
  • Få fra kr. 2.200 til 7.800 i energitilskud på prisen af varmepumpen.
  • Få håndværkerfradrag på timelønnen til installationen. Kr. 12.500 pr. husstand i 2020.
  • Reduceret el-afgift. Få nedsat el-afgiften, når du investerer grønt.

  Hvorfor vælge Dansk Køl & Klima?

  • Vi giver dig altid minimum 5 års garanti med i handlen. Tryghed frem for alt.
  • Vi hjælper dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året.
  • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Vores luft til vand varmepumper er købt hos danske grossister, og produceret til det danske klima.
  • Vi holder, hvad vi lover og leverer som aftalt – og til tiden.
  • Vores køleteknikere er uddannede og ISO 9001:2015 certificeret.
  • Vi har løst opgaven før. Vi har leveret 600+ varmepumper igennem tiden i hele landet.
  Har du brug for rådgivning til valg af luft til vand varmepumpe?

  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, så hjælper jeg dig gerne på vej. Jeg ordner ansøgning til energitilskud – og fratrækker det direkte på ordren.

  Jens Peter, køletekniker

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

  Luft til vand varmepumper består af en indedel og en udedel. Varmepumpen fungerer på den måde, at udedelen konverterer energien fra luften til varme, som benyttes indenfor til bl.a. at varme brugsvandet op med. Samtidig kan den også varme vandet i radiatorer op, så den også kan anvendes til at varme boligen op med.

  En luft til vand varmepumpe kan levere varme til boligen og brugsvandet hele året rundt – også selvom der er frostgrader udenfor. Udedelen bliver placeret i nærheden af huset, hvor den indfanger udeluften og trækker den igennem en varmeveksler. Varmen og energien i luften udenfor konverteres via kobberrør og kølemiddel til indedelen med resultatet af varmt vand. Denne kan anvendes i husets radiatorer, den vandbårne gulvvarme eller til varmt brugsvand.

  En god investering, hvis huset nu er opvarmet med el, gas eller olie samt træpiller

  En varmepumpe til at opvarme brugsvandet med er let at tilkoble til husets nuværende vandsystem. I mange tilfælde vil du kunne spare penge ved at udskifte din nuværende løsning med en luft til vand varmepumpe. Typisk vil det være muligt for dig at halvere din årlige varmeregning.

  Det kan dog kun betale sig, hvis din nuværende varmeløsning opvarmes med el, eller hvis du har et olie- eller pillefyr. Hvis du i forvejen har fjernvarme, så kan det i langt de fleste tilfælde ikke svare sig med en luft til vand løsning. Typisk er fjernvarme også langt billigere i drift.

  Det er let at erstatte og udskifte det gamle olie- eller pillefyr med en varmepumpe fra Vaillant, Panasonic eller Mitsubishi. Den kræver meget mindre vedligehold og passer faktisk næsten sig selv. Et årligt eftersyn anbefales dog, så garanti og funktioner forbliver intakte.

  Energitilskud til luft til vand varmepumper

  Som led i den grønne omstilling får du tilskud til varmepumpen fra den danske stat, også kaldet energitilskud, når du investerer i en varmepumpe. Dette gør du, fordi en varmepumpe er en mere bæredygtig løsning i forhold til mange traditionelle opvarmningsløsninger, såsom et olie- eller pillefyr samt el-opvarmning.

  Hos Dansk Køl & Klima har du mulighed for at slippe for alt besværet. Fratræk energitilskuddet direkte på købet her på siden, når du vælger model. Beløbet strækker sig fra mellem kr. 2.200-7.800 og gives som en kontant rabat på købet af varmepumpen. Tilskud til luft til vand varmepumper afhænger dog af, hvilken energikilde du skifter fra. Du kan få et overblik over alle energitilskud til varmepumper her.

  SCOP-værdi – hvor meget værdi genererer varmepumpen

  Den væsentligste faktor, der spiller ind, når der skal vælges, hvilken luft til vand varmepumpe, du skal investere i, er SCOP-værdien. SCOP-værdien angiver, hvor meget varmepumpen generer af værdi for hver krone brugt til driften.

  Vi forhandler varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi og Vaillant til både private og erhverv med en SCOP-værdi på mellem 5-16. Dette betyder, at for hver krone, der bliver brugt på drift af varmepumpen, kan give dig helt op til 16 kroner tilbage for.

  Det er en rigtig god investering med en tilbagebetalingstid på 4-7 år – afhængigt af forbrug.

  Kontakt os gerne for spørgsmål til valg af varmepumpe

  Du er altid velkommen til at ringe til Jens Peter direkte på tlf. 2888 3800. Vi har efterhånden installeret +600 varmepumper over hele landet, så vi kan helt sikkert også finde en model, der passer til dit hus, sommerhus eller butik. Vi forhandler modeller fra Panasonic, Mitsubishi og Vaillant som ALL-IN-ONE udgaver eller som MONOBLOK modeller.

  Vi er gode til energiberegning. Vi hjælper dig gerne med at skabe et overblik; både hvad angår håndværkerfradrag på arbejdslønnen og energitilskud, men ligeledes med at beregne, hvor meget du vil spare på at skifte dit gamle oliefyr ud med en energi- og miljøbevidst varmepumpe.

  Finansiering af varmepumper

  Ønsker du at finansiere købet af varmepumpen, så tilbyder vi i samarbejde med Resurs Bank en finansiering af energikøb til både private og erhverv. Kontakt os gerne og hør nærmere, hvis dette er noget du kunne have interesse i.