Stegeplader findes i flade – eller rillede modeller

Stegeplader er en af de vigtigste redskaber for en god og professionel fødevareproduktion. Den europæiske producent FAGOR leverer markedets absolutte top inden for stegeplader til storkøkkener. Vores udstyr til storkøkken giver dig som kunde et hurtig stegning med et ensartet resultat. Alle modeller kan leveres med både el og gas tilslutning. Alle gas modellerne kan konfigureres til alle gastyper, herunder bygas samt flaske- og naturgas.

Vær opmærksom på, hvor meget strøm du har til rådighed på din adresse. Vi har opgivet strømforbruget på alle vores produkter, så du allerede her kan finde ud af om du skal have en stegeplade på gas eller el.

Alle vores modeller kan leveres i 3 størrelser og findes i 2 serier, 700 og serie 900 KORE som er FAGORs topmodel. Vi tilbyder flere typer af stegeflade, herunder flade og rillede flader eller forkromet enheder i støbejern.

Har du behov for hjælp i valget af stegeplader med stort gasblus? Kontakt os gerne på 7020 3800, så finder vi den rigtige løsning til dit storkøkken.

Viser alle 13 resultater