white_arrow_downTOP

Vores vision er
den samme som i 1987

Dansk Køl & Klima åbnede første gang dørene i 1987. Vi har i over 30 år været en af landets foretrukne samarbejdspartnere inden for køle- og fryseløsninger til industri, detail og offentlige institutioner.

Vores vision er at hjælpe kunden i gennem alle faser fra start til slut. Vi tilbyder derfor gerne, allerede fra starten af projektet, at være på kundens side som rådgiver eller samarbejdspartner til etablering og idriftsættelse og endeligt som servicepartner. Den absolutte kvalitet findes igennem den bedste rådgivning.

Vores medarbejdere er vores største aktiv og med mange års erfaring sikrer dette ikke kun markedets højeste kvalitet, men også at arbejdet sker efter gældende lovgivning.

Kølevirksomhed med største certificering og tilladelse

Vi er totalleverandør af professionelle køleløsninger inden for alle typer af køle- og klimaanlæg til alle brancher. Indeklima er vores kernekompetence og tilbyder derfor vejledning og salg af airconditionsanlæg og varmepumper til private og erhverv.

Vi er leverandør i alt udstyr til storkøkkenet med tilhørende køle- og fryserum til restauranter og offentlige institutioner med behov for kølig opbevaring af fødevarer. Desuden tilbydes, til industrielle virksomheder med kølelagre, effektiv proces køling, eller sterile renrum til medicinale virksomheder. Vi har stor erfaring med nedkøling af produktionsudstyr og industrielle virksomheder samt kølesystemer til serverrum og datacentre. Overvågnings- og styringssystemer er alle obligatoriske funktioner i alle de anlæg, som vi tilbyder.

Vi stiller store krav til vores leverandører og anvender kun kvalitetstestede klimaanlæg og materialer fra europæiske leverandører. Vores effektive og driftssikre køleenheder garanterer ikke blot en sund driftsøkonomi, men sikrer ligeledes kunden en konsistent temperaturydelse.

Dansk Køl & Klima er et ISO 9001:2015 autoriseret kølefirma med det største certifikat inden for behandling af alle typer kølemidler.

Vi har over 30 års erfaring og sætter altid kunden først. Vi har 24 timers service 365 dage om året i hele landet til glæde og tryghed for dig som kunde. Vi er der, når du har brug for hjælp. Din tilfredshed er det vigtigste for os.

Vi støtter gode kræfter