En investering i en aircondition og et godt arbejdsklima betaler sig

Aircondition og klimaanlæg for private og erhverv

Et behageligt arbejdsklima er ikke bare nødvendigt for virksomhedens egne medarbejdere og kunder, som kommer på besøg. De samme mennesker kan have behov for et godt indeklima i privaten.

Dansk Køl & Klima er totalleverandør af klima- og airconditionanlæg til både erhverv og private. Vores kunder er typisk butiksejere, kontorfællesskaber, skoler, offentlige institutioner samt andet erhverv, hvor et klimaanlæg eller aircondition kan have gavn i lokaler, der skal rumme flere personer. 

Skab et behageligt arbejdsklima med aircondition på kontoret

For virksomheder og medarbejdere, hvor det hurtigt kan blive for varmt enten på kontoret eller i butikken, giver det god mening at investere i et airconditionanlæg. 

Et klimaanlæg på kontoret øger medarbejdernes lyst til at være på arbejdspladsen i længere tid, fordi klimaet vil være tilpasset rummets størrelse og de mennesker der befinder sig i rummet. 

Desuden søger mennesker af natur altid de bedste miljøer, og en dårlig luftkvalitet er direkte årsag til, at medarbejdere oftere får sygdom.
  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du har spørgsmål til klimaanlæg og airconditionanlæg. Jeg tilbyder både varmepumper og loftintegrerede løsninger.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Temperaturniveau for airconditionanlæg på 20-24 grader – forbedrer koncentrationen med 12-16%

  På kontoret, skolelokalet eller i forretningen anbefaler vi, at temperaturen konstant ligger på et niveau mellem 20-24 grader. Det er bevist, at et bedre indeklima forbedre koncentrationen og effektiviteten for medarbejdere eller elever med og til 12-16% (https://www.indeklimaportalen.dk/indeklima/). Det bedre indeklima gør det nemmere for dem at holde fokus om arbejdsopgaven. Et bedre arbejdsklima giver derfor en højere koncentrationsevne på arbejdspladsen, og det bedste arbejdsmiljø for elevens eller den ansattes ageren. Det bedste arbejdsmiljø giver i sidste ende de bedste resultater på virksomhedens bundlinje.

  En investering i luftkvaliteten på kontoret kan tilmed være med til at forbedre luftfugtigheden i lokalet. Dette er fornuftigt, hvis man befinder sig i en ældre bygning. Her vil et bedre indeklima ikke bare kunne afhjælpe en høj luftfugtighed. Det vil ligeledes sikre dig mod uforudsete udgifter til fx udbedring af skimmelsvamp og/eller fugtskader.

  Airconditionanlæg til forskellige kundetyper

  Vi forhandler flere forskellige airconditionanlæg, som hver især tjener sit formål for forskellige typer kunder.

  For butiksejeren kan nævnes de integrerede loftkassetter eller regulære luft til luft varmepumper. Om sommeren producerer begge enheder kulde i lokalet og omvendt varme om vinteren. Lufttæpper hænger derimod oftest over den mest trafikerede indgang til butikken, for at holde den kolde luft ude og den varme luft inde. 

  Lufttæpper fungerer som en usynlig dør
  Lufttæpper benyttes også ofte i butikker, hvor de altid er placeret over den mest trafikerede dør. Lufttæppet spreder luft lige ved døren for at holde den kolde luft ude og den varme luft inde.

  Lufttæppet medfører et væsentligt lavere energiforbrug som resultat.

  Airconditionanlæg og loftkassetter til butikker

  Loftkassetter placeres i loftet og benyttes ofte, når temperaturen skal reguleres mere blidt og flydende med en 360 graders luftspredning. Loftkassetter har nemlig automatisk temperaturstyring, således temperaturen altid forbliver den samme. Den bedste mulighed for effektiv og driftssikker komfortkøling.

  Derfor benyttes disse også ofte i butikslokaler, hvor der er behov for at have en konstant temperatur.

  Varmepumper – en miljøvenlig løsning
  En varmepumpe er den grønneste løsning, når det kommer til klimaanlæg. Den anvender luftens naturlige varme og energi udenfor til at producere varme eller kulde indenfor.

  Varmepumpen findes i to varianter: luft til luft og luft til vand. Luft til luft varmepumpen omdanner luften udenfor til enten kølig eller varm luft indenfor, og benyttes bl.a. ligesom en almindelig aircondition til at opvarme fx et kontor. Luft til vand varmepumpen omdanner energien i luften udenfor til varmt brugsvand indendørs.

  Service på aircondition og klimaanlæg

  Myndighederne har besluttet at alle aircondition- og klimaanlæg skal gennemgå et lovpligtigt serviceeftersyn minimum én gang årligt.

  Eftersyn og service på klimaanlægget går ud på at tjekke det for fejl eller for ujævnheder i driften. Samtidig er det også for at beskytte medarbejderne mod et farligt arbejdsmiljø, og at sikre den generelle drift.

  Ved køb af en aircondition eller klimaanlæg hos os kan du tegne en 2-års serviceaftale, så du altid sikrer en god drift af klimaanlægget på kontoret. Det betyder også, at du kun skal fokusere på din virksomhed, og ikke på hvornår der skal foretages et eftersyn af din aircondition. 

  Skulle uheldet være ude, så er det også rart at vide, at hjælpen ikke er langt væk. Vi står til rådighed alle ugens dage, 365 dage om året.

  Få et tilbud på aircondition til kontoret

  Ved du i forvejen, hvilken form for airconditionanlæg du ønsker, kan du allerede nu sammensætte dit eget tilbud her på siden. 

  Det samlede tilbud modtages direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

  Læg blot produkterne i kurven og send dem videre til os derfra. På den måde ved vi på forhånd, hvilke produkter du er interesseret i, og vi kan hurtigt komme med et konkret svar, som du kan arbejde videre med.

  Viser 1–16 af 36 resultater