Intelligent og bæredygtig serverkøling til datacentre

Vi har stor erfaring med både design og dimension samt installation og servicering af klimaanlæg til serverkøling. 

Grunden til, at EDB lokaler og serverrum kræver at få installeret separate klimaanlæg skyldes den store mængde af varme, som afgives fra processerne i it-enhederne. Varmen der afgives er et problem, fordi anlæggene kan risikere at overophede. Dette er især en risiko, hvis lokalet tilmed har en høj temperatur.

Resultatet vil uden tvivl være hyppige nedbrud af it-enhederne, hvilket ikke er særligt optimalt for enhver virksomhed. Især for en finansiel virksomhed, hvis kerneydelse i forvejen er pålagt en høj it-, data- og driftssikkerhed kan det have store konsekvenser.

 

Temperaturen i serverrummet skal tilpasses det enkelte rum

Det er vigtigt, at serverrummets temperatur hele tiden er stabilt, og så skal det klimaanlæg, som bliver installeret i rummet kunne absorbere den varme, som afgives fra it-enhederne. På den måde vil it-udstyret ikke tage skade. 

Vi anbefaler altid vores kunder, at vi kommer med på sidelinjen så tidligt som muligt i processen. Ikke bare for at kunne yde en bedre service, men fordi etableringen af et serverrum med køling ofte indebærer en investering i et større klimaanlæg med mange kW. Og her skal både behov og økonomi hænge sammen.
  Ring til mig på 28883800 eller skriv til mig her, hvis du søger viden til køling af servere. Jeg er ISO 9001:2015 certificeret og hjælper dig gerne videre med at vælge den rigtige løsning til køl.

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Vi har stor erfaring med frikøling af serverrum

  Vores køleteknikere har stor erfaring indenfor serverkøling af datacentre, herunder de større serverrum med mange it-enheder såvel som køling af et lille serverrum samt serverskabe med køling.

  Vores medarbejdere har den rette erfaring og uddannelse til montering og installation af forskellige køleanlæg, der benyttes i rum med mange it-enheder. 

  Vi hjælper dig ikke bare med både etablering og montering af køleanlægget i det pågældende serverrum, men også med at vedligeholde og servicere køleanlægget efter lovpligtige eftersyn.

   

  Vi har flere forskellige køleanlæg at vælge imellem

  Vi kan tilbyde flere forskellige former for køling til serverrum. Til et mindre behov kan vi bl.a. anbefale inRack eller inRow, som er en form for køleanlæg, der bliver integreret direkte i elektronikken. Denne form for køleanlæg har et minimalt energi- og temperaturtab, hvilket resulterer i en optimal køling med lave driftsomkostninger til følge. Vi tilbyder også kraftige luft/luft løsninger til det mindre behov som denne fra Mitsubishi Heavy Industies. Løsningen genererer et køligt miljø til IT-udstyret med reduktion af energiudgifterne til følge.

  Vores systemer til serverkøling har alle de features og funktioner, som du har behov for til almindelig drift. Samtidig kan vi også hjælpe med både overvågning, brandsikre anlæg, eksterne dieselgeneratorer til eventuelle nedbrud, samt UPSer, der sikrer stabilitet i strømtilslutningen. 

  Vi har efterhånden været med til at opsætte flere frikølingsanlæg til serverrum i hele landet. Vi garanterer, at vi er den samarbejdspartner du har brug for, når du leder efter et anlæg, der giver den største energibesparelse.

  Leder du efter inspiration til køling af datarum?

  Se resultatet af en løsning vi udarbejdede for Spar Nord Banks hovedsæde ovenfor. 

  Vi valgte at opsætte et større frikølingsanlæg i deres serverrum. Den type anlæg, som er valgt til rummet, anvender temperaturen i luften udenfor til at regulere og nedkøle serveren indenfor. Der opstår derfor en form for ventilation i serverrummet, hvilket giver lave driftsomkostninger for virksomheden.

  Løsningen er en utrolig effektiv og miljøbevidst måde at gøre det på. Det har nemlig resulteret i at Danmarks sjette største bank har opnået besparelser på op imod 70-80 % af det samlede energiforbrug.

  Brug for hjælp til valg af serverkøling?

  Har du brug for hjælp til, hvilken form for serverkøling, der passer til dig og din virksomhed, så giv gerne Jens Peter et kald på 2888 3800

  Vi servicerer i dag køling af knap 20 serverrum i alle størrelser, og vi tager gerne flere ind.