Køle- og fryserum til storkøkken og andet erhverv

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Køle- og frostrum tilpasset din forretning

Hos Dansk Køl & Klima er én af vores spidskompetencer at montere køle- og fryserum til forskellige former for virksomheder med behov for køleløsninger. 

Det kan være, at du er restaurantindehaver og har brug for et fryse- og kølerum til et storkøkken, blomsterhandler med behov for et kølerum til blomster eller en bager med behov for et frostrum til brød. Flere virksomheder har brug for et kølerum til at holde sine produkter eller varer friske. Med over 30 års erfaring i branchen behøver du kun én samarbejdspartner på dette felt. 

Vi er leveringsdygtige i alle former for køle- og fryserum i hele landet. Vi leverer, monterer og idriftsætter køle- eller fryserummet inden for knap 4 uger, og sørger for, at det hele kører som det skal efterfølgende. Der kan fx være tale om mindre plug-in løsninger med få kvadratmeter, men også større køle- eller fryserum med split-anlæg til fødevarer eller blomster. Vi har også større køle- og fryseanlæg til proceskøling eller kølerum til medicinalvirksomheder på over 100 kvadratmeter.

Vi har opført kølerum og fryserum for flere brancher

Vi har opført flere hundrede klimarum i hele landet for flere forskellige brancher, herunder hoteller, restauranter, industrielle virksomheder samt offentlige- og statslige institutioner, såsom sygehuse. Vi har også erfaring med kølerum til krematorier eller fryserum i kapeller, der anvendes til person- og kisteopbevaring

Læs artiklen om os i Magasinet Kirken, hvor vi taler om kølerum til kapeller (side 47).

Funktioner i køle- og frostrum

 • Hygiejnevenlige hylde- og reolsystemer til høj kapacitet.
 • Effektive og energirigtige køleanlæg. Fås som væg- eller loftmonteret plugin eller split-køleanlæg.
 • Paneltykkelser fra 60 mm til 150 mm.
 • Mulighed for anti-slip forstærket stål gulv til tung trafik.
 • Døre findes som svingdøre, hængslede, elektriske skydedøre, porte mm.
 • Temperaturstyring og lovpligtige personalarmer.
 • Velegnet til industrikøkkener og butikker.

Fordele ved at vælge Dansk Køl & Klima

 • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Vores kølerumspaneler og køleanlæg lever op til europæiske standarder.
 • Vi hjælper dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året. Tryghed frem for alt.
 • Vi leverer som aftalt – og til tiden.
 • Vores køleteknikere er uddannede og ISO 9001:2015 certificeret.
 • Vi er medlem af KMO. Din forsikring for, at vi må håndtere – og behandler kølemidler korrekt.
 • Vi har løst opgaven før. Vi har leveret +300 køle- og frostrum igennem tiden i hele landet.
  Ring til mig på 70203800 eller skriv her, hvis du har spørgsmål til kølerum eller fryserum. Jeg er ISO 9001:2015 certificeret og kan hjælpe dig med alle typer køle- og frostanlæg, store som små.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Køle- og fryserumsløsninger til alle brancher

  Der findes mange virksomheder, som har behov for et fryse- eller kølerum. Det kan bl.a. være til køling af blomster, fødevarer, medicin eller evt. et vin kølerum. Vi leverer og monterer både fryse- og kølerum i restauranter, på hoteller, i blomsterbutikker og bagerier samt i forskellige industrielle virksomheder, hvor der produceres eller opbevares produkter, der har behov for enten køling eller frysning.

  Vi kan hjælpe dig med flere forskellige løsninger inden for kølerum alt efter hvad du har behov for at opbevare køligt. Vi tilpasser den enkelte løsning efter dine behov og leverer også hylder til kølerummet, så det sikres en god og sikker opbevaring af dine produkter eller varer.

  Fleksible kølerum og fryserum til forskellige behov og formål

  Vores køle- og fryserum er fleksible og kan tilpasses de behov, som I har. Vores kølerum til storkøkkener består typisk af både et køle- og frostrum, så I kan opbevare jeres fødevarer forsvarligt. Her udformer vi en løsning, der er tilpasset til netop jeres behov, så I får udnyttet pladsen til det I har brug for at holde køligt.  

  Vi har også specialtilpassede løsninger til fx opbevaring af vin, brød eller blomster, såvel som køling af mad, medicin osv.

  Vores køle- og frostrum leveres med digitale overvågningsfunktioner

  Hvis ikke du kan forvente noget så simpelt som en konsistent temperatur i dit køle- eller fryserum, så kan det have alvorlige konsekvenser og omkostninger til følge. I værste fald kan det for fødevarevirksomheder betyde store afskrivninger af varelagre eller produktionsstop for industrivirksomheder. 

  Vi leverer derfor alle vores køle- og fryserum med digitale features, som fx temperaturovervågning, der aktiverer en alarm ved temperaturudsving. Desuden tilbydes lovpligtige nødalarmer, hvis rummet er større end 10 kvm., samt specielle hylde- og reolsystemer, der sikrer nem hygiejne og god pladsudnyttelse.

  Vi anvender stabile og pålidelige kølekompressorer til kølerum

  Vi sørger altid for at sætte en driftsikker køleløsning op i dit kølerum, så du kan stole på, at der altid bliver holdt en konsistent temperatur. Samtidig sørger vi også for at installere en stabil kølemotor i frostrummet.

  Hvilken slags køleløsning, der passer til dit køle- eller fryserum kommer an på dine behov, samt hvilke varer eller produkter du opbevarer. 

  Vi har mange års erfaring med montering, vedligeholdelse og overvågning af køleanlæg, og kan med den erfaring afgøre, hvilken form for kølekompressor eller køleanlæg, der skal anvendes i netop jeres køle- eller fryserum.

  Leverandør af fryserum med den største ISO certificering

  Dansk Køl & Klima er ISO 9001:2015 certificeret, og vores medarbejdere har tilladelse til at arbejde med alle typer af kølemidler. 

  ISO certificeringen garanterer, at vores medarbejderstab har den rette uddannelse og de rette kvalifikationer til at arbejde med klimaanlæg og kølemidler, og så forsikrer det ligeledes, at arbejdet er udført efter lovens gældende regler.

  Vi følger vores kunder fra etablering til afslutning

  Vi følger gerne vores kunder gennem alle faser af processen, så de får en fast rådgiver og sparringspartner lige fra etablering og idriftsættelse af køle- eller fryserummet til projektet er afsluttet. Efterfølgende varetager vi gerne eftersyn og service af dit klimarum.

  Vi tilgodeser ikke kun dine behov i købsfasen, men fastholder et samarbejde med dig også efter etablering, så du altid har en fast rådgiver, der forstår din forretning, ved din side – også når der opstår uheld. Vi har 24-timers døgnservice, 365 dage om året i hele landet. 

  Har du spørgsmål omkring dine behov for køle- eller fryserum kan du altid tage fat i Jens Peter på tlf. 7020 3800