Driftssikre frostrum til erhverv, hvor konsistent temperatur er alt afgørende

Som erhvervsdrivende er det essentielt at produktionsfaciliteterne har en høj kvalitet – som gælder både isolering af industripanelerne samt komponenterne i frostanlægget.

En god kvalitet sikrer grundlæggende høj driftssikkerhed i hverdagens brug af frostrummet, samt at du trygt kan sove om natten uden at tænke på dine råvarer i din forretning. Den konsistente temperatur i frostrum betyder alt.

Hos Dansk Køl & Klima er vi din professionelle partner inden for alle former af køle- og frostrum. Læs mere om vores løsninger til alle formål på tværs af alle brancher herunder.

Brug et kølefirma med mange års erfaring i installation af fryserum

Dansk Køl & Klima er ISO 9001:2015 certificeret, og vi har +400 køle- og frostrum på samvittigheden. Vores frostrum er opbygget af højisolerede moduler, hvilket sørger for en optimal og effektiv nedkøling, der samtidig er energibesparende.

Dansk Køl & Klima bruger miljøvenlige kølemidler i alle frostrum

ISO certificeringen garanterer vores kunder, at vores medarbejderstab har den rette uddannelse og de rette kompetencer til at arbejde med frostanlæg og kølemidlerne heri. Certificeringen forsikrer tilmed, at arbejdsopgaven udføres efter lovens gældende regler. Hos Dansk Køl & Klima kan vi tilbyde køle- og frostanlæg som kører på grønne kølemidler som f. eks R290, R744, R1234ze, R407c, R32 eller R134a.

Hvis du blot udfylder formularen herunder med det, du skal bruge, kan du se en cirkapris, og vi kan sende et tilbud til dig med en pris på levering og montering.

Få nemt et tilbud på frostrum eller kølerum

1) Vælg frostrum eller kølerum.
2) Vælg ønsket mål.
3) Vælg type af køleanlæg. Få en pris inklusiv levering og montering.

Husk, at Dansk Køl & Klima altid har gode priser på montering.

Bemærk! Vi skal gøre opmærksom på, at prisen lige nu blot er en budget pris grundet høje prisstigninger på fragt og råmaterialer som indgår i produktionen af industripanelet.

Tryk her, og se dine valg

  Gaudium Catering, Rødovre

  Vi er meget tilfredse med det kølerum som vi har fået leveret og installeret af Dansk Køl & Klima. Det er en god kvalitet.

  De går op i deres arbejde og de lytter til det vi ønsker. Det kan vi godt lide!

   

  Andersen Bakery, København

  Dansk Køl & Klima hjalp os med totalrenoveringen af hele bageriet og butikken på Islands Brygge. Komplet installation af 2 kølerum og 1 frostrum, køleskabe, kølemontre mv.

  I har nogle rigtigt gode folk, som laver et flot stykke arbejde. De arbejder når de arbejder, og færdiggjorde arbejdet til tiden. Meget professionelt!

  Cafe Heiss, Roskilde

  Vi har nu et par gange haft fornøjelsen af at handle med jer. I melder hurtigt tilbage ved tilbud samt spørgsmål – og inden for kort tid er alt installeret og opstartet.

  Vi føler os trygge og i professionelle hænder fra start til slut. Personalet som møder op er altid imødekommende og professionelle. Alt i alt en kanon oplevelse!

  Theater Restauranten, Hobro

  Tak for en rigtig hurtig respons, da vi akut havde behov for nyt kølerum og køleanlæg. Det endelige resultat er blevet så godt.

  Da vi var i gang fik vi også efterfølgende installeret et nyt split-frostanlæg til frostrummet. Vi kendte jo allerede til kvaliteten af produktet og de venlige køleteknikere. Stor anbefaling herfra!

  White Labs Copenhagen, Kastrup

  For os har det altid været essentielt at vælge en høj kvalitet og funktionalitet, når vi investerer. Det er vigtigt, at tingene virker efter hensigten, da vi bruger vores materiel hver dag.

  Hos Dansk Køl & Klima fik vi begge egenskaber med i handlen, og tilmed en rigtig god service.
   Ring til mig eller Phillip på 70203800 eller skriv til os her, hvis du har behov for hjælp til dit nye frostrum. Vi har leveret mere end 400+ kundetilpassede køle- og frostrum landet over – store som små.

   Jens Peter, køletekniker

   Kontakt Dansk Køl og Klima

   Frostrum med smarte funktioner som bidrager til et godt overblik

   Hos Dansk Køl & Klima går vi ikke bare op i en høj kvalitet – vi sætter tilmed pris på smarte funktioner som gavner vores kunder hverdag. Derfor har vi i sortimentet frostrum, der har digital overvågning, smarte hylde- og reolsystemer, og så har vi nogle af de største mærker inden for køle- og fryseelementer.

   I forbindelse med det tætte samarbejde med vores leverandør tilbyder vi digital overvågning af temperaturen i frostrummet. Det betyder, at såfremt temperaturen overstiger målområdet, vil der blive udsendt en advarsel. På den måde kan varerne reddes, før de tør op, og der kan hurtigt tilkaldes hjælp, hvis frostrummet er defekt. Ved den digitale overvågning kan kunden få besked via mail eller SMS, hvis temperaturen stiger eller falder uden for den indstillede interval. En smart og effektiv service.

