Vælg grønne luft vand varmepumper med energimærkning A++ eller A+++.

Gå til produkter

Så meget sparer du ved at skifte til en luft til vand-varmepumpe

1) Vælg din nuværende varmeløsning

2) Angiv informationerne på din husstand

3) Oplys din nuværende varmeudgift på din eksisterende varmekilde, og få din årlige besparelse – nemt!

Send os dine oplysninger, hvis du ønsker, at vi skal finde den rette luft til vand-varmepumpe til dig og din familie. Så kan I glæde jer til en ny varmepumpe med optimal driftsøkonomi og sænke den årlige udgift til varmeregningen. Varmepumper kan være en større investering, men anlægget vil være det værd.

Vælg din nuværende opvarmningskilde:
Vælg din nuværende centrale varmeløsning:
Hvor mange personer bor i husstanden?
Hvor stor er husstanden? (kvm)
Gem
Hvor mange etager er boligen?
Angiv din årlige varmeudgift i kr.:
Hvad er højden i dit fyrrum?
Dine oplysninger

Husk at der er eksterne faktorer, såsom boligens isolering, beliggenhed og tilstand, der afgør, hvor stor en besparelse du faktisk vil opnå, samt hvor stor (kW) en luft vand varmepumpe du bør vælge.

Send dine informationer til Jens Peter og Phillip, så hjælper de dig gerne i mål med at finde den rigtige model til jeres bolig.

En luft til vand varmepumpe passer sig selv! Derfor vil du i fremtiden med købet af varmepumpen, også slippe for at bruge tid og arbejde på bestilling og indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.

Udfyld dine oplysninger:

  Se oplysninger
   Luk

   Luft til vand-varmepumpe til varmt brugsvand og behageligt indeklima

   En luft til vand-varmepumpe er en billig og bæredygtig opvarmningsløsning til både opvarmning af bolig og brugsvand. Denne type varmepumpe omdanner nemlig den varmeenergi, som findes i udeluften, til varme indenfor i fx radiatorer, gulvvarme samt brugsvand. En luft til vand-varmepumpe bruger kun el for at fungere.

   Luft til vand-varmepumper er lette at tilkoble husets nuværende vandsystem, og det kræver ikke så meget af en montør at installere varmepumpen i din bolig. Det vigtigste er dog, at placeringen af varmedelens udedel kan få en plads i nærheden af huset, så den kan tilkobles varmepumpens indedel.

   Om du bor i et stort, lille eller mellemstort hus, kan der være mange penge at spare, hvis du vælger den rette luft til vand-varmepumpe.

   Vælg en luft til vand-varmepumpe med kapacitet til dit forbrug

   Alle de enheder, som vi forhandler, kan fås i flere størrelser. Størrelsen på en luft til vand-varmepumpe afhænger nemlig af, hvor mange personer, der skal bruge det opvarmede vand. Har du brug for meget varme, skal du altså have fat i en større luft til vand-varmepumpe. Større udgaver giver selvsagt mere varme.

   Jo flere personer, som skal bruge det varme vand, jo større et varmepumpeanlæg skal der investeres i, for at kunne trække belastningen. Det er vigtigt at vælge den rette model til jeres forbrug, så gå endelig ikke på kompromis. Vi kender jo alle til det problem, der opstår, når vandet i badet pludselig bliver isende koldt. Det problem får du ikke, hvis bare du køber en varmepumpe, der har kapacitet nok.

   Da vi er certificeret Vaillant forhandler er 7 års garanti på din nye luft vand varmepumpe inkluderet i prisen. 92% af vores kunder vælger trygheden til.

   Familien Nielsen, Skanderborg

   Vi fik en god rådgivning med at finde den rigtige luft vand varmepumpe. Vi havde ikke meget plads at gøre med, men de fik løst opgaven meget fint.

   Nu har vi dejligt varmt vand igen. Vi kan varmt anbefale andre at bruge Dansk Køl & Klima.

