Professionelt koge og stege udstyr til storkøkkenet

Vi dækker ethvert behov for kokken i køkkenet

Koge og stege sektioner i storkøkkener er elementært udstyr i fødevareproduktion. DANSK KØL & KLIMA er FAGOR partner i Danmark og kan derfor levere alt professionelt storkøkkenudstyr fra øverste hylde med en kort leveringstid. Vi dækker ethvert behov inden for varme, koge og stege udstyr til storkøkkenet:

Kogeborde  –  Stegeplader  –  Kogegryder og kipsteger  –  Friture 
Grill  –  Pastakoger  –  Bain marie, vandbade og sous vide  –  Varmeskabe og varmeborde

Flere af vores modeller findes både med tilslutning af gas og el, hvor gasmodellerne kan tilsluttes by- og flaske gas, såvel som naturgas. Alle varianter leveres med påmonteret ledning og stik, klar til brug.

Vi kender din arbejdsgang

Vi ved, at hygiejne samt rengøring betyder alt i storkøkkener. Vi kan for FAGORs topmodeller i 900 KORE serien, tilbyde CANTILEVER brosystemer som væg ophæng eller som centralt stående enheder.Systemerne kan skræddersyes efter dit behov for varme, koge og stege sektionerne. Resultatet er en meget nemmere og hurtigere rengøring.

 

Få et bedre tilbud på dit storkøkkenudstyr ved større ordre

Vi kan lave et samlet tilbud til dig på alt storkøkken udstyr, hvis ordren 1) består af minimum 3 varer og har en værdi som overstiger kr. 20.000 ekskl. moms. Alle produkter leveres som udgangspunkt med 1 års garanti. Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR MEGET DU KØBER!

Har du behov for hjælp og rådgivning til valg af storkøkken udstyr, giv os gerne et kald på 7020 3800. Så finder vi løsningen der passer til dig!

KOGE OG STEGE

Viser 1–16 af 50 resultater

Filtre
Koge og stege enhed