Intelligente – og bæredygtige kølesystemer
til datacentre og serverrum

Vi kender dine behov og er på din side fra start

Vi har stor erfaring med installation samt servicering af server køling. Grunden til, at EDB – og serverrum kræver separate klimaanlæg installeret, skyldes den varme som processerne i it-enhederne afgiver. Varmen afgivet i serverenheden er et problem, men hvis lokalet tilmeld har en høj temperatur, kan anlægget overophede. Resultatet vil uden tvivl være hyppige nedbrud. Det er ikke optimalt, hvis det er hverdagen for en finansiel virksomhed, hvis kerneydelse er pålagt en høj it-, data- og driftssikkerhed. Det er vigtigt, at klimaanlægget for serveren kan absorbere varmen som afgives. Kun på den måde vil it-udstyret ikke tage skade.

Vi anbefaler altid vores kunden, at vi kommer med på sidelinjen så tidligt som muligt. Ikke bare for at kunne yde en bedre service, men fordi etablering af server køling oftest indebærer investeringer af større klimaanlæg med mange kW. Her skal behov og økonomi hænge sammen.

Vores medarbejdere har altid været vores største aktiv. Derfor hjælper vi ikke bare med etablering og installering af køleanlægget. Vi tilbyder tilmeld at hjælpe kunden med at vedligeholde og servicere klimaanlægget efter endt installation. DANSK KØL & KLIMA har efterhånden været med til at opsætte en håndfuld større køle- og klimaanlæg til serverrum over hele landet, og vi er sikre på, at vi er den totalleverandør du har brug for.

Alle vores systemer til server køling leveres med de features og funktioner du har behov for i driften. Vi hjælper også med overvågning, brandsikre anlæg, redundans, eksterne dieselgeneratorer til nedbrud og UPSer der sikre stabilitet i strømmen. Alle vores kølesystemer har en fornuftig driftsøkonomi.

Har du brug for inspiration til server køling?

Se vores tidligere arbejde for SPAR NORD BANKs hovedsæde i Aalborg nedenfor. Anlægget er et større frikølingsanlæg, som anvender temperaturen i luften udenfor til at regulerer og nedkøle serveren inden for. En effektiv og miljøbevidst måde at gøre det på i 2018. Det intelligente kølesystem servicere serverne for Danmarks sjette største bank og opnår besparelser på op i mod 70-80 % på alternative klimaanlæg til serverrum, plus at anlæg af denne type har lavere driftsomkostninger.

Giv os gerne et kald på 7020 3800, hvis du ønsker og god og konstruktiv rådgivning omkring valg af klimaanlæg til server køling.

SERVER KØLING

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.