Driftssikre frostrum til erhverv, hvor konsistent temperatur er alt afgørende

Som erhvervsdrivende er det essentielt at produktionsfaciliteterne har en høj kvalitet – som gælder både isolering af industripanelerne samt komponenterne i frostanlægget.

En god kvalitet sikrer grundlæggende høj driftssikkerhed i hverdagens brug af frostrummet, samt at du trygt kan sove om natten uden at tænke på dine råvarer i din forretning. Den konsistente temperatur i frostrum betyder alt.

Brug et kølefirma med mange års erfaring i installation af frostrum

Dansk Køl & Klima er ISO 9001:2015 certificeret, og vi har over 400 køle- og frostrum på samvittigheden.

ISO certificeringen garanterer vores kunder, at vores medarbejderstab har den rette uddannelse og de rette kompetencer til at arbejde med frostanlæg og kølemidlerne heri. Certificeringen forsikrer tilmed, at arbejdsopgaven udføres efter lovens gældende regler.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Gaudium Catering, Rødovre

Vi er meget tilfredse med det kølerum som vi har fået leveret og installeret af Dansk Køl & Klima. Det er en god kvalitet.

De går op i deres arbejde og de lytter til det vi ønsker. Det kan vi godt lide!

 

Andersen Bakery, København

Dansk Køl & Klima hjalp os med totalrenoveringen af hele bageriet og butikken på Islands Brygge. Komplet installation af 2 kølerum og 1 frostrum, køleskabe, kølemontre mv.

I har nogle rigtigt gode folk, som laver et flot stykke arbejde. De arbejder når de arbejder, og færdiggjorde arbejdet til tiden. Meget professionelt!

Cafe Heiss, Roskilde

Vi har nu et par gange haft fornøjelsen af at handle med jer. I melder hurtigt tilbage ved tilbud samt spørgsmål – og inden for kort tid er alt installeret og opstartet.

Vi føler os trygge og i professionelle hænder fra start til slut. Personalet som møder op er altid imødekommende og professionelle. Alt i alt en kanon oplevelse!

Theater Restauranten, Hobro

Tak for en rigtig hurtig respons, da vi akut havde behov for nyt kølerum og køleanlæg. Det endelige resultat er blevet så godt.

Da vi var i gang fik vi også efterfølgende installeret et nyt split-frostanlæg til frostrummet. Vi kendte jo allerede til kvaliteten af produktet og de venlige køleteknikere. Stor anbefaling herfra!

White Labs Copenhagen, Kastrup

For os har det altid været essentielt at vælge en høj kvalitet og funktionalitet, når vi investerer. Det er vigtigt, at tingene virker efter hensigten, da vi bruger vores materiel hver dag.

Hos Dansk Køl & Klima fik vi begge egenskaber med i handlen, og tilmed en rigtig god service.
  Ring til mig eller Phillip på 70203800 eller skriv til os her, hvis du har behov for hjælp til dit nye frostrum. Vi har leveret mere end 400+ kundetilpassede køle- og frostrum landet over – store som små.

  Jens Peter, køletekniker

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Frostrum med smarte funktioner som bidrager til et godt overblik

  Hos Dansk Køl & Klima går vi ikke bare op i en høj kvalitet – vi sætter tilmed pris på smarte funktioner som gavner vores kunder hverdag.

  I samarbejde med vores leverandør tilbyder vi digital overvågning af temperaturen i frostrummet. Her kan kunden få besked via mail eller SMS, hvis temperaturen stiger eller falder uden for den indstillede interval.

  Tilmed fås speciel designet hylde- og reolsystemer, som gavner hygiejnen arbejdsgangen i frostrummet, eller lovpligtige nødalarmer, hvis rummet er større end 10 kvm.

  Døre og porte til frostrum samt kraftigt gulv til transport

  Har du behov for et inspektionsvindue i frostrumsdøren, eller har du behov for en rulleport eller skydeport, bestående af isolerede frostrumspaneler, som åbner/lukker med et let tryk – så er det intet problem.

  Tilmed kan leveres en forstærket gulv-løsning i frostrummet, som er velegnet til virksomheder, som benytter palleløftere eller transportvogne til og fra frostrummet.

  Lovpligtig service og eftersyn af frostrum til erhverv

  De danske myndigheder stiller høje krav til fødevare samt materiel som opbevares ved kold temperatur. Kravene omfatter bl.a. hygiejne, rengøring og general driftssikkerhed.

  Af denne grund er det for de fleste virksomheder lovpligtigt, at frostrummet 1 til 2 gange årligt efterses, så virksomheden er helt sikker på at løsningen arbejder under de rigtige betingelse. Service og eftersyn er ikke blot for virksomhedens skyld, men tilmed den endelige slutbruger som fx skal spise den mad, der produceres af virksomheden.

  Vi ved af erfaring, at fejlinstallationer, eller blot manglende erfaring til installation og servicering, kan påføre kunden alvorlige konsekvenser på den økonomiske bundlinje.

  Personlig rådgivning til frostrum er alfa og omega

  Hos Dansk Køl & Klima værdsætter vi den gode samtale, så vi forstår dit projekt fra flere dimensioner. Vi er gerne på din side, allerede fra de spæde stadier.

  Vi kommer gerne med vores syn på, hvordan opgaven løses bedst muligt, så frostrummet konstrueres til netop din forretning og jeres arbejdsgange.

  Vi kommer også hellere end gerne forbi dig på din adresse til en helt uforpligtende snak. Det er en gratis service, som garanterer dig den bedste start på projektet. Helt uden, at det kommer til at koste dig noget.