Køle- og fryseløsninger til storkøkkener af højeste funktionalitet

Viser 1–16 af 77 resultater

Filtre
Køle-/fryse enhed

Kolde køle- og fryseløsninger til ethvert behov

Industrikøleskabe og fryseskabe i storkøkkener er for mange virksomheder grundlaget for et godt flow i storkøkkenet. Vi har flere typer af industrikøleskabe og fryseskabe samt køle- og fryseborde fra FAGOR og kan leveres indenfor kort tid. Alle køle- og fryseenheder lever op til de generelle temperaturkrav for opbevaring af levnedsmidler.

Vælg modellen der effektiviserer din forretning

Alle vores industrikøleskabe og -fryseskabe til storkøkkener kan leveres med en eller to døre i både stål eller glas. Alle køle- og fryseskabe findes med forskelligt energiforbrug. Her er ADVANCE modellen FAGORs topmodel med den grønneste profil.

Vores køleborde og fryseborde til industrielle køkkener findes med flere døre- og skuffeløsninger. De fås i flere varianter fra 2 til 4 døre eller med 2/3 og 1/3 skuffe-løsninger i flere størrelser. Vi har også centralt placerede løsninger med gennemrækning, med skabe på begge sider af kølebordet, eller borde med integreret vask. Mulighederne er mange, hvad har du faktisk brug for?

Har du behov for kraftig nedkøling af færdigvare? Vi tilbyder kraftige og effektive blæstkølere i flere størrelser, der garanterer hurtig nedkøling.

Vi er autoriseret FAGOR Partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

Få et tilbud på industri køl og frys

Hos Dansk Køl & Klima kan du sammensætte dit tilbud på køle- og frost udstyr til storkøkkenet, eller generelt andet udstyr som vi tilbyder her på siden. Udfyld dine oplysninger fra kurven og modtag et tilbud direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR STOR ORDREN ER. VI KOMMER GERNE OG MONTERER SAMT LEVERER PÅ DIN ADRESSE OVER HELE DANMARK.

Har du behov for hjælp eller ønsker du at blive ringet op?

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige køle- og fryseløsning til dit storkøkken, så er du velkommen til at give Jens Peter et kald på 7020 3800.

Du er også velkommen til at indtaste dine kontaktoplysninger her på siden. Så vil vi vende tilbage, så hurtigt vi kan, med et svar som du kan arbejde videre med.

Jens Peter og vores montører har i gennem 30 år leveret og monteret +170 storkøkkener over hele landet. Vi har helt sikkert også løsningen, som passer til din forretning.