white_arrow_down TOP

Vores vision er
den samme som i 1987

Grundighed og ærlig rådgivning er kernen hos Dansk Køl & Klima

Vi åbnede første gang dørene i 1987 og har siden da – i over 30 år – været en af kundens foretrukne samarbejdspartnere inden for køle- og fryseløsninger til industri, detail og offentlige institutioner.

Vi går op i vores arbejde. Derfor er det vores vision er at hjælpe dig som vores kunde i gennem alle faser fra start til slut. Vi tilbyder derfor gerne, allerede fra starten af projektet, at være på din side som rådgiver og samarbejdspartner, så vi sikrer os, at du får en køleløsning, der løser netop dit behov. Efter etablering af projektet – og opstart af køle- eller frostanlægget – står du ikke alene. Her står vi stadig til rådighed som din trofaste servicepartner til at gennemgå dit anlæg ved fejlmeldinger, eller til de lovpligtige eftersyn, så anlægget kører efter planen.

Vores medarbejdere er vores største aktiv

Vi passer på vores medarbejdere, og vi går meget op i, at de har det godt på arbejdspladsen. Både når de er hjemme på kontoret, men også når de er på farten. Når du er ansat hos Dansk Køl & Klima har du fx glæde af private sundhedsforsikringer.

Flere af vores ansatte har været hos os i gennem flere år. Og med mange års erfaring sikrer dette ikke kun en god kvalitet af det færdige arbejde, men også at arbejdet er lavet efter den gældende lovgivning.

Den absolutte kvalitet fås ved en god rådgivning.

White Labs Copenhagen, Kastrup

For os har det altid været essentielt at vælge en høj kvalitet og funktionalitet, når vi investerer. Det er vigtigt, at vores kølerum virker efter hensigten, da vi bruger vores materiel hver dag.

Hos Dansk Køl & Klima fik vi begge egenskaber med i handlen, og tilmed en rigtig god service.

Svend Søholt, Skælskør

Jeg havde fået anbefalet Dansk Køl & Klima af en bekendt som de havde monteret en luft/vand varmepumpen for. Jeg var glad for, at jeg valgte DKK til at installere den jeg købte.

Med i købet fik jeg 5 års produktgaranti og en meget god service.

Cafe Heiss, Roskilde

Vi har nu et par gange haft fornøjelsen af at handle med jer. I melder hurtigt tilbage ved tilbud samt spørgsmål – og inden for kort tid er alt installeret og opstartet.

Vi føler os trygge og i professionelle hænder fra start til slut. Personalet som møder op er altid imødekommende og professionelle. Alt i alt en kanon oplevelse!

Per Asberg, Hvide Sande

Et firma man kan stole på. Altid venlige og hjælpsomme, både ved besøg og hvis vi har brug for hjælp. Kontakter man dem på telefon med et problem, er de altid gode til at rådgive os i den rigtige retning.

Tak for hjælpen endnu en gang.

Gaudium Catering, Rødovre

Vi er meget tilfredse med det kølerum som vi har fået leveret og installeret af Dansk Køl & Klima. Det er en god kvalitet.

De går op i deres arbejde og de lytter til det vi ønsker. Det kan vi godt lide!

 

Andersen Bakery, København

Dansk Køl & Klima hjalp os med totalrenoveringen af hele bageriet og butikken på Islands Brygge. Komplet installation af flere kølerum og frostrum, køleskabe, kølemontre mv. – alt sammen nøje og effektivt indrettet.

I har nogle rigtigt gode folk, som laver et flot stykke arbejde. De arbejder når de arbejder, og færdiggjorde arbejdet til tiden. Meget professionelt!

Karl Ditlev Rask, Amager

Skal du købe en luft til vand varmepumpe, så hør Phillip fra Dansk Køl & Klima – de er et rigtig godt valg.

Vi har fået monteret et anlæg i vores sommerhus og fået en service ud over det sædvanlige.

Spar Nord Bank, Aalborg

Vi reducerede vores faste energiudgifter med 64 % ved at investere i en bedre og grønnere køleløsning til vores servere. Vi fik hele vejen en kompetent rådgivning – fra dimensionering til installation og idriftsættelse. Derfor forløb alt uden problemer og med et godt overblik.

I dag bruger vi stadig Dansk Køl & Klima til at servicere anlægget og til andre projekter, som vi ved, de har styr på.

Familien Mørch, Sæby

Vores gamle pillefyr var brudt sammen og vi havde ingen varmt vand… På under 3 dage var det gamle fyr pillet ned og ny 12 kW luft til vand varmepumpe sat op. Magen til hurtighed og service har vi ikke set før.

Tusind tak for hjælpen Dansk Køl & Klima.

Michael Lund, Slagelse

Har netop fået installeret en varmepumpe luft til vand af Dansk Køl & Klima. Meget flot arbejde og god service. Jeg fik oplyst leveringstid på ca. 2 uger, men blev opsat og installeret allerede efter 4 dage.

