Industriel proceskøling til produktions- og lagerhaller

Proceskøling er en god investering, hvis du har en stor produktionshal eller lagerbygning, hvor store beholdninger af varer skal opbevares køligt eller på frost. Proceskøling sikrer nemlig, at der opretholdes en stabil temperatur i lokalet, og så er der samtidig en stor driftsikkerhed.

I større produktioner er der ofte brugt mange store maskiner, som typisk udsender en masse varme, når de er i drift. Proceskøling anvendes i den store produktionshal netop for at sørge for, at den varme som udvindes af de store maskiner ikke kommer til at opvarme rummet også.

Industrikøling til processer sørger nemlig for, at der bliver holdt en stabil temperatur i rummet, mens de store maskiner er i drift. Det giver en større driftsikkerhed for produktionen, men også en større sikkerhed for din virksomheds medarbejdere.

Din foretrukne leverandør af proceskøling til industrien

Vi har igennem mange år været blandt de foretrukne leverandører, når det kommer til større køle- og fryseanlæg til proceskøling. Vi går meget op i at levere varen til tiden, og i at sikre os, at vores kunder får lige præcis den køle- eller fryseløsning, som de leder efter. Proces køl er en bred definition på køleløsninger, eller effektiviseringer af arbejdsgangen under koldt klima, som strækker sig fra LEAN principper til effektiv og kontrolleret køling af større arealer.

Derfor tilbyder vi os gerne som rådgiver allerede i designfasen, så vi kan hjælpe vores kunder med at finde frem til netop den løsning, som passer til netop deres behov.

Når vi kender til det overordnede behov, så har vi mulighed for at give konkrete anbefalinger til løsninger, som er præcist skræddersyet til din virksomhed.
  Har du brug for køleanlæg til proces køl eller luftdøre til kølehaller?

  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her. Det er en opgave jeg har lavet mange gange de sidste 30 år.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Vi arbejder ikke med standardløsninger

  Vi har ingen standardløsninger, når det kommer til køle- og frostanlæg til industrikøl. 

  Vi ved, at hver branche har hvert sit unikke behov, når det kommer til proceskøling, og derfor skal dette behov også løses på sin helt egen måde.

  Frugt/grønt grossisten kan have et større behov for et stort køle- og fryselager, på grund af den store omsætningshastighed af varer frem for en anden industri. Ligeledes kan slagteren i højere grad have brug at få installeret transportskinner i loftet, således kødet nemt kan transporteres til pakning.

  Ved at lave skræddersyede løsninger til de forskellige virksomheder ser vi, hvordan arbejdsgangen for medarbejderne i virksomheden bliver effektiviseret og forbedret. Ligeledes optimerer en skræddersyet løsning også den overordnede forretning, hvilket igen løfter virksomhedens bundlinje.

  Få et overblik overblik over vores løsninger til proceskøling.

  Få installeret luftdøre i dine produktionshaller

  Luftdøre reducerer ikke bare energiforbruget i din produktion, men effektiviserer også din forretning. Luftdøre fungerer nemlig på den måde, at de holder temperaturen stabil i rummet, selvom døren står åben.

  Luftdøre er ideelle til industrielt brug i virksomheder, hvor porte og døre oftest står åbent. Sammen med et proceskølingsanlæg sørger de for at holde den rette temperatur i lager- eller produktionshallen også selvom døren eller porten står åben mellem to rum. Der er derfor mulighed for fx at have en temperatur på -20 grader i det ene rum og +18 grader i det andet rum, uden at dine medarbejdere skal huske at lukke nogen dør eller port mellem de to rum.

  Vi er officiel partner af den hollandske leverandør ESAS AIRDOOR, som producerer luftdøre, der giver mindre energiforbrug i virksomheden, og dermed også mindre omkostninger til følge. Se ESAS AIRDOORs produktkatalog her.

  Konstant temperatur ved brug af luftdøre

  Herunder kan du se, hvordan ESAS AIRDOORs kraftige luftdøre til proceskøling for industrivirksomheder faktisk fungerer. Luftdørene kan monteres både over, såvel som i siderne, på industriporten i en højde på max 5,5 meter.

  Læg specielt mærke til, hvordan temperaturen i hvert lokale holdes konstant, selvom der ikke er nogen fysisk dør mellem lokalerne.

  Vælg en erfaren leverandør til din løsning til proceskøling

  Industrielle virksomheder har som regel store omkostninger forbundet med produktion, hvorfor det er vigtigt at vælge en løsning til proceskøling med stor driftsikkerhed.

  Det er derfor vigtigt at vælge en erfaren leverandør, som har løst opgaven for lignende virksomheder før. Vi har den rette ekspertise samt tilladelser til at arbejde med køle- og klimateknik for industrivirksomheder. Vi garanterer, at processen med hensyn til installation af industrikøling i din virksomhed bliver så driftsikker og pålidelig som muligt.

  Vi leverer alle vores klimaanlæg til produktionshaller med temperaturstyring samt flere muligheder for overvågning. 

  Vi har leveret køle- og fryseanlæg til lagerhaller i over 30 år. Vi kan også hjælpe dig!