Med en Mitsubishi varmepumpe får du en driftssikker enhed

Når du køber en Mitsubishi varmepumpe for du markedets bedste kvalitet. Virksomheden blev etableret i 1870, og har siden da været en af pionererne inden for varmepumpe teknologi, da de har fokusere smalt med store investeringer. De er efter vores mening en af stærkeste mærker når du skal vælge varmepumpe. Virksomheden er opdelt i 3 virksomheder; Mitsubishi, Mitsubishi Electric og Mitsubishi Heavy Industries.

Hos Dansk Køl & Klima er vi Mitsubishi varmepumpe forhandler af samtlige brands, og vi har udvalgt de aller bedste enheder for sortimentet, så du kun skal tænke på, hvor stor en kapacitet varmepumpen fra Mitsubishi skal være. Teknologien er unik og utrolig driftssikker.

 

Mitsubishi varmepumper er de mest rentable og miljøvenlige på markedet

Som privat husejer eller erhvervsdrivende er økonomien forbundet med driften af en varmepumpe vigtig. Det vigtigste er til gengæld, hvor meget energi og værdi varmepumpen faktisk genererer til husstanden. Det er altså forholdet mellem de to værdier, der er afgørende. Dette forhold kaldes SCOP-værdien, og netop her er Mitsubishi varmepumper førende.

Så meget sparer du ved at skifte til en luft til vand varmepumpe

1) Vælg din nuværende varmeløsning.
2) Angiv informationerne på din husstand.
3) Oplys din nuværende varmeudgift og få din årlige besparelse, nemt!

Send os dine oplysninger, hvis du ønsker, at vi skal finde den rette luft til vand varmepumpe til dig og din familie. 

Vælg din nuværende opvarmningskilde:
Angiv alderen på nuværende varmeløsning (år):
Vælg din nuværende centrale varmeløsning:
Hvor mange personer bor i husstanden?
Angiv din årlige varmeudgift i kr.:
Dine oplysninger

Husk at der er eksterne faktorer, såsom boligens isolering, beliggenhed og tilstand, der afgør, hvor stor en besparelse du faktisk vil opnå, samt hvor stor (kW) en luft til vand varmepumpe du bør vælge.

En luft til vand varmepumpe passer sig selv! Derfor vil du i fremtiden med købet af varmepumpen, også slippe for at bruge tid og arbejde på bestilling og indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.

Udfyld dine oplysninger:

Se oplysninger

  SCOP værdien er den højeste i en Mitsubishi varmepumpe

  Teknologien er den samme om du køber en Mitsubishi luft til vand varmepumpe, der producerer varmt brugsvand eller en Mitsubishi varmepumpe luft til luft, som producerer varm luft. Fælles er, at der ligger flere års intensiv udvikling bag mærket. Faktisk er det således, at varmepumper fra Mitsubishi har de højeste SCOP værdier på markedet for varmepumper.

  SCOP værdien angiver, hvor mange kroner du får igen når du har brugt 1 krone. Hvis du har en SCOP værdi på 4,5, vil dette altså sige, at for hver krone anvendt til driften af varmepumpen i EL, så producerer den selv 4,5 kroner i varme til dig.

   

  Få energitilskud når du køber en Mitsubishi varmepumpe – og håndværkerfradrag på timelønnen

  Har du f.eks. et oliefyr, et pillefyr eller opvarmer du i dag din bolig med el, har du muligheden for at få energitilskud ved køb af en Mitsubishi varmepumpe. Den danske stat giver energitilskud til investeringer, fordi du vælger den grønne løsning til.

  Energitilskud til Mitsubishi varmepumper afhænger af, hvilken opvarmningsform du skifter fra, men ligger i intervallet kr. 550 – 3.206 for Mitsubishi varmepumper luft til luft og kr. 2.200 – 7.800 for Mitsubishi varmepumper luft til vand. I 2020 har du mulighed for håndværkerfradrag på kr. 12.500 pr. husstand for timelønnen til varmepumpe installatøren.