   Ole Knudsen, Pandrup

   Fik ny luft vand varmepumpe i mit sommerhus. Der gik 1 uge fra jeg havde snakket med Jens første gang til den nye varmepumpe var installeret i huset. Det vil jeg kalde hurtig betjening – meget tilfreds.

   De har lavet et flot stykke arbejde, og ryddet pænt op efter sig. Tak for hjælpen for denne gang.

   Jane Frister, Kerteminde

   Jeg har lige fået installeret min nye Mitsubishi varmepumpe luft vand, og jeg er meget tilfreds med den service og behandling af både firmaet og montøren. Meget professionelt.

   Det er ikke sidste gang jeg handler her – det er helt sikkert.

   Jens Poulstrup, Hjørring

   Fik en ny luft/vand varmepumpe til sommerhuset i sommers og blev monteret og opstartet samme dag som de startede. Behagelig montør, som har lavet flot montering med isolerede rør.

   Anbefaler gerne til andre.

   Dan Bülov, Vojens

   Meget dygtig og serviceminded montør, der brugte tid på at vise mig, hvordan varmepumpen virkede efter den var installeret i bryggerset.

   Prisen på varmepumpen var fornuftig og bedre end jeg havde set andre steder.

   Familien Dalgaard, Skagen

   Godt firma. Meget venlige og hjælpsomme, både ved besøg da vi ringede. Vi havde købt Luft-til-vand varmepumpen hos et andet firma, men den kom aldrig til at køre godt.

   Dansk Køl & Klima lavede hele installationen om, og herefter har den kørt upåklageligt. Tusind tak.

   Familien Stoholm, Søborg

   Halvandet år efter vi havde købt vores luft/vand varmepumpe gik kompressoren i stykker. Vi fik en helt ny inden for 3 dage leveret og opstartet. Det var en meget god service.

   Det kan vi kun være meget tilfredse med

   Jytte Torslev, Grenå

   Mange tak for en god service. Det betød meget for mig, at jeg fik en god gennemgang af, hvordan luft/vand varmepumpen virkede.

   Meget venlige montører fra Dansk Køl & Klima.

   Torben Jepsen, Billund

   Meget effektiv, venlig, super betjening og service af Phillip. Vi har i dag fået en velfungerende opvarmning af huset, som kører upåklageligt nu efter flere år.

   Kan varmt anbefale Dansk Køl & Klima.

   Familien Sørensen, Kalundborg

   Vores nye luft/vand fra Mitsubishi køre helt perfekt, og vi har ikke siden den er blevet installeret haft problemer med kulde. Vores gamle pillefyr er væk, og vi skal ikke brug tid på at bestille og læsse dem ind i fyrrummet.

   De havde gjort helt rent efter sig, da de var færdige. God service som jeg gerne anbefaler til andre.

   Jesper Jakobsen, Farsø

   Det er altid en god start for en håndværker når man ankommer til aftalt tid. Det er en endnu bedre oplevelse når opgaven løses til UG.

   Kan kun anbefale Dansk Køl & Klima – de holder hvad de lover.

   Jesper Alm, Haslev

   Professionel levering, installation og kundeservice. Vi stod foran en udskiftning af luft til vand varmepumpe i sommerhuset og valgte igen Dansk Køl & Klima som leverandør.

   Montøren var meget dygtig og vidste alt om pumpen, optimal brug og udnytte af den.

   Tina Birsted, Korsør

   Vi var trygge ved at bruge Jens Peter fra Dansk Køl & Klima, da vi fik 5 års garanti med i handlen. Det er bare dejligt at være på den sikre side.

   De var også meget professionelle da de kom ud. Vi fik Vaillant varmepumpen installeret over 2 dage, og så tog de vores gamle fyr med.

   Mads Sommer, Thisted

   Prisen var meget fornuftig og det færdige resultat ligeledes. Jeg fik en gennemgang af funktionerne omkring varmepumpen og fik fortalt, hvad jeg skulle være særligt opmærksom på. Dejligt at man ikke skulle læse hele manualen igennem for at forstå det vigtigste.

   Jeg anbefaler andre at bruge dem, når I snakker luft-vand varmepumper.

