Vi er specialister i totalløsninger indenfor storkøkkenudstyr

Landsdækkende totalleverandør af storkøkkenudstyr

DANSK KØL & KLIMA er specialister i totalløsninger til storkøkken med alt udstyr som medfølger. Dette indebærer storkøkkenudstyr som industri opvaskemaskiner, der findes som hætte– eller underbordsmodeller og de helt store tunnelopvaskeløsninger. Vi forhandler alle former for industri ovne med flere programfunktioner som konvektion og fugtstyring samt flere vaskeprogrammer til en nemmere rengøring. Vi har alt i koge og stege enheder til storkøkkenet, som behandler fødevarer under korrekt temperatur. Under vores sektion for køle- og fryseløsninger til storkøkkenet findes industrikøle- og fryseskabe samt køle- og fryseborde med flere døre- og skuffeløsninger.

Vi hjælper dig selvfølgelig med montering af passende emhætter og ventilationsudsugning, så arbejdsklimaet i storkøkkenet altid er optimalt.

Vores mission består i at give kunden en individuel og professionel rådgivning af storkøkkenets funktionalitet og iscenesætte de muligheder, som storkøkkenets faktiske mål giver. Vi ønsker altid at være med på kundens side i design- og opmålingsfasen, og følge projektet til det er afsluttet.

Vi står selvfølgelig stadig til rådighed som din trofaste partner til rådighed for eftersyn og service.

Du behøver kun én partner til dit storkøkken

Som ISO 9001 certificeret kølevirksomhed kan du trygt overlade storkøkkenet til os, da vi er godkendt til at arbejde med køleteknik på tværs af flere brancher. Vi garanterer, at arbejdet udføres efter lovens gældende regler. Vi benytter udelukkende topprofessionelt kvalitets udstyr til storkøkkenet fra europæiske leverandører.

Vi har igennem nu 20 år været trofast FAGOR PARTNER i Danmark, hvilket garanterer dig landets højeste service. Vi anbefaler altid FAGOR som brand inden for storkøkken udstyr, da det er vores erfaring at udstyret fungere efter intentionen samt at der er langt færre omkostninger til vedligehold. Men vi kan selvfølgelig hjælpe med enhver tænkelig løsning!

Vælg en leverandør til dit storkøkken, som ikke blot tilgodeser dig i købsfasen. Storkøkkener for hoteller og restauranter anvendes hver dag, og derfor er det vigtigt at samarbejde med en leverandør, som kan rykke ud ved uheld. DANSK KØL & KLIMA sætter altid dig som kunde forrest. Vi har vores egne kølemontører og derfor har vi 24 timers døgnservice, 365 dage om året i hele landet.

Har du spørgsmål til storkøkken udstyr eller ønsker du et tilbud?

Kontakt os her eller ring direkte på
tlf. +45 70 20 38 00
Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig altid 2 års fuld garanti på alt storkøkken udstyr

Leasing eller leje af storkøkkenudstyr

Alternativt til at købe storkøkkenudstyret kan du enten vælge at leje eller lease udstyret. Vi har flere kunder, som er beskæftiget inden for festivaller, sportsarrangementer og foreninger, der vælger at leje udstyret i en kortere periode.

Som kunde hos DANSK KØL & KLIMA kan du allerede nu få et tilbud på leasing igennem GRENKE, hvis beløbet er større end kr. 20.000.  Det er meget enkelt, der er; intet indskud eller udbetaling, blot et etableringsgebyr på kr. 600. Frifragt på alle produkter er desuden inkluderet i prisen. 

Læg blot produkterne i kurven og send dem derfra videre til os derfra. På den måde ved vi på forhånd, hvilke produkter du er interesseret i og vi kan hurtigt komme med et konkret svar, som du kan gå videre med.

Tilbuddet er helt uden beregning og leveres direkte i den mail boks. Leasing af storkøkken udstyr er en smart måde at undgå høje engangsbeløb med formålet – og fordelen – at frigøre likviditet til brug i den egentlige forrentning. Kunden har fuld brugsret over udstyret, akkurat som, hvis det var købt kontant.

Læs mere om leasing af storkøkken udstyr HER

Vi er autoriseret FAGOR-partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

Vi er din partner til alt storkøkkenudstyr

DANSK KØL & KLIMA er en af de ældste virksomheder i branchen. Med mere end 30 års erfaring, tilbyder vi os gerne som hovedentreprenør indenfor alt arbejde og udstyr til storkøkkener. Både til kolde og varme køkkener med tilhørende til køle- og fryserum.

Vi har talrige eksempler på storkøkkener til kunder som hoteller, restauranter og cafeer til større køkkener for offentlige institutioner som hospitaler, plejehjem eller cateringvirksomheder.

Fødevarevirksomheder pålægges høje krav, specielt til behandlingen af fødevarer. Det er derfor vigtigt at vælge en leverandør, som kender til dine temperaturbehov. Det er din forsikring til arbejdets kvalitet at vælge den rigtige leverandør. Vi ved, hvordan fødevarer behandles på bedste vis og vi ved, at hygiejne betyder alt.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på storkøkkenudstyr?

Jens Peter sidder klar til at hjælpe med alt vedrørende storkøkken udstyr på 7020 3800.

Storkøkkenudstyr

Viser 1–16 af 183 resultater

Filtre