Klimaanlæg skaber et behageligt indeklima

På arbejdspladsen og kontorer giver det i de fleste tilfælde god mening at få installeret et klimaanlæg, som giver mulighed for at styre temperaturen i rummet. Dette skyldes, at der her ofte opholder sig mange mennesker i lokalet adgangen, hvilket genererer unødvendig varme og mindre ilt i luften – specielt hvis der i forvejen ikke er god ventilation i rummet.

Problemstillingen, som mange virksomheder står overfor med et dårligt arbejdsklima, er at det har en negativ indflydelse på bundlinjen. Dette skyldes, at følgerne af et dårligt arbejdsklima er ubehag for den ansatte ved fysisk at være på arbejdspladsen samt mindre fokusering og koncentration omkring arbejdsopgaverne.

Medarbejderen, eleven på skolebænken eller mødedeltagerne vil have brug for flere pauser for at holde koncentrationen igennem hele arbejdsdagen, og dét går ud over arbejdstiden. Der vil derfor blive betalt for timer, hvor der ikke arbejdes, af arbejdsgiveren. Dansk Køl & Klima kan hjælpe jer med at skabe en godt og sundt indeklima.

Køb et effektivt og fastmonteret klimaanlæg hos Dansk Køl & Klima

Dansk Køl & Klima har eksisteret i over 30 år, og vi har derfor fulgt udviklingen inden for aircondition- og klimaanlæg i mere end 3 årtier. Derfor kan vi i dag tilbyde mange klimaanlæg som alle løser det samme problem og skaber et behageligt indeklima.

Til kontormiljøer, skolelokaler og forretningslokaler anbefaler vi et loftintegreret klimaanlæg i form af loftkassetter eller luftkanaler som begge er skjulte klimaanlæg. Her er fordelene, at klimaanlægget ikke tager alt pladsen på gulvet eller væggen, og visuelt er det bare en pænere løsning.

Vi kan også tilbyde helt tynde ultra-slim klimaanlæg, som hænger oppe under loftet, eller traditionelle luft til luft varmepumper, der er fasthængt på væggen. Alle vores modeller findes med en nem elektronisk remote-betjening med flere blæsemuligheder samt individuelle indstillinger i temperaturniveau, der lader dig øge og sænke temperaturen. På den måde vil der altid være et godt indeklima.

Viser alle 16 resultater

Hvad er fordelene ved installation af klimaanlæg?

 • Der bliver med jævne mellemrum blæst frisk luft ind i rummet, hvilket skaber en bedre luftkvalitet med et højere iltniveau.
 • Der vil være mindre fugt, bakterier og mikroorganismer, såsom svampespore, pollen og støv, i luften, hvilket kan være skadeligt for både personer og bygningskonstruktioner.
 • Mulighed for at styre temperaturen, så den ligger på et stabilt niveau, og der vil forekomme mindre træk.
 • Et anlæg med både varme- og kølefunktion, hvilket giver en behagelig temperatur indenfor – både om sommeren og vinteren.
 • Et godt indeklima lader dine medarbejdere, elever og lignende koncentrere sig bedre, og der vil komme langt bedre arbejdsvilkår.
 • Et sundere indeklima bidrager til, at medarbejdere får mindre hovedpine, og sygefraværet kan falde.
 • En højere medarbejdertilfredshed blandt dine kollegaer, fordi det viser, at arbejdsgiveren ikke tager den ansatte for givet.
 • Når dine medarbejdere er mere koncentrerede grundet et godt indeklima, vil de arbejde mere effektivt og præstere bedre, da behøver for pauser er formindsket.

Hvorfor vælge Dansk Køl & Klima til opgaven?

