Køle- og fryserum til storkøkken og andet erhverv

Viser alle 3 resultater

Få nemt et tilbud på køle- og fryserum

1) Vælg kølerum eller fryserum.
2) Vælg ønsket mål.
3) Vælg type af køleanlæg. Få en pris inklusiv levering og montering.

Husk, at Dansk Køl & Klima altid har en lav monterings pris.

Bemærk! Vi skal gøre opmærksom på, at prisen lige nu blot er en budget pris grundet høje prisstigninger på fragt og råmaterialer som indgår i produktionen af industripanelet.

Tryk her, og se dine valg

  Køle- og frostrum tilpasset din forretning

  Hos Dansk Køl & Klima er én af vores spidskompetencer at montere køle- og fryserum til forskellige former for virksomheder med behov for både store og små køleløsninger.

  Det kan være, at du er restaurantindehaver og har brug for et fryse- og kølerum til et storkøkken, blomsterhandler med behov for et kølerum til blomster eller en bager med behov for et frostrum til brød. Mulighederne er mange, og der er flere virksomheder har brug for et kølerum til at holde sine produkter eller varer kolde samt friske. Med over 30 års erfaring i branchen behøver du kun én samarbejdspartner på dette felt: Dansk Køl & Klima.

  Vi er leveringsdygtige i alle former for køle- og fryserum i hele landet. Vi leverer, står for montage og idriftsætter køle- eller fryserummet inden for knap fire uger. Derudover sørger vi for, at det hele kører, som det skal efterfølgende.

  Der kan for eksempel være tale om mindre plug-in løsninger med få kvadratmeter, men også større fryse eller kølerum med split-anlæg til fødevarer eller blomster. Vi har yderligere større køle- og fryseanlæg til proceskøling eller kølerum til medicinalvirksomheder på over 100 kvadratmeter. Kontakt os gerne, og hør mere om de løsninger, vi kan tilbyde.

  Vi har opført kølerum og fryserum for flere brancher gennem mange år

  Vi har opført flere hundrede klimarum for professionelle i flere forskellige brancher hele landet over, herunder hoteller, restauranter, industrielle virksomheder samt offentlige- og statslige institutioner, såsom sygehuse. Vi har også erfaring med kølerum til krematorier eller fryserum i kapeller, der anvendes til person- og kisteopbevaring. Vi har med andre ord prøvet lidt af hvert, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig, når du skal have installeret et fryse- eller kølerum.

  Læs artiklen om os i Magasinet Kirken på side 47, hvor vi taler om kølerum til kapeller.

  White Labs Copenhagen, Kastrup

  For os har det altid været essentielt at vælge en høj kvalitet og funktionalitet, når vi investerer. Det er vigtigt, at tingene virker efter hensigten, da vi bruger vores materiel hver dag.

  Hos Dansk Køl & Klima fik vi begge egenskaber med i handlen, og tilmed en rigtig god service.

  Cafe Heiss, Roskilde

  Vi har nu et par gange haft fornøjelsen af at handle med jer. I melder hurtigt tilbage ved tilbud samt spørgsmål – og inden for kort tid er alt installeret og opstartet.

  Vi føler os trygge og i professionelle hænder fra start til slut. Personalet som møder op er altid imødekommende og professionelle. Alt i alt en kanon oplevelse!

  Andersen Bakery, København

  Dansk Køl & Klima hjalp os med totalrenoveringen af hele bageriet og butikken på Islands Brygge. Komplet installation af 2 kølerum og 1 frostrum, køleskabe, kølemontre mv.

  I har nogle rigtigt gode folk, som laver et flot stykke arbejde. De arbejder når de arbejder, og færdiggjorde arbejdet til tiden. Meget professionelt!

  Gaudium Catering, Rødovre

  Vi er meget tilfredse med det kølerum som vi har fået leveret og installeret af Dansk Køl & Klima. Det er en god kvalitet.

  De går op i deres arbejde og de lytter til det vi ønsker. Det kan vi godt lide!

