En aircondition og varmepumpe i samme enhed

Loftkassetter fungerer på samme måde som regulære varmepumper, ved at energien udenfor konverteres til grøn energi indenfor.

En loftkassette fungerer om sommeren som en aircondition, og om vinteren som en varmepumpe – alt i den samme enhed. En integreret loftkassette på kontoret, restauranten eller på hotellet giver et konsistent og behageligt indeklima med den rette temperatur og luftfugtighed som resultat.

En loftintegreret klimasystem med automatisk styring

Vi anbefaler, at vælge denne klimaløsning til lokaler, hvor et større antal mennesker opholder sig af gangen. 

På denne slags klimaanlæg reguleres indeklimaet mere blidt og flydende i forhold til en almindelig aircondition. Enhederne har automatisk styring med resultatet, at temperaturen altid forbliver den samme.

Vi forhandler loftkassetter fra producenterne HITACHI, INNOVA, CARRIER OG MITSUBISHI.

Viser alle 7 resultater

Hvordan adskiller loftkassetten sig fra en varmepumpe?

Den væsentligste forskel fra en varmepumpe er, at varmepumpen oftest er monteret på væggen, hvorimod loftkassetten er monteret som en integreret del af loftet. 

Det betyder, at den ikke kommer til at optage væsentlig stor plads i lokalet, og fordi den oftest bliver monteret som en integreret del af loftet, så virker den heller ikke så synlig i lokalet.

En sublim løsning til kontorer eller restauranter

En loftkassette er den rigtige løsning, hvis du leder efter et airconditionanlæg, som optræder elegant og diskret i lokalet. 

Løsningen bliver indbygget i loftet, så det ikke kommer til at optage plads eller fylde i lokalet. Samtidig har enheden 360 graders luftdistribution, hvilket giver en optimal temperaturfordeling i lokaler, hvor der skal være mange mennesker.

Det loftintegrerede klimasystem er perfekt til kontorer, restauranter, private skoler, hoteller og offentlige institutioner såsom plejehjem og hospitaler.

Ønsker du rådgivning til aircondition eller klimaanlæg?

Udfyld kontaktformularen eller ring til os direkte på
tlf. +45 70 20 38 00