Ekspeditionskølediske for den rigtige præsentation af dine produkter

Hos Dansk Køl & Klima har vi i flere år hjulpet købmænd og forretninger over hele landet i valget at kølediske til butikken. Vi ved, hvordan du præsenterer dine produkter på den bedste måde, så dit salg ikke ligner naboens. Vi tilbyder kølediske med plugin køleanlæg, som betyder at kompressoren sidder i selve køledisken. Ellers hjælper vi dig også gerne med en ekstern løsning, hvor køleanlægget placeres i et nærtliggende gårdområde med mindre støj i butikkens salgslokale til følge.

 

Vælg kølediske med tilgang for og bagtil

Køledisken skal passe til butikkens generelle indretning. Her tilbyder vi både firkantede kølediske med eller uden døre, men også med fronten i buet glas til slagter- eller mejeriafdelingen inklusiv salgsfremmende hyldesystemer, så dine produkter præsenteres på fornem vis. Vi er tilmed leveringsdygtig i kølediske med døre bagtil for en nem betjening af butikken ansatte, men ligeledes med døre i fronten for en hurtig selvbetjening af kunden selv. Mulighederne er mange, men Dansk Køl & Klima har løst opgaven mange gange før.

Selvbetjeningskølediske med åben tilgang øger salget betragteligt

Vores erfaring fortæller os, at kølediske med åben front øger salget af varen med minimum 30%. Dette skyldes alene, at kunden har lettere ved at komme i fysisk kontakt med produktet som vedkommende er interesseret i, end hvis kunden først skal spørge personale, hvorefter produktet skal hentes og til sidst gives fysisk til kunden.

Mange mennesker er generte, men vil gerne mærke og føle produktet før de beslutter sig om køb – det er sådan vi er. Der går altså længere tid, end hvis kunden selv kunne tage varen, og det er tiden, der afgør om kunden i sidste ende køber dit produkt.

Selvom du vil opleve et højere energiforbrug, er vores anbefalingen, at fjerne døre og låger i dit butikskøl, det betaler sig i sidste ende.

 

Vælg en leverandør, der har 24 timers døgnservice for din egen skyld

Hos Dansk Køl & Klima har vi løst opgaven før. Vi kender til dine behov og ved, hvor vigtigt det er at holde dig kørende. Af denne grund tilbyder vi 24 timers service over hele landet, så du er sikker på at have hjælpen ved hånden når du har mest brug for det.

Kølediske til delikatesse-, slagter- og fiskeafdelingen

Som delikatesseforretning er en god eksponering din ven. Vælg en køledisk som ikke bare passer ind i dit nuværende design i butikken, men som ligeledes hjælper ansatte med en nem og hurtig betjening af kundens forespørgsel.

Vi tilbyder både selvbetjenings diske og ekspeditions kølediske i flere længder og bredder, da ingen butikker er ens. Og ønsker du en køledisk til fisk og røgvarer, kan brudis eller skælis, nemt placeres i displayarealet for den pæneste præsentation af dine friske råvare.

 

Nem rengøring i præsentations kølediske til kød, ost og brød med ventileret køling

Ved høj omsætning af varer i butikken med anvendelse af kølediske er det vigtigt, at enheden let kan rengøres, grundet fødevarekontrollens strikse retningslinjer og krav til fødevarehåndtering.

I modellerne med buet front, er det i mange tilfælde muligt at vippe glasset op, som er medvirkende til en nemmere rengøring.

Vi tilbyder kølediske som er special designet til slagter- og fiskeafdelinger eller røgerier. Ens for alle vores løsninger til kølediske er, at de leveres med ventileret køling. Dette vil sige, at en ventilator blæser den kolde luft rundt i kabinen som betyder, at temperaturen er mere ensartet end, hvis køledisken blev nedkølet med statisk køling, hvor luften i kabinen er selvcirkulerende.

Foretrækkes den ventileret køling er det vigtigt at påpege vigtigheden af, at luften skal kunne cirkulere frit, hvor den ikke blokeres af prisskilte, produkter eller lignende. Blokeres luftens frie luftveje kan dette medføre forhøjet temperatur og afrimningsproblemer.