Professionelle industriopvaskemaskiner til
professionelle virksomheder

Gå til produkter

Industriopvaskemaskiner til restauranter, hoteller og cafeer

Dansk Køl & Klima er leveringsdygtige af driftssikre og effektive industriopvaskemaskiner, grovopvaskere og tunnelopvaskeløsninger fra Fagor. Produkterne er interessante for alle med en høj omsætning af service og kan leveres indenfor kort tid. Opvaskeløsningerne er særdeles velegnet til hoteller og restauranter samt offentlige institutioner som handelsskoler, hospitaler og plejehjem. Til virksomheder, som barer og diskoteker, med høj omsætning af glas, tilbydes kraftige glasopvaskere.

Ved valg af HRS modeller i hætteopvaskemaskiner, modeller med indbygget emhætte, vil udgiften til separat opsætning af emhætte kunne undværes.

Industriopvaskemaskiner til flere opvaske behov

Industriopvaskemaskiner findes som hætteopvaskemaskiner,  underbordsopvaskemaskiner, eller tunnelopvaskemaskiner og kan fås med mekanisk- eller elektronisk betjeningspanel. Opvaskecyklussen, fra start til slut, går fra 55 til 120 sekunder med en kapacitet på 30 til 65 kurve per time. Hvis behovet er større, er vi også leveringsdygtige i tunnelopvaskemaskiner til større køkkener og lignende arbejdspladser, hvor omsætningen er ekstra høj.

Viser 1–16 af 29 resultater

Filtre
Opvaske enhed

Industriopvaskemaskine fra Fagor til alle kundesegmenter

Vi har i over 30 år forhandlet industriopvaskemaskiner Fagor i Danmark, og det har vi fordi vi ved de fungerer efter hensigten med mindst muligt vedligehold til følge. Vi sælger til alle kundesegmenter i markedet, som ønsker et godt produkt og en altid god efterfølgende service, hvis uheldet måtte opstå.

En industriopvasker fra Fagor kan fås i 3 klasse: Concept, Concept+, Advance. Forskellen på de enkelte klassen skal i bund og grund findes i 1) antallet af vaskepumper, 2) antal kurve per. time og 3) længden af de enkelte vaskecyklusser. Desuden har du mulighed for at vælge mellem mekanisk- eller elektronisk kontrolpanel.

Som øvrige faetures i industriopvaskemaskiner fra Fagor, har du mulighed for at tilvælge om du ønsker sæbe- og afspændingspumper, afløbspumper samt skyllebooster pumpe.

Vælg industriopvaskemaskiner efter producentens renomme

Vi anbefaler altid vores kunder at vælge modellen, der passer til deres forretning. Har du eksempelvis en større restaurant med over 100 serveringer hver aften, er flere af vores Advance modeller ideelle løsninger for dig. Modellen koster godt nok en smule mere end Concept modellen, men ved at vælge Advance modellerne er du sikker på at have en industriopvaskemaskine, der kan holde det høje pres. Den vasker dine tallerkener og service rent, igen og igen, hver gang.

Fagor blev grundlagt i 1956, som betyder, at de har været i gamet i over 60 år. Det er der en grund til.
  Ring til mig på 70203800 eller spørg mig her, hvis du har spørgsmål til opvaskemaskiner til industrikøkkener.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Vi er autoriseret FAGOR Partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

  Kalkfiltre forlænger levetiden på industriopvaskemaskiner

  Danmark har noget af verdens reneste vand, men hver region har ikke den samme mængde kalk i vandet. Det anbefales af denne grund, sammen med industriopvaskemaskinen, at anvende afkalkningsfiltrer. Filtrene minimerer tidsforbruget med rengøring, og udgifter hermed, men forlænger ligeledes levetiden af enheden.

   

  Få et samlet tilbud på industriopvaskemaskiner

  Hos Dansk Køl & Klima kan du sammensætte dit tilbud fra kurven. Ved du på forhånd, at du har behov flere industriopvaskemaskiner til din cafe eller restaurant, eller andet udstyr til storkøkkenet som vi tilbyder, kan du sende valget af produkter til os.

  Udfyld dine oplysninger fra kurven og modtag et tilbud direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

  Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

  Vi tilbyder fri fragt på alle vores produkter ligegyldigt hvor stor ordren er. Vi kommer også hellere end gerne og leverer samt monterer produkten på din adresse over hele landet.