En oplevelse af de gode og en stor anbefaling herfra.

Theater Restauranten, Hobro

Tak for en rigtig hurtig respons, da vi akut havde behov for nyt kølerum og køleanlæg. Det endelige resultat er blevet så godt.

Da vi var i gang fik vi også efterfølgende installeret et nyt split-frostanlæg til frostrummet. Vi kendte jo allerede til kvaliteten af produktet og de venlige køleteknikere. Stor anbefaling herfra!

Mads Sommer, Thisted

Prisen var meget fornuftig og det færdige resultat ligeledes. Jeg fik en gennemgang af funktionerne omkring varmepumpen og fik fortalt, hvad jeg skulle være særligt opmærksom på. Dejligt at man ikke skulle læse hele manualen igennem for at forstå det vigtigste.

Jeg anbefaler andre at bruge dem, når I snakker varmepumper.

Medarbejdere i administrationen

Jens Peter Lundgaard
Navn: Jens Peter Lundgaard
Stilling: Driftsansvarlig I Overmontør
E-mail: jpl@dkk-cool.dk
Telefon: +45 2888 3800
Lene Dybbro Lundgaard
Navn: Lene Dybbro Lundgaard
Stilling: Økonomi
E-mail: ldl@dkk-cool.dk
Telefon: +45 2888 3801
Jette Dalsgaard Hansen
Navn: Jette Dalsgaard Hansen
Stilling: Økonomi
E-mail: jdh@dkk-cool.dk
Telefon: +45 2288 0118

Dansk Køl & Klima kan hjælpe dig indenfor følgende områder:

 • Kølerum og frostrum til fødevarer og materiel
 • Industrielle køleanlæg, herunder CO2 – og vandkølingsanlæg
 • Butikskølemøbler og storkøkkenudstyr
 • Klimaanlæg og airconditioning
 • Server køling
 • Varmepumper til private og erhverv
 • Eksklusive vinkøling
 • Transport køling til varevogne og lastbiler

6 gode grunde til at vælge Dansk Køl & Klima:

 • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Alle vores produkter og køleanlæg som tilbydes lever op til europæiske standarder.
 • Vi leverer som aftalt – og til tiden.
 • Vi hjælper dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året. Tryghed frem for alt.
 • Vi ved, hvad vi laver. Dansk Køl & Klima er ISO 9001:2015 certificeret.
 • Vi er medlem af KMO. Din forsikring for, at vi må håndtere – og behandler kølemidler korrekt.
 • Vi har løst opgaven før. Vi kender til dine problemstillinger og ved, hvordan vi hjælper dig på vej.
Vi støtter gode kræfter

Kølevirksomhed med største certificering og tilladelse

Vi er totalleverandør af professionelle køleløsninger inden for alle typer af køle- og klimaanlæg til alle brancher. Indeklima er vores kernekompetence og tilbyder derfor vejledning og salg af airconditionsanlæg og varmepumper til private og erhverv.

Vi er leverandør i alt udstyr til storkøkkenet med tilhørende køle- og fryserum til restauranter og offentlige institutioner med behov for kølig opbevaring af fødevarer. Desuden tilbydes, til industrielle virksomheder med kølelagre, effektiv proces køling, eller sterile renrum til medicinale virksomheder. Vi har stor erfaring med nedkøling af produktionsudstyr og industrielle virksomheder samt kølesystemer til serverrum og datacentre. Overvågnings- og styringssystemer er alle obligatoriske funktioner i alle de anlæg, som vi tilbyder.

Vi stiller store krav til vores leverandører og anvender kun kvalitetstestede klimaanlæg og materialer fra europæiske leverandører. Vores effektive og driftssikre køleenheder garanterer ikke blot en sund driftsøkonomi, men sikrer ligeledes kunden en konsistent temperaturydelse.

Dansk Køl & Klima er et ISO 9001:2015 certificeret kølefirma med det største certifikat inden for behandling af alle typer kølemidler.

Vi har over 30 års erfaring og sætter altid kunden først. Vi har 24 timers service 365 dage om året i hele landet til glæde og tryghed for dig som kunde. Vi er der, når du har brug for hjælp. Din tilfredshed er det vigtigste for os.
  Du kan ringe til mig på 70203800, eller skrive på vores mail info@dkk-cool.dk og her på siden, så hjælper jeg dig gerne videre. Vi har åbent alle hverdage fra 08-16.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Dansk Køl & Klima ApS er ISO 9001:2015 certificeret af Validan. Din forsikring for, at vi kan vores håndværk.

  Dansk Køl & Klima ApS er medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening, Dansk Køl & Varme.

  Dansk Køl & Klima ApS er medlem af KMO. Din forsikring for, at vi må håndtere – og behandler kølemidler korrekt.

  Dansk Køl & Klima ApS er VE-Godkendt installatørvirksomhed. Vi kan dokumentere, at vi installerer din varmepumpe korrekt.