Bæredygtige og driftssikre varmepumper
for den grønne omstilling

Suppler opvarmning med varmepumper – bliv mindre afhængig af olie og gas

Varmepumper anvender grundlæggende luftens naturlige varme udenfor til at producere varme eller kulde til dit kontor, hus, fritidshus, sommerhus eller værksted, både sommer og vinter. Det er en rigtig miljøvenlig og effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på din el regning, eller på dit olieforbrug, til opvarmning. Vi forhandler markedets mest effektive varmepumper til private og virksomheder. Vi har tidligere leveret aircondition og varmepumper til restauranter, butikker og kontormiljøer. I alle tilfælde har vi hjulpet kunden med besparelser på i mod 70-80% på deres nuværende varmeregning.

Vi er leveringsdygtige i to former for varmepumper. Begge modeller er miljøbevidste løsninger og teknologien fungerer på samme måde, men opfylder to forskellige behov i huset eller virksomheden:

 

Luft-til-luft varmepumper bidrager til et behageligt indeklima

Luft-til-vand varmepumper producerer varmt brugsvand

Invester bæredygtigt når du køber en varmepumpe

Den store fordel ved at investere i en varmepumpe, ligegyldigt om det er for at opvarme luften i stuen eller soveværelset, eller om formålet er at opvarme brugsvandet, som vandet i vandhanen, bruseren, gulvvarme eller det i dine radiatorer, er genereringen af energi. Den kaldes også enhedens SCOP værdi.

Begge typer varmepumper genererer op i mod 3-4 gange så meget energi som den kræver i drift. Det vil sige, at for hver krone varmepumpen anvender for at være tændt, producerer den selv 3-4 kroner som går til varme.

Du vil derfor allerede fra år 1 opleve besparelsen på el regningen. Afhængigt af, hvor meget strøm husstanden forbruger, vil varmepumpen efter 4-7 år være tilbagebetalt. Her fra vil den genererer rent overskud.

Har du behov for energirådgivning til, hvordan en varmepumper kan bidrage til en sundere økonomi for dig? Kontakt Jens Peter på 7020 3800, så hjælper han dig gerne videre i processen. Vi hjælper dig selvfølgelig altid med eftersyn og service af varmepumpen så udgifter til senere vedligehold begrænses.

 

Få håndværkerfradrag og energitilskud ved køb af varmepumpe

Du kan få fradrag for arbejdslønnen på din private selvangivelse (2019: kr. 6.100 pr. person, kr. 12.200 samlet på husstand) for monteringen. Desuden gives der fra den danske stat økonomisk støtte i form af, energitilskud ved køb af en varmepumpe, som led i den grønne omstilling. Beløbets størrelse afhænger af, hvilken eksisterende varmekilde du skifter fra, men strækker sig fra kr. 660 – 3.848 for luft-til-luft varmepumper og kr. 3.072 – 9.306 for luft-til-vand varmepumper.

Ved erhvervskøb er det husstandens nuværende forbrug som energitilskuddets beregnes ud fra, men er oftest væsentligt højere end standardværdierne nævnt ovenover. Går du med tanker om at investere i et klimaanlæg til kontoret eller ønsker du konkret beregning på, hvor meget du kan spare i virksomheden på at udskifte din traditionelle opvarmning med en grøn varmepumpe – giv et kald til Jens Peter på 7020 3800, så hjælper han dig gerne videre.

 

Vi modregner energitilskuddet på varmepumpen direkte på orden – du sparer besværet

Der er meget papirarbejde og mange retningslinjer som SKAL overholdes til punkt og prikke for at opnå energitilskuddet, ellers udbetales støtten ganske enkelt ikke. Derfor har vi gjort det let for dig som kunde. DANSK KØL & KLIMA garanterer energitilskuddet og klarer alt praktisk arbejde med ansøgningen og kontakt til energiselskaberne – helt uden beregning.

FRATRÆK ENERGITILSKUD DIREKTE PÅ KØBET HER PÅ SIDEN NÅR DU VÆLGER MODEL PÅ PRODUKTET. Eller få overblikket over alle energitilskud til varmepumper HER.

Er du interesseret at vide, hvad en standard montage for luft-til-luft varmepumper indeholder, kan dette findes HER.

VARMEPUMPER

Viser 1–16 af 30 resultater

Filtre
Type varmepumpe