Frostlagre eller kølehaller kræver de
rette køle- og fryseanlæg til proces køling

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Proces køling er en god investering

DANSK KØL & KLIMA har nu igennem mange år været blandt de foretrukne leverandører af større køle- og fryseanlæg til proces køling. Vi leverer hver gang, til tiden.

Vi tilbyder os gerne som rådgiver allerede fra designfasen til det endelige produkt er leveret og installeret. Når vi kender det overordnede behov, kan vi give konkrete anbefalinger til løsninger herpå, præcis skræddersyet efter din virksomhed.

Vi har mange års erfaring og anbefalinger til køle- og frostanlæg til proces køling. Eksempelvis kan et større køle- og fryseområde fungerer som et midlertidigt fødevarelager –  eller distributions område –  i produktionsprocessen for fødevareproducenten, inden produktet skal videre til forarbejdning.

Køle- og frostanlæg til proces køling for ethvert behov

Vi har ingen standardløsninger, når det kommer til frostanlæg og køleanlæg til industrielt brug. Hver branche har ofte egne unikke behov, som skal løses på sin helt egen måde. Grossisten af frugt og grønt kan have et behov for et større køle- og fryselager grundet stor volumen og omsætningshastighed af varer. Alternativt kan slagteriet i højere grad have brug for transportskinner i loftet fra filetering til pakke afdeling. Dette effektiviserer – og forbedrer – arbejdsgangen for medarbejdere, men ligeledes er et løsningsforslag som optimerer den overordnede forretning og løfter tilmed virksomhedens bundlinje.

Få et overblik over, hvilke køle- og frostanlæg vi tilbyder til proces køling HER.

Har du behov for rådgivning til proces køl eller luftdøre til kølehaller?

Kontakt os her eller ring direkte på
tlf. +45 70 20 38 00
Luftdøre reducerer energiforbruget

DANSK KØL & KLIMA er officiel partner med den hollandske leverandør ESAS-AIRDOOR. Virksomheden er specialiseret i produktion af energibesparende samt omkostnings reducerende luftdøre til industrielt brug og leverer derfor en ideel løsning til virksomheder med porte og døre som oftest står åbent. Herunder kan du se, hvordan ESAS-AIRDOORs kraftige luftdøre til proces køling for industrielle virksomheder faktisk fungerer. De kan monteres både over – såvel som i siderne – på industriporten i en højde på maksimalt 5,5 meter.

Læg specielt mærke til, hvordan temperaturen i hvert lokale holdes konsistent ved brug af luftdøren – resultatet vil være et mindre energiforbrug og mindre omkostninger til følge som i stedet kan bruges på virksomheden kernekompetence.

Din samarbejdspartner til køle- og klimateknik til proces køling

Industrielle virksomheder har oftest høje omkostninger forbundet med produktionen. Det er derfor vitalt at vælge en erfaren leverandør, som har løst opgaven før. DANSK KØL & KLIMA har den rette ekspertise og tilladelse til at arbejde med køle- og klimateknik til industrielle virksomheder. Vi garanterer, at processen for din køleløsning for produktionen er så driftssikker og pålidelig som overhovedet muligt.

Alle klimaanlæg til produktionshaller leveres med temperatur styring med flere muligheder for overvågning. Vi er leveringsdygtige i forskellige typer af døre og porte til industrihaller med køle- og frysefaciliteter i tempereret miljø.

Køle- og frostanlæg til lagerhaller er vores kernekompetence – det har vi lavet i 30 år. Vi kan også hjælpe dig.