Driftsikre kølerum til opbevaring af fødevarer

Fødevarestyrelsen stiller høje krav, når fødevarer skal opbevares. Kravene omfatter bl.a. hygiejne, rengøring og indretning af kølerummet til madopbevaring. Det handler i det store hele om fødevaresikkerhed, således man sikrer, at fødevarevirksomheden, storkøkkenet eller institutionskøkkenet kan servere mad i god kvalitet.

Forudsætningen for at producere god mad og service er at have driftsikre kølerum- og fryserum til fødevarer i fødevarevirksomheden, således de kan overholde reglerne for fødevarehygiejne. Det handler bl.a. om at overholde temperaturen på fødevarerne samt at opretholde visse hygiejneforhold.

Enhver form for storkøkken har et stort behov for kølig opbevaring af fødevarer, således der kan opnås et godt flow i den daglige drift. Desuden er det utroligt effektivt, at have reoler i kølerummet, så der opnås en form for struktur på fødevarerne, samt at de bliver nemme at tilgå i den daglige drift. Af den grund kan vi også være behjælpelige med reolsystemer til indretning af kølerummet. 

Beregn prisen på dit kølerum eller fryserum herunder.
  Ønsker du et tilbud på kølerum med køleanlæg?

  Ring til mig på 70203800 eller find prisen oven over på de mål du har behov for. Jeg har lavet flere køle- og fryserum til storkøkkener og butikker over hele landet.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Effektive hylde- og reolsystemer i dit kølerum

  Det kan i mange tilfælde være godt at optimere arbejdsgangen for de medarbejdere, der dagligt skal arbejde i køle- eller fryserummet i virksomheden.

  Med funktionelle reolsystemer i kølerummet kan medarbejdere opnå et bedre overblik over klimarummets funktionalitet, men også af de fødevarer, som bliver opbevaret. 

  Vores hylde- og reolsystemer kan fås både med og uden hjul, og så kan vi tilpasse dem efter den enkelte virksomhed. På den måde får i et reolsystem, der passer til jeres behov, samt de fødevarer, som lige præcis I skal have opbevaret. Det vil sige både med hensyn til højde, bredde, dybde, antal hylder på reolen m.m.  

  Samtidig laves kølerumsreolerne i et materiale, der er nemme at rengøre, således der kan opretholdes optimal hygiejne i kølerummet til fødevarer.

  Vi skræddersyr vores kølerum efter kundens behov

  Vi kan lave dit køle- eller fryserum til fødevarer ligesom du ønsker det, dvs. efter helt specifikke mål og dimensioner, så det passer til din virksomheds behov for madopbevaring. 

  Vi har gennem tiden leveret over 200 køle- og fryserum – vi kan sikkert også hjælpe dig!

  Gulv med skridhæmmende belægning

  Kølepanelerne danner rammen om køle- eller fryserummet og er lavet af hårdt polyurethan skum. Det er ikke bare utrolig isolerende, men også et særdeles brandsikkert materiale, der sikrer dig mod uheld ved brand. 

  Panelerne findes i to tykkelser som standard: 80 mm for køl og 100 mm for frys. De fås ligeledes med flere belægninger, heriblandt profileret pladestål, galvaniseret eller prelakeret i hvid farve. 

  I køle- og fryserummet lægger vi altid gulv med en skridhæmmende belægning, så dine medarbejdere ikke skal bekymre sig om at falde, når de befinder sig i rummet. Vi kan også lave gulvet i en forstærket udgave, som er specielt egnet, hvis man hyppigt anvender vogne med tungere last i rummet. Denne udgave er lavet med krydsfinér og skridhæmmende fenolplast.

  Køle- og fryserum med flere funktioner

  Alle vores køle- og fryserum til fødevarer kan leveres med flere digitale funktioner såsom lys, CO2 alarmer, personalarmer m.m. 

  Desuden tilbydes flere typer af døre såsom svingdøre og hængslede døre. Vi kan også levere vores køle- og fryserum med døre i glas, som mest af alt bliver anvendt til mejerier, gartnerier eller grøntsagsavlere.

  Lovpligtigt eftersyn og service af kølerum

  For at køle- og fryseanlægget forbliver driftssikkert og garanteret en konsistent temperatur, anbefales et årligt eftersyn afhængig af køleanlæggets kapacitet. 

  For det fleste virksomheder er det lovpligtigt, grundet dokumentation over for myndigheder, men det afhænger også af klimaanlæggets fyldning. Men vi anbefaler altid at få det gjort, idet eftersynet også forlænger anlæggets levetid.

  Vi ved af erfaring, at fejlinstallationer, eller blot manglende erfaring til installation og servicering, kan påføre kunden alvorlige konsekvenser på den økonomiske bundlinje.

  Vi tilbyder dig gerne personlig rådgivning omkring køb af køle- og fryserum til madopbevaring

  Vi kan tilbyde dig vejledning og rådgivning af dit kølerum til fødevarer fra start til eftersyn og service efter at projektet er afsluttet. På den måde sikres du som kunde den bedste behandling.

  Vi kommer også hellere end gerne forbi dig på din adresse til en helt uforpligtende snak. Det er en gratis service, som garanterer dig den bedste start på projektet. Helt uden, at det kommer til at koste dig noget.

  Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.