   Derudover tilbydes der specialdesignede hylde- og reolsystemer, som gavner hygiejnen og arbejdsgangen i frostrummet. Det er også lovpligtigt med en alarm i kølerummet, hvis arealet er større end 10 kvm. Derfor tilbyder vi naturligvis smarte nødalarmer. Med et køle- og fryserum fra Dansk Køl & Klima er de bedste betingelser til stede for et solidt og effektivt frostrum opfyldt.

   Yderligerer monterer vi et anlæg med en yderst effektiv kompressor, der giver en optimal nedkøling af rummet, og isoleringen er med til at hverken varme kommer ind eller kulde slipper ud. Det giver dine råvarer de bedste betingelser med hensyn til opbevaring og holdbarhed

   Døre og porte til frostrum samt kraftigt gulv til transport

   Skal du bruge et inspektionsvindue i omkring døråbningen, eller har du behov for en rulleport eller skydeport, bestående af isolerede frostrumspaneler, som åbner og lukker med et let tryk? Så er det intet problem, når frostrummet købes hos Dansk Køl & Klima. Vi har nemlig mange løsninger, og vi kan skræddersy dit frostrum, så det lever op til dine krav, behov og præferencer.

   Tilmed kan der leveres en forstærket gulv-løsning i frostrummet, der er velegnet til virksomheder, som benytter palleløftere eller transportvogne til og fra frostrummet. På den måde er gulvet nemlig mere slidstærkt, og levetiden vi forlænges, såfremt der køres vogne med stor vægt til og fra rummet.

   Levering, installering, montage og service

   Hos Dansk Køl & Klima kan vi klare leveringen el-arbejdet, vvs-arbejdet, montering og service. Med andre ord kan vi være din total entreprenør og stå for at sætte et frostrum op fra A til Z, og der er ingen grund til bekymring, da vi har mange års erfaring med montering af mere end 400 forskellige kølerum og frostrum.

   Det er ikke kun i kølerummet, at der skal være en bestemt temperatur. Det er også vigtigt med et godt og behageligt indeklima i et storkøkken, en restauranten, en café og andre, forskellige virksomheder. Derfor har vi lavenergi klimaanlæg og aircondition, som kan forsikre en optimal arbejdstemperatur under alle forhold. Se klimaanlæggene her.

   Det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres af os

   De danske myndigheder stiller høje krav til fødevarer samt andet materiel, som opbevares ved kold temperatur. Kravene omfatter blandt andet en høj grad af hygiejne, rengøring og generel driftssikkerhed.

   Af denne grund er det for de fleste virksomheder lovpligtigt, at frostrummet en til to gange årligt efterses, så virksomheden er helt sikre på, at løsningen arbejder under de rigtige betingelser. Service og eftersyn er ikke blot for virksomhedens skyld, men tilmed den endelige slutbruger som for eksempel skal spise den mad, der produceres af virksomheden. Ved at efterleve lovgivningen vil din kvalitetsgaranti også være gældende.

   Vi ved af erfaring, at fejlinstallationer, eller blot manglende erfaring til installation og servicering, kan påføre kunden alvorlige konsekvenser på den økonomiske bundlinje. Derfor er frostrummet i de bedste hænder, når et årligt eftersyn gennemføres, hvilket kan holde både de variable og faste omkostninger på et minimum.

   Personlig og uvildig rådgivning til frostrum er alfa og omega

   Hos Dansk Køl & Klima værdsætter vi den gode samtale, så vi forstår dit projekt fra flere dimensioner. Vi er gerne på din side, allerede fra de spæde stadier, så du får den rigtige løsning.

   Vi kommer gerne med vores syn på, hvordan opgaven løses bedst muligt, så frostrummet konstrueres til netop din forretning og jeres arbejdsgange, og du får funktionalitet og kvalitet – præcis som det skal være.

   Vi kommer også hellere end gerne forbi dig på din adresse til en helt uforpligtende snak. Det er en gratis service, som garanterer dig den bedste start på projektet. Helt uden, at det kommer til at koste dig noget.

   FAQ

    

   Hvilken isolering til frostrummet skal jeg vælge?

   Det varierer meget, hvilken isolering der bør være til et frostrum, da det er forskelligt fra behov til behov. Kontakt derfor Dansk Køl & Klima, hvor vi kan give kyndig vejledning og rådgivning, afhængig af hvad dit behov er.

    

   Hvorfor skal der laves service på frostrum?

   Det er lovpligtigt, at der bliver udført mindst ét årligt eftersyn på frostrum. Det bidrager til, at frostrummet fungerer optimalt, og det skaber en større sikkerhed hos slutbrugeren, der eksempelvis skal spise maden.

    

   Hvem skal lave service af mit frostrum og frostanlæg?

   Hos Dansk Køl & Klima kan vi foretage service af dit frostrum, så det lever op til kravene. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum, så vi kan altid afhjælpe eventuelle problemer.