  Se her, hvis du ønsker mere information omkring, hvor meget du kan få i energitilskud til varmepumper. Energitilskuddet er gratis fra den danske stat.
  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du vil høre mere omkring varmepumper fra Mitsubishi. Jeg kan både hjælpe dig med et behageligt indeklima og gulvvarme eller varmt vand i bruseren.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Opnå store besparelser på installation af en Mitsubishi varmepumpe

  Når du vælger at skifte fra traditionelle opvarmningsformer som oliefyr, pillefyr eller opvarmning med el, så kommer der væsentlige besparelser med i handlen.

  Har du f.eks. et oliefyr i dag med en årlig varmeudgift på kr. 30.000 til olie, og vil skifte til en Mitsubishi varmepumpe luft til vand. Efter installation af varmepumpen vil du årligt have en besparelse i omegnen af kr. 25-35.000. Over en 10-årig periode bliver det til rigtige mange penge.

  Ved køb af varmepumper fra Mitsubishi kan du derfor reducerer dine udgifter til varme betydeligt, og i mange tilfælde opnå besparelse på 70-80% og samtidigt være i forreste grønne række.

   

  Hvad koster en komplet Mitsubishi varmepumpe installation?

  Når du skal finde pris på varmepumper, så skal du tage højde for den samlede pris for varmepumpen og installationen. Normalvis koster en Mitsubishi luft til luft varmepumpe med alt inklusiv mellem kr. 15.000 til 25.000 inkl. moms. En Mitsubishi luft til vand varmepumpe med alt inklusiv vil lægge et sted mellem kr. 90.000 til 120.000. Det afhænger af mange faktorer, såsom valg af model, hvor nemt det er for installatøren at komme til stedet luft til vand varmepumpen skal monteres mm.

  Her kan du se, hvad der er inkluderet i en standard montering til varmepumper.

  Vælg en Mitsubishi luft til vand varmepumpe til varmt vand i bruseren

  Ved køb af en varmepumpe fra Mitsubishi, som varmer dit brugsvand, får du to dele. En Indedel og en udedel, som sidder henholdsvis indenfor og udenfor. Varmepumpens udedel konverterer den naturlige temperatur i luften uden for til varme indenfor. Denne varme kan så anvendes til varmt brugsvand når du går i bad, når du bruger vandhanen eller til din gulvvarme, så huset altid er dejligt varmt.

   

  Se vores Mitsubishi Ecodan Silent model og reducer din udgift til varme med 80%

  Den varmepumpe vi sælger aller flest af, er modellen Ecodan Silent. Efter vores mening er det en af de aller bedste luft til vand varmepumper vi har haft i vores sortiment, grundet dens høje driftssikkerhed. Vi kender alle det at stå under bruseren og med et bliver vandet koldt. Dette sker ikke med luft til vand varmepumpen Ecodan Silent – vi har aldrig fået nogen klager over den.

  Vælg en Mitsubishi luft til luft varmepumpe for et bedre indeklima

  Vi har et stort sortiment af luft til luft varmepumper og endda i flere former og til flere formål. Til almindelige sommerhuse og helårshuse til familier, kan vi anbefale Mitsubishi Hero eller Mitsubishi Kirigamine modellerne. Varmepumperne findes i flere størrelser, og findes endda i flere farver, hvis du ønsker et mere moderne design.

   

  Varmepumper fra Mitsubishi til diverse erhverv, men stadig høje besparelse

  I restauranter og cafeer miljøer gælder det om at udnytte pladsen mest effektivt. Derfor tilbyder vi gulvmodeller fra Mitsubishi Electric, som elegant er monteret på væggen, akkurat som en radiator. Den samme model kan anvendes til kontoret, men her tilbyder vi også loftmonterede modeller fra Mitsubishi Electric, som automatisk spreder et flow af luft i kontorlokalet og sørger for et behageligt arbejdsklima.

  Til større showrooms, kontorer med meget trafik, serverrum eller lager- og værkstedslokaler tilbyder vi to stærke modeller fra Mitsubishi Heavy Industries. Se den stærke model placeret på væggen eller gulvmodellen, særdeles velegnet til lager- og værksteder.

  Viser alle 8 resultater

  Filtre