 • Vi er VE-godkendt installatørvirksomhed af luft til vand – og luft til luft anlæg. Vi kan vores håndværk og udfører en god og solid installation af klimaanlægget.
 • Vi giver dig ofte flere års kompressor garanti med i handlen. Tryghed frem for alt
 • Vi hjælper dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året
 • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Alle anlæg er købt hos danske grossister, og produceret til det danske klima
 • Vi holder, hvad vi lover og leverer som aftalt – og til tiden
 • Vores køleteknikere er uddannede og ISO 9001:2015 certificeret
 • Vi har løst opgaven før. Vi har igennem tiden udført installation af klimaanlæg rigtigt mange gange.
 • Vi garanterer, at et bedre indeklima forbedrer koncentrationen med hele 12-16%. Det bliver til mange penge med tiden, hvis man er en mellemstor virksomhed med 50+ mand.
  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du har spørgsmål i valget af klimaanlæg. Jeg har opsat klimaanlæg i over 30 år, og anbefaler gerne løsningen til dit behov.

  Jens Peter, køletekniker

   

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Hvad er forskellen på et aircondition- og klimaanlæg?

  Der er ingen forskel på et aircondition- og klimaanlæg – det er faktisk akkurat det samme. Det skal ikke komme som nogen overraskelse, men ordet aircondition er importeret fra det engelske sprog, hvorimod klimaanlæg er den korrekte betegnelse på dansk.

  Nok er ordene forskellige, men formålet og resultatet, som begge enheder udfører, er det samme: At skabe et sundt og iltet arbejds- og indeklima, som styrker medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen. En stabil og behagelig temperatur igennem hele arbejdsdagen er fysisk dejligt, og efter installation af klimaanlæg, skabes der tilmed et større velvære. Desuden vil virksomhedens produktivitet stige – endda med færre sygedage for medarbejderstaben til følge. Et klimaanlæg skaber derfor både glæde hos virksomhedens ejere, men i den grad også for de ansatte.

  Et klimaanlæg fra Dansk Køl & Klima lader dig styre temperaturen – altid

  Et køleklima er et essentielt inventar i alt lige fra kontorer til lagerbygninger, hvor der går medarbejdere rundt. Det gælder både om sommeren, hvor det er varmt, og om vinteren, hvor det er koldt. Køleanlæggene har nemlig både varmepumper og kølepumper, hvilket betyder, at anlægget kan køle rummet om sommeren og varme det op om vinteren, så der altid er en behagelig temperatur.

  Til et klimaanlæg fra Dansk Køl & Klima følger der altid en fjernbetjening med, hvorfra temperaturen kan styres. Brug anlægget som aircondition om sommeren til at køle rummet, og brug modsat anlægget til en effektiv opvarmning, der bedre og hurtigere end traditionel opvarmning med olie eller fjernvarme. En investering i et køleanlæg er altså et af de bedste valg, der kan tages, når der er brug for en løsning, der kan både varme og køle.

  Brug altid en erfaren leverandør til installation af klimaanlæg

  Når der handles med Dansk Køl & Klima, er kunden i trygge hænder – vi har nemlig løst opgaven mange gange før. Vi er din garanti for, at opgaven løses på det mest optimale måde for at dække dit behov, samt at det sker efter lovens gældende regler.

  Vi er ISO 9001:2015 certificeret, som for dig betyder, at vi har interne arbejdsgange og retningslinjer, der skal følges til dørs før, at klimaanlægget endeligt kan idriftsættes. Efter endt installation gennemgås alting to gange, så vi er sikre på, at arbejdet er udført korrekt.

  Desuden er alle vores køleteknikere uddannet fra Den Jydske Håndværker skole i Hadsten. Vi ved, hvordan man monterer og installerer et klimaanlæg korrekt, og vi rydder altid pænt op efter os, når vi er færdige.

  Landsdækkende service til klimaanlæg på kontor

  Vi sætter pris på dig som kunde – og det gælder også efter afsluttet arbejde med montering. Hos Dansk Køl & Klima er vores mission at sikre, at vores kunder bliver fulgt helt til dørs. Derfor er vi ikke bare interesseret i at hjælpe dig med at installere det nye klimaanlæg – vi hjælper dig også gerne med at holde klimaanlægget i topform til hver en tid. Dette er vigtigt af tre væsentlige årsager.

