Grønne chiller vandkølingsanlæg til industrien

Chiller vandkølingsanlæg til proces – og industri køl samt ventilationsanlæg

Dansk Køl & Klima har siden 1987 leveret chiller vandkøleanlæg til erhverv og industrien, hvor temperaturen er altafgørende for arbejdets udførsel. Vi tilbyder løsninger til køling af produktionsmaskiner, industriprocesser og luftkonditioneringsanlæg, og kan levere i hvilken som helst størrelse, der efterspørges.

Vi skræddersyer altid chilleren til den enkelte kunde, så den altid passer til din virksomheds behov. Vores vandkøleanlæg til kontrolleret køling bliver i dag anvendt i plastindustrien, injektion og blæsestøbning, metalforarbejdede skæreolier, svejseudstyr, kemisk behandling, farmaceutisk industri samt strømforsyning og elproduktion.

Driftssikre koldtvandsanlæg med mange muligheder

Chiller vandkølingsanlæg er en meget effektiv og driftssikker måde at nedkøle dit produktionsudstyr eller inventar på, og som ligeledes sikre dig som forretning den højeste produktivitet.

Teknologien fungerer på den måde, at vandkøleanlægget nedkøler vandet i en cirkulerende kreds af vand og glykol igennem en varmeveksler, som netop kan være tilsluttet et vidtgående antal enheder med afkøling som resultat. Varmen som produktionsenheder afgiver fjernes altså af det kolde vand, som pumpes tilbage til chilleren. Herefter starter processen forfra igen.

Her har vi blandt andet tidligere leveret avanceret chiller vandkøling til større lasermaskiner samt trykmaskiner for produktionsvirksomheder. Behovet for koldt produktionsudstyr er vitalt, hvis hele produktionen afhænger af få store produktionsmaskiner. Hvis ikke produktionsudstyr holdes koldt under produktionen kan det have vitale konsekvenser med driftstab og overskredet deadlines til følge. Flere af vores kunden tilvælger chilleranlæg til koldt vand for at øge deres produktivitet og som en forsikring imod uforudsete nedbrud i driften.
  Ring til mig på 28883800 eller skriv til mig her, hvis du ønsker sparring til vandkølingsanlæg. Jeg er ISO 9001:2015 certificeret og har løst opgaven mange gange før.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Miljømæssige fordele ved chiller vandkølingsanlæg

  Der er flere, både økonomiske og miljømæssige, fordele ved at vælge et chiller vandkølingsanlæg fra Dansk Køl & Klima.

  Vi prøver så vidt muligt at rådgive vores kunder til at vælge et propan chiller vandkølingsanlæg med drift af kølemidlet R290, da det er et naturligt og miljøvenligt kølemiddel som belaster klimaet meget lidt modsat traditionelle køleanlæg. Og med det store fokus på miljøvenlige løsninger, er du som kunde helt sikker på at få en installeret korrekt chiller løsning, som lever op til det den nyeste teknologi samt overholder lovens gældende krav på området.

  Vi kan lige så godt bruge løsninger som denne, når muligheden er til stede. Det bliver med garanti et krav i fremtiden, ved ny-installationer.

   

  Chiller vandkølingsanlæg reducerer virksomhedens driftsudgifter

  Desuden har chiller vandkølingsanlæg den anden fordel, at de fysisk fylder mindre grundet, at de har en mindre kølemiddelsfyldning. Det betyder at, hvis fyldningen på vandkøleanlægget holdes under 25 kg, undgår du som kunde at have et separat maskinrum til anlægget installeret. Udover høj ydelse, lavt energiforbrug, pålidelig drift, lavt støjniveau og mulighed for mikroprocessor styring til kommunikation for CTS-systemet vil resultatet være, at du som kunde vil have betydeligt lavere etableringsomkostninger samt vedligeholdelse til vandkøleanlægget.

  Vi tilbyder chiller vandkølingsanlæg driftende på kølemidlerne R290, R410A, R134A og R452B.

  Service af chilleranlæg til vandkøling

  Som kunde hos Dansk Køl & Klima er du garanteret den højeste service i markedet. Vi følger dig helt til dørs, også efter endt montage og idriftsættelse. Vi sætter pris på god kommunikation og rådgivning, så vi er helt sikre på at kende dit behov, så du får det chiller vandkølingsanlæg, der passer til din forretning. Vi hjælper dig med følgende:

  • Rådgivning valget af nyt – samt udskiftning af nuværende vandkøleanlæg med chiller.
  • Dimensionering af vandkøleanlæg.
  • Dokumentation ifb. med fejlfinding på chiller vandkølingsanlæg.
  • Udførsel af FAT samt SAT test inkl. dokumentation.
  • Montering og idriftsættelse af nye vandkølingsanlæg.
  • Lovpligtig service af nye såvel som ældre vandkøleanlæg.

   

  Rådgivning angående centrale- eller decentrale chiller vandkølingsanlæg

  Vores rådgivning omfatter ligeledes centralisering eller decentralisering af vandkøleanlæg. Skal vandkøleanlægget understøtte flere industrielle processer eller produktionsenheder, kan vi centralisere anlægget, så køleanlægget tjener flere kølebehov i virksomheden fra samme vandkøleanlæg. Eller skal chilleren blot betjene en proces, decentraliserer vi gerne løsningen for dig så det passer netop til din forretning.

  Decentrale køleaggregater er normalvis små i størrelse og kølekapacitet, hvorimod de centrale løsninger oftest er større løsninger med højere kapacitet, da de skal udføre en større opgave med understøttelse til flere processer.

  Hos Dansk Køl & Klima kommer du som kunde ikke til at stå alene, både før som efter installation af dit chiller vandkølingsanlæg.