Professionelle køleskabe til butikker, supermarkeder eller restauranter

Gå til produkter

Leverandør af professionelt butiksudstyr med køl

Vi er din leverandør af kølere til butikker, supermarkeder, restauranter og caféer, uanset om du har behov for et displaykøleskab, en kølemontre, en køledisk eller et vinkøleskab.  

Din butik, supermarked, restaurant eller cafe er din virksomhed – det er din indtægtskilde og dit aktiv. Den skal være effektivt indrettet, for at du kan vise dine produkter frem på den rette måde. Når det kommer til valg af butikskølere, så skal resultatet give dine kunder det rigtige indtryk af din forretning, så de er interesseret i at vende tilbage.

Vi kan hjælpe dig med forskelligt industrikøl, herunder displaykøleskabe med skydelåger, som typisk bliver anvendt i supermarkeder samt et udvalg af forskellige vinkøleskabe til fx vinhandelen. Vores udvalg af displaykøleskabe, kølemontre samt kølediske er med til at give dine produkter den rette præsentation i dit butikslokale.

Vi er FAGOR Partner i Danmark

DANSK KØL & KLIMA kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for din virksomhed, når det kommer til butiksinventar med køl. Vi har leverandører over hele Europa, og garanterer en solid service hver gang – med kort leveringstid. Det gælder alt fra kølereoler til supermarkeder, kølediske til specialbutikker eller vinkøleskabe til vinhandleren. 

Vi er FAGOR partner i Danmark, hvilket betyder, at vi er leveringsdygtige i præsentable displaykøleskabe fra FAGOR i enten høj eller underbordsmodel. 

Vores løsninger er i faste mål, som betyder, at de er lette at integrere i en allerede eksisterende hotel lobby, restaurant eller butik. Se eventuelt vores smarte løsninger af vinkøleskabe i faste mål fra EXPO SRL. Vinkøleskabene kan leveres i flotte centralt stående – eller som integrerede vægløsninger i design efter eget ønske.

Viser 1–16 af 19 resultater

Filtre
Har du brug for hjælp til at vælge dette rette butikskøl – kølereoler som displaykøl?

Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

Jens Peter, kølemontør

Kontakt Dansk Køl og Klima

Kølediske eller kølemontre til detailbutikker og restauranter

Vi er specialister i totale køleløsninger til butikker, supermarkeder og restauranter. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde en løsning, hvis du er på udkig efter en køledisk til supermarked eller evt. kølemontre. Vores kølediske til butik eller kølemontre til supermarkeder kan anskaffes som flere forskellige løsninger, og så er de alle i høj kvalitet.

Har du også behov for aircondition og bedre indeklima i salgslokalerne eller store som mindre køle- og fryserum, hjælper vi dig også gerne i mål med opgaver som disse.

Vi leverer og monterer direkte på din adresse – over hele Danmark.

Få et eksternt CO2 køleanlæg til dit butikskøl eller dine kølemøbler

Hos Dansk Køl & Klima er vi bevidste om den grønne omstilling flere detailbutikker og forretninger gennemgår. Ikke bare at for at være foran i det grønne regnskab, men ligeledes for at være først til at anvende de nye muligheder CO2 køling medfører. Vi tilbyder både køleanlæg med naturligt kølemiddel, eller CO2 køleanlæg.

Du skal bruge os, hvis du ønsker en leverandør, der tager dig seriøst og leverer til tiden, hver gang. Vi tager hånd om dig og din forretningsbehov fra start til service af dine kølemøbler. Og har du i forvejen en serviceaftale hos os, tilbyder vi dig altid 2 års fuld garanti på alle produkter.

En unik køleløsning til dig og din virksomhed

Vi har konsulenter og designere, som alene er beskæftiget med dette område. Derfor vil vi gerne deltage i designet samt opmåling af din butik, restaurant eller cafe – allerede i de første stadier. Dette sikrer dig som kunde den bedste rådgivning, og at du får den rette løsning efter jeres behov. 

Du har også mulighed for at få designet en unik løsning, der passer netop til din butik eller restaurant. Ingen butikker er ens, så derfor vil vi gerne give muligheden for at udarbejde køleløsninger, der passer til den enkelte virksomhed og de behov der er.

 

Vi har allerede lavet flere unikke løsninger til restauranter og hoteller

Vi garanterer for æstetiske og praktiske præsentationsløsninger, når det kommer til fx opbevaring af vin. Se flere af vores tidligere løsninger til køling af vin hos Commelier vinkøling.  

Her tilbyder vi blandt andet eksklusive vinskabe til blandt andet restauranter og hoteller. Som førende specialister er vi drevet af ambitionen om at skabe æstetiske og funktionelle løsninger, der sikrer dine gæster en unik kundeoplevelse.

Vi har også flere gange leveret specielle kundetilpasset løsninger inden for modningsskabe til bl.a. kvalitetskød.