Blæstkølere giver værdi i storkøkkenet

Producerer virksomheden den varme mad på forhånd og gemmes den til senere, skal maden køles ned hurtigt med en blæstkøler. Er temperaturen for lang tid om at falde, kan sygdoms bakterier i maden vokse frem og danne giftsstoffer. Både til farer for kunden, men også virksomhedens egen bundlinje.

Hygiejne betyder alt i fødevareproduktion, og ved brug af blæstkølere sikrer virksomheden, at behandlingen af fødevarer sker under godkendte forhold.

Øg produktiviteten i dit storkøkken med en blæstkøler

Vi tilbyder smarte løsninger, hvor ovne og blæstkølere sættes sammen. Hvorfor bruge tid på transport af færdigt mad, når det hele kan sættes sammen til en løsning. Både blæskølere og ovne fra FAGOR har samme hyldesystemer, hvilket blot gør processen af mad endnu lettere.

Alle vores blæstkølerer leveres med to programmer fra køling og frys.

Har du brug for rådgivning i valget af blæstkøler til dit storkøkken? Giv os gerne et kald på 7020 3800, så hjælper vi dig gerne på vej.

Viser alle 8 resultater

Filtre

Anvend en blæstkøler til nedfrysning af fødevarer på kort tid

Det handler om at håndterer fødevarer korrekt. Ved at lynnedfryse eller chokfryse maden med en blæstkøler kan du få emnets kernetemperatur på 90 grader til at falde til -18 grader på under 3 timer.

Dette er den mest hygiejniske måde at nedfryse fødevarer på, da det danne mindst mulige farlige bakterier og derfor en bedre konservering. Dette betyder ligeledes, at smagen i produktet fastholdes bedre.

Blæstkølere er den bedste løsning for dine fødevarer

Ved traditionel nedfrysning eller indfrysning bliver væsken i emnet transformeret til makrokrystaller, som beskadiger cellerne i produktet. Ved at anvende en blæstkøler, hvor nedfrysningen sker instant, transformere kulden i kun mikrokrystaller i fødevaren. Produktet vil derfor både smage, samt have et pænere udseende, når det igen skal serveres.

Blæstkølere er generelt et godt værktøj, hvis man ønsker en instant nedfrysning og til produktet, hvor der ønskes en høj kvalitet og fødevaresikkerhed.