   

  Theater Restauranten, Hobro

  Tak for en rigtig hurtig respons, da vi akut havde behov for nyt kølerum og køleanlæg. Det endelige resultat er blevet så godt.

  Da vi var i gang fik vi også efterfølgende installeret et nyt split-frostanlæg til frostrummet. Vi kendte jo allerede til kvaliteten af produktet og de venlige køleteknikere. Stor anbefaling herfra!
   Ring til mig på 70203800 eller skriv her, hvis du har spørgsmål til kølerum eller fryserum. Jeg er ISO 9001:2015 certificeret og kan hjælpe dig med alle typer køle- og frostanlæg, store som små.

   Jens Peter, kølemontør

   Kontakt Dansk Køl og Klima

   Funktioner i køle- og frostrum

   • Hygiejnevenlige hylde- og reolsystemer til høj kapacitet.
   • Effektive og energirigtige køleanlæg. Fås som væg- eller loftmonteret plugin eller split-køleanlæg.
   • Paneltykkelser fra 60 mm til 150 mm.
   • Mulighed for anti-slip forstærket stål gulv til tung trafik.
   • Døre findes som svingdøre, hængslede, elektriske skydedøre, porte mm.
   • Temperaturstyring og lovpligtige personalarmer.
   • Velegnet til industrikøkkener og butikker.

   Fordele ved at vælge Dansk Køl & Klima

   • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Vores kølerumspaneler og køleanlæg er CE-mærket og lever op til europæiske standarder.
   • Vi leverer som aftalt – og til tiden.
   • Vi har løst opgaven før. Vi har leveret +400 køle- og frostrum igennem tiden i hele landet.
   • Vi hjælper dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året. Tryghed frem for alt.
   • Vores køleteknikere er uddannede og ISO 9001:2015 certificeret.
   • Vi er medlem af KMO. Din forsikring for, at vi må håndtere – og behandler kølemidler korrekt.

   Køle- og fryserumsløsninger til alle brancher

   Der findes mange virksomheder, som har behov for et fryse- eller kølerum. Det kan blandt andet være til køling af blomster, fødevarer, medicin eller eventuelt et rum til vin. Vi leverer og monterer både fryse- og kølerum i restauranter, på hoteller, i blomsterbutikker og bagerier samt i forskellige industrielle virksomheder, hvor der produceres eller opbevares produkter, der har behov for enten køling eller frysning. Vi har en løsning til det hele.

   Vi kan hjælpe dig med flere forskellige løsninger inden for kølerum, alt efter hvad du har behov for at opbevare køligt. Vi tilpasser den enkelte løsning efter dine behov og leverer også hylder til kølerummet, så der sikres en god og sikker opbevaring af dine produkter eller varer.

   Fleksible kølerum og fryserum til forskellige behov og formål

   Vores køle- og fryserum er fleksible og kan tilpasses de behov, som I har. Vores kølerum til storkøkkener består typisk af både et køle- og frostrum, så I kan opbevare jeres fødevarer forsvarligt til hver en tid. Her udformer vi en løsning, der er tilpasset til netop jeres behov, så I får udnyttet pladsen til det, I har brug for at holde køligt. Hos Dansk Køl & Klima kan mål samt udstyr selv vælges. Blandt andet:

   • Rummets højde, længde og bredde, så det passer til dit behov.
   • Gulv, såsom forstærket, stål eller uden gulv, afhængig af hvad der skal opbevares.
   • Køleanlæg, såsom væg-plugin, loft-plugin eller split-køleanlæg til hurtig og effektiv nedkøling.

   Vi har også specialtilpassede løsninger til eksempelvis opbevaring af vin, brød eller blomster, såvel som køling af mad, medicin og meget andet.

   Vores køle- og frostrum leveres med digitale overvågningsfunktioner

   Hvis ikke du kan forvente noget så simpelt som en konsistent temperatur i dit køle- eller fryserum, så kan det have alvorlige konsekvenser og omkostninger til følge. I værste fald kan det for fødevarevirksomheder betyde store afskrivninger af varelagre eller produktionsstop for industrivirksomheder. De bekymringer behøves ikke, når der købes køle- og fryserum fra Dansk Køl & Klima.

