Køle- og fryseløsninger til storkøkkener af højeste funktionalitet

Kolde køle- og fryseløsninger for ethvert behov

Industrikøleskabe og fryseskabe i storkøkkener er for mange virksomheder grundlaget for et godt flow i storkøkkenet. Vi har flere typer af industrikøleskabe og fryseskabe samt køle- og fryseborde fra FAGOR og kan leveres indenfor kort tid. Alle køle- og fryseenheder lever op til de generelle temperaturkrav for opbevaring af levnedsmidler.

 

Vælg modellen der effektiviserer din forretning

Alle vores industrikøleskabe og -fryseskabe til storkøkkener kan leveres med en eller to døre i både stål eller glas. Alle køle- og fryseskabe findes med forskelligt energiforbrug. Her er ADVANCE modellen FAGORs topmodel med den grønneste profil.

Vores køleborde og fryseborde til industrielle køkkener findes med flere døre- og skuffeløsninger. De fås i flere varianter fra 2 til 4 døre eller med 2/3 og 1/3 skuffe-løsninger i flere størrelser. Vi har også centralt placerede løsninger med gennemrækning, med skabe på begge sider af kølebordet, eller borde med integreret vask. Mulighederne er mange, hvad har du faktisk brug for?

Har du behov for kraftig nedkøling af færdigvare? Vi tilbyder kraftige og effektive blæstkølere i flere størrelser, der garanterer hurtig nedkøling.

Få et bedre tilbud på dit storkøkkenudstyr ved større ordre

Vi kan lave et samlet tilbud til dig på alt storkøkken udstyr, hvis ordren 1) består af minimum 3 varer og har en værdi som overstiger kr. 20.000 ekskl. moms. Alle produkter leveres som udgangspunkt med 1 års garanti. Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR MEGET DU KØBER!

Har du behov for hjælp og rådgivning til valg af køleenhed, giv os gerne et kald på 7020 3800. Vi har helt sikkert løsningen, som passer til dig.

INDUSTRI KØL OG FRYS

Viser 1–16 af 79 resultater

Filtre
Køle-/fryse enhed