   Michael Lund, Slagelse

   Har netop fået installeret en varmepumpe luft til vand af Dansk Køl & Klima. Meget flot arbejde og god service. Jeg fik oplyst leveringstid på ca. 2 uger, men blev opsat og installeret allerede efter 4 dage.

   En oplevelse af de gode og en stor anbefaling herfra.

   Per Asberg, Hvide Sande

   Et firma man kan stole på. Altid venlige og hjælpsomme, både ved besøg og hvis vi har brug for hjælp. Kontakter man dem på telefon med et problem, er de altid gode til at rådgive os i den rigtige retning.

   Tak for hjælpen endnu en gang.

   Familien Mørch, Sæby

   Vores gamle pillefyr var brudt sammen og vi havde ingen varmt vand… På under 3 dage var det gamle fyr pillet ned og ny 12 kW luft til vand varmepumpe sat op. Magen til hurtighed og service har vi ikke set før.

   Tusind tak for hjælpen Dansk Køl & Klima.

   Karl Ditlev Rask, Amager

   Skal du købe en luft til vand varmepumpe, så hør Phillip fra Dansk Køl & Klima – de er et rigtig godt valg.

   Vi har fået monteret et anlæg i vores sommerhus og fået en service ud over det sædvanlige.

   Simone Jepsen, Faaborg

   Flot montering af meget service venlig montør. Ved levering fik vi alt den information til anlægget, vi havde brug for.

   Nu er det kørt i 8 mdr. uden så meget som 1 fejl.

   Familien Gravborg, Gørlev

   Kære Dansk Køl & Klima. Jeg har flere gange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med jer i forbindelse med 3 køb af luft til vand varmepumper. I har hver gang udvist et enormt højt service-niveau samt grundlæggende høj produkt kvalitet.

   Jeg har kun gode erfaringer med Dansk Køl & Klima. Hav det godt.

   Niels Torp, Faxe

   Vi fik leveret varmepumpen aftalt på adressen, og montøren kom som aftalt den dato der var aftalt. Monteringen og opstarten forløb som det skulle af en meget venlig tekniker, som også var grundig med hans arbejde.

   Vi fik en god forklaring på indstillinger, og hvordan det hele var koblet sammen, som gav os tryghed for, at vi havde købt det rigtige.

   Svend Søholt, Skælskør

   Jeg havde fået anbefalet Dansk Køl & Klima af en bekendt som de havde monteret en luft/vand varmepumpen for. Jeg var glad for, at jeg valgte DKK til at installere den jeg købte.

   Med i købet fik jeg 5 års produktgaranti og en meget god service.

   Viser 1–16 af 19 resultater

   Filtre
   Energiklasse

   Fordele ved luft til vand-varmepumper

   • En god investering og et godt alternativ til andre varmekilder. Besparelse på nuværende varmeregning på op imod 65-75%. Tilbagebetalingstid på 4-6 år
   • Reducer dit CO2 aftryk og energiforbrug med op til 80% på driften
   • En luft-til-vand varmepumpe passer sig selv. Undgå at bruge tid på bestilling, indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie til oliefyr
   • Få op imod kr. 30.000 i energitilskud på prisen af varmepumpen
   • Få håndværkerfradrag på arbejdslønnen til installationen. I 2021 kan du få kr. 12.500 pr. person over 18 år i husstanden
   • Reduceret el-afgift. Få nedsat el-afgiften, når du investerer grønt

   Hvorfor vælge Dansk Køl & Klima?

   • Vi er VE-godkendt installatørvirksomhed af luft til vand-varmepumper. Vi kan vores håndværk og giver dig en god installation af din luft til vand-varmepumpe
   • Vi hjælper dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året
   • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Vores luft til vand-varmepumper er købt hos danske grossister, og produceret til det danske klima
   • Vi holder, hvad vi lover og leverer som aftalt – og til tiden
   • Vores køleteknikere er uddannede og ISO 9001:2015 certificeret
   • Vi har løst opgaven før. Vi har leveret 700+ varmepumper igennem tiden i hele landet. Vi leverer også hellere end gerne din nye luft til vand-varmepumpe
   • Vi er certificeret Vaillant forhandler, så vi kan tilbyde dig hele 7 års garanti med i handlen. Tryghed frem for alt
    Har du brug for rådgivning til valg af luft vand varmepumpe?

    Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, så hjælper jeg dig gerne på vej. Vi forhandler alene varmepumper beregnet til det danske klima.

    Jens Peter, køletekniker

    Kontakt Dansk Køl og Klima

    Få et højt energitilskud eller håndværker ved køb af en luft til vand-varmepumper i 2021

    Den nye ordning for energitilskud for luft til vand-varmepumper er nu klar. Dette betyder for dig, at den danske stat nu vil støtte dig økonomisk, når du vælger grønne luft til vand-varmepumper til som led i den grønne omstilling. Det er altså mere fordelagtigt med varmepumper frem for at vælge eksempelvis et nyt oliefyr.

    Energitilskuddets størrelse afhænger af to faktorer: 1) hvor stor din boligs størrelse er samt 2) hvilket energimærke den ønskede luft-til-vand varmepumpe er født med. Ejer du f. eks et hus på mellem 151 – 200 kvm; så er du berettiget til et energitilskud på hhv. kr. 26.000 eller kr. 31.000, afhængigt af om varmepumpen har et A++ eller den har et A+++ energimærke.

    Vil du vide mere?

    Ønsker du at høre mere om energitilskud til luft til vand-varmepumper, eller ønsker du at se, hvor meget du er berettiget til at få i tilskud? Læs mere på sidenEnergitilskud til varmepumper, og se, om du er omfattet af Energistyrelsens liste.

    Du kan få fradrag for arbejdslønnen på din private selvangivelse (2021: kr. 12.500 pr. person over 18 år i husstanden) for monteringen. Hvis I f.eks. bor 2 voksne samt 1 barn over 18 år, er I altså berettet til et samlet fradrag på kr. 37.500. Hvor meget, du vil få få i håndværkerfradrag, vil fremgå af din faktura. For en standard montage kan du regne med et sted mellem kr. 8-12.000.

    Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

    Luft til vand-varmepumper består af en indedel og en udedel. Varmepumpen fungerer på den måde, at udedelen konverterer energien fra luften til varme, som benyttes indenfor til bl.a. at varme brugsvandet op med. Samtidig kan den også varme vandet i radiatorer op, så den også kan anvendes til at afgive varme til boligen.

    En luft til vand-varmepumpe kan levere varme til boligen og brugsvandet hele året rundt – også selvom der er frostgrader udenfor. Udedelen bliver placeret i nærheden af huset, hvor den indfanger udeluften og trækker den igennem en varmeveksler.

    Varmen og energien i luften udenfor konverteres via kobberrør og kølemiddel til indedelen med resultatet af varmt vand. Denne kan anvendes i husets radiatorer, den vandbårne gulvvarme eller til varmt brugsvand.

    En god investering, hvis huset nu er opvarmet med el, gas eller olie samt træpiller

    En varmepumpe til at opvarme brugsvandet med er let at tilkoble til husets nuværende vandsystem. I mange tilfælde vil du kunne spare penge ved at udskifte din nuværende løsning med en luft til vand-varmepumpe. Typisk vil det være muligt for dig at halvere din årlige varmeregning.

    Det kan dog kun betale sig, hvis din nuværende varmeløsning er el-varme, eller hvis du har et olie- eller pillefyr. Hvis du i forvejen har fjernvarme, så kan det i langt de fleste tilfælde ikke svare sig med en luft til vand-varmepumpe. Typisk er fjernvarme også langt billigere i drift.

    Det er let at erstatte og udskifte det gamle olie- eller pillefyr med en luft til vand-varmepumpe fra Vaillant, Panasonic eller Mitsubishi. Den kræver meget mindre vedligehold og passer faktisk næsten sig selv. Et årligt eftersyn anbefales dog, så garanti og funktioner forbliver intakte.