   Vi leverer nemlig alle vores køle- og fryserum med digitale features, som for eksempel temperaturovervågning, der aktiverer en alarm ved temperaturudsving. Desuden tilbydes lovpligtige nødalarmer, hvis rummet er større end 10 kvm., samt specielle hylde- og reolsystemer, der sikrer nem hygiejne og god pladsudnyttelse. Derudover er isoleringen sublim, så kølerummet kan forholde sig koldt i så lang tid som muligt, selv hvis der er døre åbne.

   Vi anvender driftsikre og pålidelige kølekompressorer til kølerum

   Vi sørger altid for at levere og montere en driftsikker køleløsning i dit kølerum, så du kan stole på, at der altid bliver holdt en konsistent temperatur. Samtidig sørger vi også for at installere en stabil kølemotor i frostrummet.

   Hvilken slags køleløsning, der passer til dit køle- eller fryserum kommer an på dine behov, samt hvilke varer eller produkter du opbevarer.

   Vi har stor erfaring med montage, vedligeholdelse og overvågning af køleanlæg, og vi kan med den erfaring afgøre, hvilken form for kølekompressor eller køleanlæg, der skal anvendes i netop jeres køle- eller fryserum. Vi kan også besvare en lang række spørgsmål, så trygheden er i top, før kølerummet bliver bestilt.

   Leverandør af kølerum og fryserum med den største ISO certificering

   Dansk Køl & Klima er ISO 9001:2015 certificeret, og vores medarbejdere har tilladelse til at arbejde med alle typer af kølemidler.

   ISO certificeringen garanterer, at vores medarbejderstab har den rette uddannelse og de rette kvalifikationer til at arbejde med klimaanlæg og kølemidler, og så forsikrer det ligeledes, at arbejdet er udført efter lovens gældende regler.

   Vi følger vores kunder fra etablering til afslutning

   Vi følger gerne vores kunder gennem alle faser af processen, og derfor får de en fast rådgiver og sparringspartner lige fra etablering og idriftsættelse af køle- eller fryserummet til projektet er afsluttet. Så er der også en direkte kontaktperson vedrørende spørgsmål, problemer eller lignende. Efterfølgende varetager vi gerne eftersyn og service af dit klimarum.

   Vi tilgodeser ikke kun dine behov i købsfasen, men fastholder et samarbejde med dig også efter etablering, så du altid har en fast rådgiver – der forstår din forretning – ved din side. Også når der opstår uheld: Vi har 24 timers døgnservice alle 365 dage om året i hele landet.

   Har du spørgsmål omkring dine behov for køle- eller fryserum kan du altid tage fat i Phillip eller Jens Peter på telefon 7020 3800.

   FAQ

    

   Hvilken isolering til kølerummet skal jeg vælge?

   Det kan være svært at give et decideret svar på, hvilken isolering der retmæssigt bør vælges til kølerummet, da det afhænger fra behov til behov. Derfor kan vi tilbyde kyndig rådgivning, så du får det rette valgt til netop dit behov og dine krav.

    

   Hvorfor skal der laves service på kølerum?

   Der skal foretages et årligt og lovpligtigt service af dit køleanlæg i kølerummet for at sikre sig for, at anlægget køre som det skal, grundet krav for fødevarehåndtering. Hvis kølerummet pludselig stopper med at virke, kan det resultere i omkostningsfulde problemer, såsom afskrivning af ødelagte varer.

    

    

   Hvem skal lave service af mit kølerum og køleanlæg?

   Enhver certificeret person eller kølefirma kan lave service på kølerum og fryserum. Hos Dansk Køl & Klima kan vi både levere, montere og servicere rummet, så det lever op til kravene.

    

   Hvad skal der overvejes i et køle-fryserum?

   Når der skal investeres i et køle-fryserum, kan der med fordel overvejes følgende: Størrelse, Gulvtype, Hvorvidt der skal være indkørsel af paller og stikvogne eller Panelsolering og paneltykkelse.