white_arrow_downTOP

Energitilskud til varmepumper

Energitilskud til varmepumper gives som en kontant rabat

Dansk Køl & Klima har igennem mange år forhandlet landets mest effektive varmepumper til private såvel som til erhverv. Vi har som første prioritet at fremme gennemsigtighed på alle vores priser og services som vi tilbyder. Det samme er gældende for energitilskud til varmepumper.

Udnyt muligheden – få energitilskud til varmepumpe

Når du som privat køber en varmepumpe er du berettet til at modtage et energitilskud, fordi du bidrager positivt til den grønne omstilling. Hvis ikke leverandøren tilbyder at lave ansøgningen, skal kunden selv stå for denne proces. Det er kundens eget ansvar, hvis han eller hende ønsker energitilskuddet. Dette kan være en stor mundfuld, da kunden sjældent ved, hvor meget vedkommende faktisk skal sætte sig ind i lovgivningen på området.

Ansøgningen til energiselskaberne skal foregå på en forudbestemt måde til punkt og prikke. Følges denne måde ikke fuldt ud, udbetales energitilskuddet ganske enkelt ikke og ansøgningen kan ikke genindsendes. Du kan altså risikere at miste tilskuddet, hvis ikke det effektueres korrekt. Hvorfor så gøre det?

Vær sikker på at få energitilskud

Dansk Køl & Klima er energipartner og har mange års erfaring indenfor, hvilke retningslinjer, der er forbundet med ansøgningen af energitilskud til private og erhverv. Når du køber en varmepumpe hos os skal du ikke tænke på ansøgning af energitilskud igennem energiselskaberne, vi klarer det hele for dig uden beregning.

Føl trygheden og lad Dansk Køl & Klima stå for ansøgning af energitilskud

Hos Dansk Køl og Klima bliver du fulgt til dørs. Vi tilbyder gratis rådgivning til kunder, der har behov for hjælp og vejledning til, hvilken model, der passer til netop deres husstand. Og som en god kundeservice som nogen af de eneste i landet, garanterer vi dig, at du tildeles det korrekte energitilskud til varmepumper og, at det sker efter lovens gældende regler. Vi har gjort det mange gange før.

Sæt din lid til os, og få vejledning før, under og efter installationen af varmepumpen. Du behøves ikke lave bestillingen af varmepumpen her på siden, ring til os så hjælper vi dig i mål. Tilskuddet modregnes under alle omstændigheder, direkte på din ordre som en kontant rabat, så du betaler mindre første gang.

Herunder kan du få et overblik over energitilskud

Luft til luft varmepumper

Helårsbolig opvarmet med olie eller gas (VP 014)

kr. 3.206,25

Helårsbolig opvarmet med biokedel/træpiller (VP 014)

kr. 2.137,5

Helårsbolig opvarmet med el-varme (VP 011)

kr. 1.625

Sommerhus med el-varme, 50-125m2  (VP 012)

kr. 550

Luft til vand varmepumper

Konvertering fra olie til luft til vand varmepumpe

Helårsbolig opvarmet med oliekedel fra før 1978 inkl. varmtvandsbeholder (VP 002)

kr. 7.500

Helårsbolig opvarmet med ikke kondenserende oliekedel fra 1978 eller nyere inkl. varmtvandsbeholder (VP 003)

kr. 6.100

 

Konvertering fra gas til luft til vand varmepumpe

Helårsbolig opvarmet med traditionel åben gaskedel (VP 005)

kr. 7.800

Helårsbolig opvarmet med kedelunit med gasblæse luftbrænder (VP 004)

kr. 6.900

Helårsbolig opvarmet med ikke kondenserende lukket gaskedel  (VP 006)

kr. 6.300

Helårsbolig opvarmet med kondenserende gas- eller oliekedel (VP 007)

kr. 4.550

BEMÆRK: Ved køb af luft-vand monoblok, skal varmtvandsbeholderen også udskiftes.

 

Konvertering fra elvarme til luft til vand varmepumpe

Helårsbolig opvarmet med traditionel el-varme (VP 010)

kr. 2.600

 

Konvertering fra bio-brændsel til luft til vand varmepumpe

Helårsbolig opvarmet med træpille-/fastbrændselskedel fra før 2010 (VP 008)

kr. 4.650

Helårsbolig opvarmet med træpille-/fastbrændselskedel fra 2010 eller senere (VP 009)

kr. 3.550

Helårsbolig opvarmet med brændeovn og elvandvarmer (VP 013)

kr. 2.200

BEMÆRK: Ved køb af luft til vand monoblok, skal varmtvandbeholderen også udskiftes.
Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du har spørgsmål til energitilskud eller valg af varmepumpe. Jeg tilbyder løsninger, der skaber et tempereret indeklima og varmt brugsvand.

Jens Peter, kølemontør

Kontakt Dansk Køl og Klima

Gældende betingelser for at opnå energitilskud

Der ydes energitilskud til varmepumper pr. adresse, pr. bygning, som kræver opvarmning. Du kan kun søge én gang på hver adresse. Ved tilvalgt energitilskud til projektet bekræfter ordregiver, at projektet ikke er påbegyndt ved indgåelse af denne tilskudsaftales accept. Besparelsen overdrages til Energikøb via vores energisamarbejdspartner, og kan ikke overdrages til andet netselskab eller aktør, da det er registreret under vores firmaaftale. Der fremsendes en specifik aftaleformular, som skal accepteres snarest, herefter vil bestillingen blive behandlet og faktureret.

Det er købers ansvar at overholde reglerne for at søge energitilskud, herunder at der kun søges ét tilskud pr. adresse. Ligeledes er det købers ansvar at oplyse den korrekte nuværende opvarmning form.

 

Følgende husstande kan søge om energitilskud til varmepumper

Der kan søges energitilskud til følgende husstande:

– Alle boliger over 80 m2, som er registreret som stuehuse, parcelhuse, række-kæde huse, dobbelthuse og tofamiliehuse.

– Varmekilden skal være: Gas, Olie, EL eller Bio.

– Sommerhuse over 80m2som er registreret som en helårsbolig. Dokumentationen for dette er registreret på folkeregisteradressen for bopælen.

– Erhverv. Ved erhvervskøb er det husstandens nuværende forbrug som energitilskuddets beregnes ud fra, men er oftest væsentligt højere end standardværdierne, angivet på denne side.

Der kan som udgangspunkt IKKE søges tilskud til sommerhuse under 50m2 og over 125 m2. Får sommerhuse over 125 m2  kan der dog gives tilskud, hvis det beregnes ud fra husstandens nuværende forbrug. Der kan ikke søges tilskud for huse under 80 m2 samt huse med fjernvarme.

Det er købers ansvar at vælge det korrekte tilskud. Hvis køber ikke er berettet til energitilskuddet, grundet manglende opfyldelse af ovenstående betingelser, skal køber tilbagebetale tilskuddet til Dansk Køl & Klima.

Hvis du er i tvivl om dit hus status, varmekilde og m2 kan du slå det op på www.OIS.dk. Ellers er du velkommen til at kontakte os på 7020 3800, så hjælper vi dig på vej. Det er bedre at være på den sikre side.