Professionelt butikskøl, køleskabe og kølemøbler til butikker, supermarkeder eller restauranter

Gå til produkter

Leverandør af professionelt butiksudstyr med køl

Dansk Køl & Klima er din leverandør af kølere til butikker, supermarkeder, restauranter og caféer, uanset om du har behov for et displaykøleskab, et kølemontre, en køledisk eller et vinkøleskab.

Din butik, supermarked, restaurant eller cafe er din virksomhed – det er din indtægtskilde og dit aktiv. Den skal være effektivt indrettet således, at du kan vise dine produkter frem på den rette måde. Når det kommer til valg af butikskølere, så skal resultatet give dine kunder det rigtige indtryk af din forretning, så de er interesseret i at vende tilbage.

Vi kan hjælpe dig med forskelligt industrikøl, herunder displaykøleskabe med skydelåger, som typisk bliver anvendt i supermarkeder samt et udvalg af forskellige vinkøleskabe til fx vinhandelen. Vores udvalg af displaykøleskabe, kølemontre samt kølediske er med til at give dine produkter den rette præsentation i dit butikslokale.

Driftssikkert butiksinventar med køl

Dansk Køl & Klima hjælper dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed, når det kommer til butiksinventar med køl. Vi har leverandører over hele Europa, og garanterer en solid service hver gang – med kort leveringstid. Det gælder alt fra kølereoler til supermarkeder, kølediske til specialbutikker eller vinkøleskabe til vinhandleren. 

Vi samarbejder med flere førende spiller på markedet for udstyr med køl. Vores køleløsninger findes i faste mål, som betyder, at de er lette at integrere i en allerede eksisterende hotel lobby, restaurant eller butik.

Viser alle 10 resultater
  Har du brug for hjælp til at vælge dette rette butikskøl, kølereoler eller displaykøl?

  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

  Jens Peter, køletekniker

  Kontakt Dansk Køl og Klima
  commelierSOLID 1
  fagor1
  Coreco
  Pastor Frigor

  Kølediske eller kølemontre til detailbutikker og restauranter

  Vi er specialister i totale køleløsninger til butikker, supermarkeder og restauranter. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde en løsning, hvis du er på udkig efter en køledisk til supermarked eller evt. kølemontre. Vores kølediske til butik eller kølemontre til supermarkeder kan fås i forskellige længder og bredder, og leveres alle i den højeste europæiske kvalitet.

  Har du også behov for aircondition og bedre indeklima i salgslokalerne eller store som mindre køle- og fryserum, hjælper vi dig også gerne i mål med opgaver som disse. Vi leverer og monterer direkte på din adresse – over hele Danmark.

   

  Remote CO2 køleanlæg til dit butikskøl eller dine kølemøbler

  Hos Dansk Køl & Klima er vi bevidste om den grønne omstilling flere detailbutikker og forretninger gennemgår. Ikke bare at for at være foran i det grønne regnskab, men ligeledes for at være først til at anvende de nye muligheder CO2 køling medfører. Vi tilbyder både køleanlæg på propan (R290) med naturligt kølemiddel, eller CO2 køleanlæg.

  Du skal bruge os, hvis du ønsker en leverandør, der tager dig seriøst og leverer til tiden, hver gang. Vi tager hånd om dig og dit forretningsbehov fra start til service af dine kølemøbler. Og har du i forvejen en serviceaftale hos os, tilbyder vi dig altid 2 års fuld garanti på alle produkter.

  Kølefirma og butikskøl med fokus på design

  Vi har konsulenter og arkitekter tilknyttet, som alene er beskæftiget med dette område. Vi har mange års erfaring inden for effektivt design og indretning af butikker og forretninger, som bidrager positivt til virksomhedens arbejdsgang.

  Derfor deltager vi gerne i de første stadier i udviklingen af butikken, og giver gerne råd og anbefalinger med på vejen til, hvordan vi ser projektet udformet. Dette sikrer dig som kunde den bedste rådgivning. og et endeligt resultat med størst muligt tilfredshed.

  Vi tilbyder ikke blot køleløsninger i faste mål og dimensioner. Som noget unikt, designer og producerer vi vores egne løsninger inden for vinkøling eller præsentable modningsskabe til restauranter og hoteller. Ingen virksomheder er ens, dette er vores løsninger et bevis på.

   

  Se vores kundetilpasset vin køling til restauranter og hoteller

  Hos Dansk Køl & Klima designer vi eksklusive vinkøleskabe og opbevaring af mousserende vine til restauranter og hoteller. Som førende specialister af skræddersyede løsninger tilpasset efter den enkelte kundes behov, er vi drevet af ambitionen om at skabe æstetiske og funktionelle løsninger. Alt sammen med henblik på, at garanterer dine gæster en unik kundeoplevelse i din forretning.

  Se flere af vores tidligere løsninger her på siden, eller besøg os på Commelier vinkøling.

  Vi har også flere gange leveret specielle kundetilpasset løsninger inden for modningsskabe til bl.a. kvalitetskød.