Bæredygtige og driftssikre køle- og fryserum til fødevarer

Optimer din arbejdsgang med driftssikre kølerum til fødevarer

Forudsætningen for produktion af god mad og service til kunder fra storkøkkener er driftsikre køle- og fryserum til fødevarer. Akkurat som i privaten, hvor vi alle i dag har køleskabe og frysere. Storkøkkener har dog et markant større forbrug af fødevarer, og behovet for et større kølerum og fryserum ofte er et must for bedre flow i den daglige drift.

Det er i mange tilfælde muligt at optimere arbejdsgangen for medarbejderne, som ikke kun tilgodeser det endeligt produkt, men også virksomhedens egen bundlinje. Vi tilbyder effektive hylde- og reolsystemer til indretning af rummet, med eller uden hjul. Dette fremmer ikke bare en bedre hygiejne, men giver brugeren et bedre overblik over klimarummets funktionalitet.

Ønsker du et speciel designet frostrum?

DANSK KØL & KLIMA tilbyder speciel tegnet kølerum efter helt specifikke mål og dimensioner. Vi tegner alle vores klimarum selv, og rådgiver derfor gerne med at skræddersyge kølerummet efter dine behov. Vi har igennem tiden leveret over 200 køle- og fryserum – vi kan sikkert også hjælpe dig.

Effektive fryserum til storkøkkenet eller kold opbevaring

Kølepanelerne danner rammen om køle- eller fryserummet og er lavet af hårdt polyurethan skum. Det er ikke bare utrolig isolerende, men et særdeles brandsikkert materiale. Panelerne findes i to tykkelser som standard, 80 mm for køl og 100 mm for frys, med flere belægninger heriblandt profileret pladestål, galvaniseret eller prelakeret i hvid farve. Gulvet findes i to versioner, både for gående trafik med skridhæmmende plastbelægning, eller en forstærket udgave med krydsfiner og skridhæmmende fenol plast til trafik med vogne og tungere last.

Alle vores køleum og fryserum til fødevarer kan leveres med flere digitale funktioner som lys, CO2 alarmer, personalarmer med mere. Desuden tilbydes flere typer af døre som svingdøre og hængslede døre. Desuden tilbyder døre i glas, som mest er anvendt til mejerier, eller klimarum til gartnerier og grøntsagsavlere.

Lovpligtigt eftersyn og service til kølerum

For at køle- eller fryseanlægget forbliver driftssikkert og garant for konsistent temperatur ydelse, anbefales et årligt eftersyn afhængigt af køleanlæggets kapacitet. For det fleste typer virksomheder er det lovpligtigt, grundet dokumentation over for myndigheder, men det afhænger af klimaanlæggets fyldning. Eftersynet forlænger desuden anlæggets levetid.

Vi ved, at fejlinstallationer, eller blot manglende erfaring til installation og servicering, kan påføre kunden alvorlige konsekvenser på den økonomiske bundlinje. Men også, hvad angår sikkerhed for virksomhedens egne medarbejderne på arbejdspladsen. Vælg en partner til eftersyn, der har forstand på køle- og klimaanlæg. DANSK KØL & KLIMA tilbyder vejledning og rådgivning af det faktiske produkt fra start til eftersyn og service efter at projektet er afsluttet. Alene på denne måde sikres du som kunde den bedste behandling.

Har du konkrete spørgsmål eller tanker vedrørende køle- og fryserum til fødevarer brug eller kold opbevaring med den rette luftfugtighed? Du er altid velkommen til at give Jens Peter et kald på 7020 3800 eller kontakte os her på siden. Det er en gratis service og så er du garanteret den bedste start på projektet.

Vi kommer også hellere end gerne forbi dig på din adresse til en helt uforpligtende snak. Køle- og frostanlæg til kolde rum har vi lavet i 30 år – vi kan sikkert også hjælpe dig.

Ønsker du tilbud på eftersyn og service på kølerum?

Udfyld kontaktformularen eller ring til os direkte på
tlf. +45 70 20 38 00
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.