Klimaanlæg til kontor – og lokaler med flere personer i ad gangen

På arbejdspladsen og kontorer giver det i de fleste tilfælde god mening at få installeret et klimaanlæg. Dette skyldes, at der her ofte opholder sig mange mennesker i lokalet adgangen, hvilket genererer unødvendig varme og mindre ilt i luften, hvis ikke der er god ventilation i rummet i forvejen.

Problemstillingen som virksomheden står overfor, er dårligt arbejdsklima, som direkte har negativ indflydelse på bundlinjen. Dette skyldes, at følgerne af dårligt arbejdsklima er et ubehag for den ansatte ved fysisk at være på arbejdspladsen samt mindre fokusering og koncentration omkring arbejdsopgaverne. Medarbejderen – eller eleven på skolebænken – behøver derfor flere pauser for at komme igennem arbejdsdagen, hvilket tager mere tid, og derfor flere timer betalt af arbejdsgiver. Det er ganske enkelt.

 

Dansk Køl & Klima tilbyder klimaanlæg i forskellige former og faconer

Vi har eksisteret i over 30 år, og har derfor fulgt udviklingen inden for aircondition- og klimaanlæg i mere end 3 årtier. Derfor kan vi i dag tilbyde flere typer af klimaanlæg som alle løser det samme problem.

Til kontormiljøer, skolelokaler og forretningslokaler anbefaler vi loftintegrerede klimaanlæg i form af loftkassetter eller luft kanaler som begge er skjulte klimaanlæg. Her er fordelene, at klimaanlægget ikke tager plads på gulvet eller væggen, og visuelt bare er en pænere løsning.

Vi kan også tilbyde tynde ultra-slim klimaanlæg, som hænger oppe under loftet eller traditionelle luft til luft varmepumper fasthængt på væggen. Alle vores modeller findes med en nem elektronisk remote-betjening med flere blæsemuligheder samt individuelle indstillinger i temperaturniveau, fra kulde til varme.

Viser alle 16 resultater

Fordele for skolen, kontoret eller forretningen ved installation af klimaanlæg

 • Bedre luftkvalitet med højere ilt niveau.
 • Mindre fugt og mikroorganismer som svampespore, pollen og støv.
 • Stabilt temperaturniveau og mindre træk.
 • Mindre hovedpine og sygefravær.
 • En højere tilfredshed i medarbejderstaben, fordi det viser, at arbejdsgiveren ikke tager den ansatte for givet.
 • Mere koncentrerede og effektive medarbejdere, er bedre medarbejdere, fordi de præsterer bedre og fysisk behøver færre pauser.

 

Undersøgelser viser, at et bedre indeklima forbedrer koncentrationen med hele 12-16%. Det bliver til mange penge med tiden, hvis man er en mellemstor virksomhed med 50+ mand.
  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du har spørgsmål i valget af klimaanlæg. Jeg har opsat klimaanlæg i over 30 år, og anbefaler gerne løsningen til dit behov.

  Jens Peter, køletekniker

   

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Hvad er forskellen på klimaanlæg og airconditionanlæg?

  Der er ingen forskel på et airconditionanlæg eller et klimaanlæg – det er akkurat det samme. Det skal ikke komme som nogen overraskelse, men ordet aircondition er importeret fra det engelske sprog, men klimaanlæg er den korrekte betegnelse på dansk.

  Nok er ordene forskellige, men formålet og resultatet som begge enheder udføre er det samme. At skabe et sundt og iltet arbejds- og indeklima, som styrker medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen. Et stabilt temperaturniveau igennem hele arbejdsdagen er fysisk dejligt, men efter installation af klimaanlæg, skabes der tilmed et større velvære. Desuden vil virksomhedens produktivitet stige, endda med færre sygedage for medarbejderstaben til følge. Et klimaanlæg skaber derfor både glæde hos virksomhedens ejere, men også for den ansatte.

   

  Brug altid en erfaren leverandør til installation af klimaanlæg

  Når du handler med Dansk Køl & Klima er du i trygge hænder – vi har nemlig løst opgaven mange gange før. Vi er din garanti for, at opgaven løses på det mest optimale måde for at dække dit behov, samt at det sker efter lovens gældende regler.

  Vi er ISO 9001:2015 certificeret, som for dig betyder, at vi har interne arbejdsgange og retningslinjer, der skal følges til dørs før, at klimaanlægget endeligt kan idriftsættes. Efter endt installation gennemgås alting to gange, så vi er sikre på, at arbejdet er udført korrekt.

  Desuden er alle vores køleteknikere uddannet fra Den Jydske Håndværker skole i Hadsten. Vi ved, hvordan man monterer og installerer et klimaanlæg, korrekt, og rydder altid pænt op efter os, når vi er færdige.

  Landsdækkende service til klimaanlæg på kontor

  Vi sætter pris på dig som kunde – og dette gælder også efter afsluttet arbejde. Hos Dansk Køl & Klima har vi som mission at sikre, at du som kunde følges til dørs. Derfor er vi ikke bare interesseret i at hjælpe dig min installation af klimaanlæg, men vi hjælper dig også gerne med at holde både klimaanlægget i topform. Dette er vigtigt af 3 væsentlige årsager.

  Klimaanlægget bliver fra producentens side altid født med 2-3 års garanti, men dette er kun gældende så længe klimaanlægget gennemgås en gang årligt. Hvis du ikke får gennemgået både inde- og udedelen af klimaanlægget en gang årligt, vil små problemer vokse sig til store problemer.

  Når vi gennemgår dit klimaanlæg 1 gang hvert år, er du sikker på, at enheden fungerer efter hensigten, når du har brug for det. Om sommeren kan du altså være sikker på, at klimaanlægget køler og om vinteren, at den varmer dit kontor op – hurtigt og effektivt. Kun på den måde vil du have mindre vedligehold af anlægget.

  Den sidste, men måske mest vigtige fordel ved regelmæssigt service af klimaanlægget er ganske enkelt, at det holder længere. Levetiden af anlægget bliver forlænget som følge af, at det holdes ved lige. Derfor har vi stadig den dag i dag kunder med velfungerende og driftssikre klimaanlæg, der er 10-15 år gamle.

   

  Lad os rådgive dig i valget af klimaanlæg

  Vi vil gerne have, at du bliver tilfreds med vores arbejde når vi er færdige hos dig. Derfor sætter vi pris på at rådgive dig korrekt fra start og sørge for, at du får dækket det behov som du efterspørger. Som nævnt findes der mange forskellige løsninger på arbejdet, og det er netop derfor, at vi skaber værdi for dig, samt at valget af det korrekte klimaanlæg er vigtigt.

  Dansk Køl & Klima tilbyder landsdækkende service og eftersyn af airconditionanlæg og klimaanlæg 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Er uheldig ude, er vi ikke længere væk end din telefon. Vi er der nemlig for dig, når du har brug for det.