Professionelle industriopvaskemaskiner til
professionelle virksomheder

Gå til produkter

Viser 1–16 af 32 resultater

Filtre
Opvaske enhed

Industriopvaskemaskiner til restauranter, hoteller og cafeer

DANSK KØL & KLIMA er leveringsdygtige af driftssikre og effektive industriopvaskemaskiner, grovopvaskere og tunnelopvaskeløsninger fra FAGOR. Produkterne er interessante for alle med en høj omsætning af service og kan leveres indenfor kort tid. Opvaskeløsningerne er særdeles velegnet til hoteller og restauranter samt offentlige institutioner som handelsskoler, hospitaler og plejehjem. Til virksomheder, som barer og diskoteker, med høj omsætning af glas, tilbydes kraftige glasopvaskere.

Industriopvaskemaskiner findes som hætteopvaskemaskiner og underbordsopvaskemaskiner, og kan fås med mekanisk- eller elektronisk betjeningspanel. Opvaskecyklussen, fra start til slut, går fra 55 til 120 sekunder med en kapacitet på 30 til 65 kurve per time. Hvis behovet er større, er vi også leveringsdygtige i tunnelopvaskemaskiner til større køkkener og lignende arbejdspladser, hvor omsætningen er ekstra høj.

Kalkfiltre forlænger levetiden på industriopvaskemaskiner

Danmark har noget af verdens reneste vand, men hver region har ikke den samme mængde kalk i vandet. Det anbefales af denne grund, sammen med industriopvaskemaskinen, at anvende afkalkningsfiltrer.  Filtrene minimerer tidsforbruget med rengøring, og udgifter hermed, men forlænger ligeledes levetiden af enheden. Alle modeller leveres med sæbe- og afspændingspumpe med mulighed for valg af skylle- og afløbspumpe.

Ved valg af HRS modeller i hætteopvaskemaskiner, modeller med indbygget emhætte, vil udgiften til separat opsætning af emhætte kunne undværes.

Har du spørgsmål til industriopvaskemaskiner?

Kontakt os her eller ring direkte på
tlf. +45 70 20 38 00
Vi er autoriseret FAGOR Partner i Danmark. Det garanterer dig landets højeste service.

Få et samlet tilbud på industriopvaskemaskiner

Hos DANSK KØL & KLIMA kan du sammensætte dit tilbud fra kurven. Ved du på forhånd, at du har behov flere industriopvaskemaskiner til din cafe eller restaurant, eller andet udstyr til storkøkkenet som vi tilbyder, kan du sende valget af produkter til os.

Udfyld dine oplysninger fra kurven og modtag et tilbud direkte på mail – nemt og hurtigt. Det samlede beløb skal overstige kr. 20.000 ekskl. moms.

Har du i forvejen en serviceaftale med os, tilbyder vi dig 2 års fuld garanti på alle produkter.

VI TILBYDER FRI FRAGT PÅ ALLE VORES PRODUKTER LIGEGYLDIGT, HVOR STOR ORDREN ER. VI KOMMER GERNE OG MONTERER SAMT LEVERER PÅ DIN ADRESSE OVER HELE DANMARK.