Intelligente – og bæredygtige kølesystemer
til datacentre og serverkøling

Vi ved alt om køleanlæg til server køling

Vi har stor erfaring med design og dimension samt installation og servicering af klimaanlæg til server køling. Grunden til, at EDB – og serverrum kræver separate klimaanlæg installeret, skyldes den varme som processerne i it-enhederne afgiver. Varmen afgivet i elektronikken er et problem, men hvis lokalet tilmeld har en høj temperatur, kan anlægget overophede. Resultatet vil uden tvivl være hyppige nedbrud. Det er ikke optimalt, hvis det er hverdagen for en finansiel virksomhed, hvis kerneydelse i forvejen er pålagt en høj it-, data- og driftssikkerhed. Det er vigtigt, at klimaanlægget for serveren kan absorbere varmen som afgives. Kun på den måde vil it-udstyret ikke tage skade.

Vi anbefaler altid vores kunden, at vi kommer med på sidelinjen så tidligt som muligt. Ikke bare for at kunne yde en bedre service, men fordi etablering af server køling oftest indebærer investeringer af større klimaanlæg med mange kW. Her skal behov og økonomi hænge sammen.

Vores køleteknikere har erfaring med server køl til datacentre

Vores medarbejdere har altid været vores største aktiv. De er vores ansigt ud af til, og har alle den rette erfaring og uddannelse til montering og installation af køleanlæg til køling af serverrum. Derfor hjælper vi ikke bare med etablering og montage af køleanlægget – vi kan tilmeld at hjælpe dig med at vedligeholde og servicere klimaanlægget til lovpligtige eftersyn.

Vi tilbyder flere former for køling til serverrum. Til et mindre behov kan vi anbefale InRack eller InRow køling, som er klimaanlæg integreret i elektronikken. Anlæggene giver minimale energi- og temperaturtab med resultatet af optimal køling samt lave driftsomkostninger til følge.

DANSK KØL & KLIMA har efterhånden været med til at opsætte flere større frikølingsanlæg, som giver den største energibesparelse, til serverrum over hele landet. Vi garanterer, at vi er den samarbejdspartner du har brug for.

Alle vores systemer til server køling leveres med de features og funktioner, som du har behov for i driften. Vi hjælper også med overvågning, brandsikre anlæg, redundans, eksterne dieselgeneratorer til nedbrud og UPSer der sikre stabilitet i strømmen. Alle vores kølesystemer har en fornuftig driftsøkonomi.

Har du behov for rådgivning til server køling?

Udfyld kontaktformularen herunder eller ring til os direkte på tlf.

+45 70 20 38 00
Har du brug for inspiration til server køling?

Se vores tidligere arbejde for SPAR NORD BANKs hovedsæde i Aalborg nedenfor. Anlægget er et større frikølingsanlæg, som anvender temperaturen i luften udenfor til at regulerer og nedkøle serveren inden for. En effektiv og miljøbevidst måde at gøre det på i 2018. Det intelligente kølesystem køler serverne for Danmarks sjette største bank og opnår besparelser på op i mod 70-80% af energiforbruget, plus at anlæg af denne type har meget lave driftsomkostninger.

Få et overblik over, hvilke køle- og klimaanlæg vi tilbyder til server køling HER.

Vi servicere i dag knap 20 serveranlæg, store som små. Giv gerne Jens Peter et kald direkte på 2888 3800, hvis du ønsker en seriøs rådgivning omkring valg af køleanlæg til server køling.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.