    Vælg en leverandør som har erfaring med luft til vand-varmepumper

    Hos Dansk Køl & Klima har vi over 20 års erfaring med luft til vand-varmepumper og kender til funktionaliteten i hver enkel model og ved hvert enkelt mærke.

    Vi tager hånd om dig i valget af den korrekte luft til vand-varmepumpe. I fællesskab vil vi finde den model og løsning, som passer akkurat til jeres bolig.

    SCOP-værdi – hvor meget værdi genererer en luft til vand-varmepumpe

    Der er flere faktorer at forholde sig til, når du vælger varmepumper. Den væsentligste faktor, der spiller ind, når der skal vælges, hvilken luft til vand-varmepumpe, du skal investere i, er dog SCOP-værdien. SCOP-værdien angiver, hvor meget varmepumpen generer af værdi for hver krone brugt til driften.

    Vi forhandler varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi og Vaillant til både private og erhverv med en SCOP-værdi på mellem 5-16. Dette betyder, at for hver krone, der bliver brugt på drift af varmepumpen, kan give dig helt op til 16 kroner tilbage.

    Det er en rigtig god investering med en tilbagebetalingstid på 4-7 år – afhængigt af forbrug.

    Kontakt os gerne for spørgsmål til valg af luft til vand-varmepumpe

    Du er altid velkommen til at ringe til Phillip eller Jens Peter direkte på tlf. 70203800. Vi har efterhånden installeret +700 varmepumper over hele landet, så vi kan helt sikkert også finde en model, der passer til dit hus, sommerhus eller butik. Vi forhandler modeller fra PanasonicMitsubishi og Vaillant som ALL-IN-ONE udgaver eller som MONOBLOK modeller.

    Vi er gode til energiberegning. Vi hjælper dig gerne med at skabe et overblik; både hvad angår håndværkerfradrag på arbejdslønnen og energitilskud, men ligeledes med at beregne, hvor meget du vil spare på at skifte dit gamle oliefyr ud med en energi- og miljøbevidst varmepumpe.

    Har du spørgsmål til vores luft til vand-varmepumper eller høre mere om, hvordan de kan være dig til gavn med opvarmning, især når vi når årets kolde perioder, må du endelig kontakte os. Så tager vi snak om alt fra fordelene ved luft til vand-varmepumper frem for oliefyr til installation og eventuel efterfølgende service af anlægget.

    Finansiering af luft til vand-varmepumpe

    Ønsker du at finansiere købet af varmepumpen, så tilbyder vi i samarbejde med Resurs Bank en finansiering af energikøb til både private og erhverv. Kontakt os gerne og hør nærmere, hvis dette er noget du kunne have interesse i.

    FAQ

     

    Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

    Varmepumpen har en indedel og en udedel. En luft til vand-varmepumpe fungerer altså sådan, at udedelen laver energien fra luften til varme, som så bruges indenfor til at varme brugsvandet eller vandet i din radiator op.

     

    Hvad koster en luft til vand-varmepumpe?

    Luft til vand-varmepumper kommer i forskellige størrelser og har derfor også forskellige priser. En varmepumpe vil dog i mange tilfælde være en god investering, idet der kan være mange penge at spare på opvarmning i forhold til andre energikilder som for eksempel et oliefyr. Du skal være opmærksom på, at langt fra alle varmepumper har en indbygget varmtvandsbeholder, og at en sådan derfor skal købes ved siden af.

     

     

    Hvor stor en luft til vand-varmepumpe skal jeg vælge til mit hus?

    Størrelsen på din luft til vand-varmepumpe skal være svarende til størrelsen på dit hus. Det betyder, at jo større areal, du har, jo større varmepumpe skal du bruge. Spørg din forhandler, hvis du er i tvivl.

     

    Hvad sparer jeg ved en luft til vand-varmepumpe?

    Det kan variere, hvor meget du sparer ved at skifte din eksisterende varmekilde ud med en luft til vand-varmepumpe. Men du kan faktisk opnå en besparelse på op mod 65-75 %.