Kølerum og fryserum til ethvert behov

Køle- og fryserum

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Ved du allerede nu, hvor stort du ønsker dit køle- eller fryserum?
Find prisen lige her

Kølerum og frostrum tilpasset til din forretning

Kølerum og fryserum er vores kernekompetence – det vi er gode til. Med over 30 års erfaring i branchen, behøver du kun én samarbejdspartner på dette felt. Vi er leveringsdygtige i alle former for kølerum og frostrum i hele landet inden for 3-5 uger, fra ordre til montering og levering. Dette kan eksempelvis være mindre plug-in løsninger med få kvm. til større kølerum og fryserum med split-anlæg til både fødevarer, proces køling for industrien eller medicinale virksomheder på over 100 kvm.

Vi har i gennem tiden opført flere hundrede klimarum i hele landet for flere af landets brancher. Dette tæller blandt hoteller, restauranter, industrielle virksomheder, offentlige – og statslige institutioner, som sygehuse og hospitaler.

Læs om os i Magasinet Kirken for kølerum til kapeller – side 47

Det samme gælder de specielle køleløsninger som eksempelvis kølerum til krematorier eller fryserum kapeller til person – og kiste opbevaring. Vi har også tidligere leveret blomster kølerum for førende virksomheder indenfor blomsterhandel.

Har du spørgsmål til kølerum eller frostrum?

Udfyld kontaktformularen eller ring på
tlf. +45 70 20 38 00
Totalleverandør af frostrum med den største ISO certificering

DANSK KØL & KLIMA er ISO 9001:2015 certificeret og har den største tilladelse til at arbejde med alle typer kølemidler. Det er din garanti i valget af leverandør inden for kølerum og fryserum. Dette garanterer ikke bare, at medarbejderstaben har den rette uddannelse og de rette kvalifikationer til at arbejde med klimaanlæg og kølemidler, men forsikrer ligeledes, at arbejdet er udført efter lovens gældende regler.

Vores vision er at hjælpe kunden igennem alle faser. Vi vil derfor gerne være med på din side som rådgiver og sparringspartner fra etablering og idriftsættelse, til projektet er afsluttet, hvorefter vi gerne varetager eftersyn og service.

Vælg en leverandør af kølerum og fryserum, som ikke kun tilgodeser dig i købsfasen. Det er vigtigt at samarbejde med en virksomhed, der forstår din forretning, samt kan rykke ud ved uheld. DANSK KØL & KLIMA sætter altid kunden forrest, derfor har vi 24 timers døgnservice, 365 dage om året, i hele landet.

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og derfor har forskellige behov for køl og frys. Den absolutte ekspertise findes i den bedste rådgivning.

Vi forhandler kølerum og fryserum fra KIDE, kvalitet i særklasse.

En konsistent temperaturydelse er altafgørende i kølerum

Hvis ikke du kan forvente noget så simpelt som en konsistent temperatur kan det have alvorlige konsekvenser og omkostninger til følge. I værste fald kan det for fødevarevirksomheden betyde store afskrivninger af varelagre eller produktionsstop for industrivirksomheden. Alt dette berører din bundlinje.

Alle vores kølerum og fryserum leveres med digitale features som eksempelvis temperaturovervågning, som aktiveres ved temperaturudsving. Desuden tilbydes lovpligtige nødalarmer, hvis rummet er større end 10 kvm., samt specielle hylde- og reolsystemer, med eller uden hjul, der sikrer nem hygiejne og pladsudnyttelse.

Har du spørgsmål eller tanker omkring et kølerum til erhverv, kan du tage fat i Jens Peter på 7020 3800. Vi har lavet kølerum og fryserum i +30 år – vi kan også hjælpe dig.