Efficient Energy tilbyder chiller vandkølingsanlæg med rent vand som kølemiddel

Chiller vandkølingsanlæg fra tyske Efficient Energy leverer det grønneste køleanlæg på markedet, eChiller. Modellerne er de eneste chiller vandkølingsanlæg, som bruger vand (R718) som kølemiddel og som tilmed har en god effektivitet.

Dansk Køl & Klima kan i samarbejde med Efficient Energy tilbyde en fremtidssikret køleløsning med en kapacitet per chiller fra 35 kW og helt op til 120 kW med mulighed for at skalere det samlede vandkølede anlæg op til 500 kW.

 

Grønne- og kontante fordele ved eChiller vandkøleanlæg

Det rigtige valg af kølemiddel er et løbende spørgsmål inden for industrien, og specielt efter den europæiske f-gasregulering, som trådte i kraft fra 1. januar 2015, som indførte yderligere restriktioner på HFC-kølemidler.

Chiller vandkøleanlæg fra Efficient Energy, eChiller bruger vand (R718) som kølemiddel, hvilket gør det til den mest optimale køleløsning på markedet, både miljømæssigt men også økonomisk for dig som virksomhed.

Der er ingen miljømæssige regulativer eller afgifter pålagt køleanlæg, der anvender vand som kølemiddel. Derfor er eChiller modellerne fra Efficient Energy en god økonomisk god investering, som garanterer virksomheden en lav udgift til driften og vedligeholdelsen af anlægget. Desuden bidrager investeringen positivt til fremtiden for det globale klima, da anlægget er helt grønt.

Fordelene ved eChiller vandkølingsanlæg

 • Vand er en bæredygtig – og naturlig ressource
 • Ingen kølemiddelsafgifter på vand som kølemiddel
 • Virksomheden reducerer sit CO2 aftryk
 • Vand som kølemiddel (R718) er ugiftigt og ubrandbart
 • Kompakt anlægsudførelse med lavt støjniveau
 • Vand er højt effektivt som kølemiddel
 • Absolut ingen drivhuseffekt, GWP-værdi på = 0

Fordelene ved at vælge Dansk Køl & Klima

 • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter, som lever op til europæiske standarder.
 • Vi er der for dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året. Tryghed frem for alt.
 • Vi leverer som aftalt – og til tiden.
 • Vores køleteknikere er uddannede og ISO 9001:2015 certificeret.
 • Vi er medlem af KMO. Din forsikring for, at vi må håndtere – og behandler kølemidler korrekt.
 • Vi er specialister i chiller vandkølingsanlæg, og har leveret mere end 100 chillere landet over igennem tiden.

Inden for disse områder kan eChilleren anvendes

Chiller vandkølingsanlægget fra Efficient Energy er et fremtidssikkert system, særdeles velegnet til høje outlet temperaturer. Ved de rette betingelser kan enheden være signifikant mere effektiv end traditionelle vandkølede chilleranlæg..

eChilleren er enestående i sin klasse og egnet til at producere nedkølede vandtemperaturer ned til mellem 16°C og 22°C afhængig af de lokale driftsbetingelser.

Derfor har eChiller modellerne – som findes i størrelserne 35 kW, 45 kW og 120 kW – mange applicationsmuligheder og det rigtige grønne valg inden for et bredt felt af brancher.

 

Vi kan i særdeleshed anbefale eChilleren blive anvendt inden for køling til:

 • IT komponenter, datacentre eller serverrum.

 • Proces køl til produktionsvirksomheder.

 • Komfort køling eller airconditioning.

 
  Ring til mig eller Phillip på 70203800, hvis du vil høre mere om modeller fra Efficient Energy. Den her løsning er den grønneste på markedet.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Hvad er det specielle med vandkøleanlægget fra Efficient Energy?

  Grundlæggende er eChiller-modellerne opbygget på samme måde som traditionelle chiller vandkølingsanlæg om findes på markedet, som arbejder efter principperne fordampning, kompression og kondensering.

  Den store forskel med denne nye teknologi skal først og fremmest findes i typen af kølemiddel (R718) samt det lave tryk som chilleren arbejder under. Dette er helt unikt for enheden.

   

  Hvordan virker teknologien bare eChilleren i praksis?

  Hele køleprocessen sker ved nær et vakuum – som betyder tilmed, at lækage test samt gas sensor vedligeholdelse ikke er nødvendigt. Endnu en økonomisk fordel ved en denne teknologi.

  Vandet kommer ind via fordamperen, hvor 1% af vandet fordampes, som trækker energien fra resterende del af vandet som nedkøles. Trykket i fordamperen er omkring 18mbar (0.26 psi). Dette næsten-totale vakuum bliver skabt af den roterende propel i enhedens centrifugale kompressor.