white_arrow_down TOP

Serviceaftale på køleanlæg og
lovpligtigt eftersyn på butikskøl

En serviceaftale skaber tryghed

Det er fra myndighederne side besluttet, at køle- og klimaanlæg skal gennemgå et lovpligtigt eftersyn og service minimum en gang årligt for fejl eller ujævn drift. Det er virksomhedens ansvar at kunne dokumentere, at anlægget har gennemgået eftersyn og service. Lovgivningen er primært lavet for at beskytte medarbejdere i mod farligt arbejdsmiljø og generel driftsikkerhed.

Dit forsikringsselskab kræver, at du har en serviceaftale

Køle- og klimaanlæg til erhverv er oftest et vitalt element i den daglige drift og produktion. Skulle uheldet ske er det fordelagtigt at have tegnet en serviceaftale på forhånd, så er du sikker på at have hjælpen tæt på.

Køleanlæg kræver et årligt eftersyn og service for at vedligeholde den konsistente ydeevne som køleanlægget er født med fra producenten. Dette skal i langt de fleste tilfælde ske i samarbejde med et autoriseret kølefirma som Dansk Køl & Klima.

Forsikringsselskaber påkræver nu om dage, at virksomheden har tegnet en serviceaftale, så de er sikre på, at udstyret behandles – og gennemgås regelmæssigt. I de strengeste tilfælde har vi oplevet, at forsikringsselskabet undlader at udbetale forsikringssummen til kunden, hvis det viser sig, at der ingen serviceaftale er tegnet.

Har du allerede nu brug for et tilbud på et eftersyn og service?
Lene og Jette sidder klar på kontoret til at hjælpe dig på rette vej.

Ring på 7020 3800

Få en bedre produktgaranti med en fast serviceaftale

Serviceaftale på køleanlæg og airconditionanlæg samt butikskøl og storkøkkenudstyr

Med en serviceaftale på alle dine køle- og klimaanlæg hos Dansk Køl & Klima, undgår du besværet og skal kun fokusere på din kerneforretning. Brug tiden på det, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Vi holder meget af god kundekontakt, og i samarbejde med os hjælper vi med at holde dig opdateret på det den nyeste teknologi inden for køle- og klimaanlæg. Vi sender en køletekniker forbi dig på din adressen når det er ved at være tid at til køleanlægget skal efterses.

Som udgangspunkt leveres produkter og varer vi tilbyder med en 1-årig produktgaranti. Med en fast serviceaftale i forvejen på dit udstyr, opnår du en bedre produktgaranti, fordi vi ved, at udstyret vedligeholdes korrekt og gennemgås hvert år.

En serviceaftale med Dansk Køl & Klima har følgende fordele

 • 2 års garanti på alle produkter.
 • Minimering er driftstop og mindre driftsudgifter
 • Overholdelse af lovpligtigt eftersyn med dokumentation
 • Undgå at betale startgebyr og vagttillæg efter 16.
 • Døgnservice som betyder, at vi er til rådighed alle ugens dage, 365 dage om året over hele landet.

Indtast dine oplysninger, og opnå 2 års garanti på dine enheder købt hos os


  close_icon

  Tak for din registrering. Vi glæder os til at lave eftersyn og service på dit udstyr.

  OKAY

  Vi er et ISO 9001:2015 certificeret kølefirma med over 30 års erfaring inden for kølebranchen.

  Vi garanterer, at arbejdet udføres efter lovens gældende regler i forhold til sikkerhed og bæredygtighed.

  Vælg Dansk Køl & Klima til eftersyn og service

  I valget af leverandør til køle- og klimaanlæg er det som kunde vigtigt at anvende en leverandør, der ikke kun tilgodeser dig og dit budget ved installationen. Det er vigtigt at vide om partneren rent faktisk kender til dine konkrete krav og behov, der efterspørges inden for dit felt. Produktionsvirksomheden kan eksempelvis have andre behov for køle- og fryseløsninger end fødevarevirksomheden har til generel temperatur behandling af levnedsmidler. Kontoret kan efterspørge en bedre luftkvalitet, så medarbejdere altid befinder sig i det absolut bedste arbejds klima. Vi ved, at virksomheder er forskellige og derfor har forskellige behov.

  Vi ved, at fejlinstallationer, eller blot manglende erfaring til installation og servicering, kan påføre kunden alvorlige konsekvenser på den økonomiske bundlinje. Men også, hvad angår sikkerhed for virksomhedens medarbejderne på arbejdspladsen. Vælg en partner til eftersyn, der har forstand på køle- og klimaanlæg. Vi tilbyder vejledning og rådgivning af det faktiske produkt fra start til eftersyn og service efter at projektet er afsluttet. Alene på denne måde sikres du som kunde den bedste behandling.

  Dansk Køl & Klima ApS er ISO 9001:2015 certificeret af Validan. Din forsikring for, at vi kan vores håndværk.

  Dansk Køl & Klima ApS er medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening, Dansk Køl & Varme.

  Dansk Køl & Klima ApS er medlem af KMO. Din forsikring for, at vi må håndtere – og behandler kølemidler korrekt.

  Dansk Køl & Klima ApS er VE-Godkendt installatørvirksomhed. Vi kan dokumentere, at vi installerer din varmepumpe korrekt.