  Den første årsag er, at alle produkter af de forskellige klimaanlæg altid bliver født med 2-3 års garanti fra producentens side, men dette er kun gældende så længe klimaanlægget bliver gennemgået en gang årligt. Hvis både inde- og udedelen af klimaanlægget ikke bliver gennemgået mindst én gang om året, kan små problemer hurtigt vokse sig til meget store og omkostningsfulde hovedpiner.

  Den anden årsag er, at når vi gennemgår klimaanlægget en gang hvert år, er det garanteret, at enheden efterfølgende fungerer optimalt efter hensigten, når der er brug for det – og vi kan give kompetent vejledning, hvis der er spørgsmål til anlægget. Det vil sige, at om sommeren vil klimaanlægget køle, og om vinteren vil det effektivt og hurtigt varme rummet op. Kun ved årlige eftersyn af klimaanlægget vil der på lang sigt være mindre vedligeholdelse.

  Den sidste – men måske mest vigtige – fordel ved få regelmæssigt service af klimaanlægget er ganske enkelt, at det holder længere og endda ofte meget længere end garantien. Levetiden af anlægget bliver forlænget som følge af, at det holdes ved lige. Derfor har vi stadig den dag i dag kunder med velfungerende og driftssikre klimaanlæg, der er 10-15 år gamle. Det betyder, at en regelmæssig gennemgang af dit klimaanlæg hvert år kan sørge for, at der ikke skal investeres i nye anlæg fra tid til anden – og dét er omkostningseffektivt.

  Lad os rådgive dig i valget af klimaanlæg

  Vi vil gerne have, at du bliver tilfreds med vores arbejde, når vi er færdige hos dig. Derfor sætter vi pris på at rådgive dig korrekt fra start til slut, og sørge for at du får dækket det behov, som du efterspørger. Som nævnt tidligere findes der mange forskellige løsninger på køleanlæg, og det er netop derfor, at vi skaber værdi for dig, samt at valget af det korrekte klimaanlæg er vigtigt.

  Dansk Køl & Klima tilbyder landsdækkende service og eftersyn af airconditionanlæg og klimaanlæg 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Er uheldig ude, er vi ikke længere væk end din telefon. Vi er der nemlig for dig, når du har brug for det.

  FAQ

   

  Hvorfor investere i et klimaanlæg?

  Der findes mange gode grunde til, hvorfor et klimaanlæg er en god investering. Blandt andet er et klimaanlæg med til at holde temperatuen og luftfugtigheden på et behageligt niveau. Det er med til at forebygge skimmelsvamp i væggene og bakterier i luften.

   

  Hvor kan et klimaanlæg anvendes?

  Et klimaanlæg kan bruges i alt lige fra store til små kontorer, konferencerum og alverdens bygninger. Mange af vores klimaanlæg har 360 graders luftfordeling og er støjsvage, hvilket bidrager til, at anlægget kan køle mange kvadratmeter på én gang, uden det er til gene for medarbejdere.

  Hvorfor skal der foretages et tjek af køleanlæg en gang om året?

  Garantien på de forskellige køleanlæg er kun gældende, hvis det bliver gennemgået mindst én gang årligt, men det er ikke kun på grund af garantien, at anlægget skal serviceres. Det bidrager nemlig også til en længere levetid, og at anlægget fungerer optimalt til hver en tid.

   

  Er et klimaanlæg energivenligt?

  Et klimaanlæg fra Dansk Køl & Klima er en omkostningsvenlig løsning, da nogle af vores modeller ventilerer med hjælp fra vedvarende energi. Gå efter produkter, der er mærket som ‘energivenlig’, og spar op til 70 procent på din varmeregning.

   

  Kan klimaanlægget blive monteret med det samme?

  Ja, det kan det. Når der bliver købt et klimaanlæg hos Dansk Køl & Klima, kan vi både montere anlægget så snart det bliver leveret. Vi kan både væg-, gulv og loftmontere klimaanlæg, afhængig af den købte model.