Bæredygtige og driftssikre varmepumper
for den grønne omstilling

Levering og installering af to former for varmepumper

Hos Dansk Køl & Klima er vi leveringsdygtige i to former for varmepumper. Begge modeller er markedets mest miljøbevidste løsninger, og teknologien fungerer på samme måde, men opfylder to forskellige behov i husstanden.

Luft til luft varmepumper bidrager til et behageligt indeklima og luft til vand varmepumper producerer varmt brugsvand eller gulvvarme.

En varmepumpe er et bæredygtigt valg

Den store fordel ved at investere i en varmepumpe, uanset om det er for at opvarme luften og indeklimaet i boligen eller det er for at opvarme brugsvandet, skal findes i den generering af energi, der sker inden i varmepumpen. Denne kaldes også for SCOP værdien.

Begge typer af varmepumper genererer op imod 4-6 gange så meget energi, som den kræver i drift. Det vil sige, at for hver krone varmepumpen anvender ved at være tændt, producerer den selv 4-6 kroner, som går til varme, eller kuldes hvis dette ønskes. Altså du forbruger 1 krone og får 4-6 kroner gratis igen. Væsentligt energibesparende. 

Med en varmepumpe vil du derfor allerede fra år 1 opleve en besparelse på elregningen. Afhængigt af, hvor meget strøm husstanden forbruger og hvor mange personer, der bor i i samme, vil varmepumpen efter 4-7 år være tilbagebetalt. Her efter vil varmepumpens drift være rent overskud for dig.

Så meget sparer du ved at skifte til en luft til vand varmepumpe

1) Vælg din nuværende varmeløsning.
2) Angiv informationerne på din husstand.
3) Oplys din nuværende varmeudgift og få din årlige besparelse, nemt!

Send os dine oplysninger, hvis du ønsker, at vi skal finde den rette luft til vand varmepumpe til dig og din familie. 

Vælg din nuværende opvarmningskilde:
Angiv alderen på nuværende varmeløsning (år):
Vælg din nuværende centrale varmeløsning:
Hvor mange personer bor i husstanden?
Angiv din årlige varmeudgift i kr.:
Dine oplysninger

Husk at der er eksterne faktorer, såsom boligens isolering, beliggenhed og tilstand, der afgør, hvor stor en besparelse du faktisk vil opnå, samt hvor stor (kW) en luft til vand varmepumpe du bør vælge.

En luft til vand varmepumpe passer sig selv! Derfor vil du i fremtiden med købet af varmepumpen, også slippe for at bruge tid og arbejde på bestilling og indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.

Udfyld dine oplysninger:

Se oplysninger

  Viser 1–16 af 42 resultater

  Filtre
  Type varmepumpe
  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du har spørgsmål til valg af varmepumpe. Jeg tilbyder løsninger, der skaber et tempereret indeklima og varmt brugsvand.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Bliv mindre afhængig af el, olie, træpiller og gas med en varmepumpe

  Varmepumper fungerer på den måde, at de anvender luftens naturlige varme udenfor til at producere varme eller kulde indenfor – både sommer og vinter. Det kan fx være til dit kontor, hus, fritidshus, sommerhus eller værksted. 

  Varmepumper er også en god løsning til erhverv, hvor det ofte er større lokaler, der enten skal varmes op eller nedkøles. Mange virksomheder kan se værdien i, at installere en varmepumpe på deres kontorer, i lagerhaller samt andre rum, hvor der er behov for opvarmning. Efter installation af varmepumpen vil energiudgifterne blive reduceret i forhold til en almindelig aircondition, eller traditionel opvarmning af husstanden med el eller oliefyr, gasfyr ellerpillefyr.  

  En varmepumpe er nemlig en miljøvenlig og effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på elregningen eller nedsætte dit forbrug af olie. Fordelen ved varmepumper er, at de også kan omstilles til at køle i varmere perioder.

   

  Invester i en varmepumpe og opnå en besparelse på op imod 70-80%

  Vi forhandler markedets mest effektive varmepumper til private og virksomheder fra Panasonic, Mitsubishi og Vaillant. Vi har tidligere leveret miljøbevidste varmepumpe løsninger til private husstande eller erhverv som restauranter, butikker og kontormiljøer.

  I alle tilfælde har vi hjulpet kunden med besparelser på op imod 70-80% på deres nuværende varmeregning.

  Få håndværkerfradrag og energitilskud ved køb af varmepumpe

  Du kan få fradrag for arbejdslønnen på din private selvangivelse (2020: kr. 12.500 samlet pr. husstand) for monteringen. Hvor meget du får i håndværkerfradrag vil fremgå af din faktura.

  Desuden gives der fra den danske stat økonomisk støtte i form af, energitilskud ved køb af en varmepumpe, som led i den grønne omstilling. Beløbets størrelse afhænger af, hvilken eksisterende varmekilde du skifter fra, men strækker sig fra kr. 550 – 3.206 for luft til luft varmepumper og kr. 2.200 – 7.800 for luft til vand varmepumper.

  Ved erhvervskøb er det husstandens nuværende forbrug som energitilskuddets beregnes ud fra, men er oftest væsentligt højere end standardværdierne nævnt ovenover. Går du med tanker om at investere i et klimaanlæg til kontoret eller ønsker du konkret beregning på, hvor meget du kan spare i virksomheden på at udskifte din traditionelle opvarmning med en grøn varmepumpe – giv et kald til Jens Peter på 7020 3800, så hjælper han dig gerne videre.

  Hvordan fungerer en varmepumpe?

  En varmepumpe består af to dele. Den ene del er placeret udenfor og den anden er placeret indenfor. Den del af varmepumpen, som er placeret inde er den primære varmekilde, og er den som faktisk leverer varmen til din bolig. Det gør den ved at overføre varmen udenfor til indenfor ved at blæse den direkte ind i rummet. 

  Den del af varmepumpen, som er placeret udenfor konverterer energien og den varme, som naturligt er i luften ved hjælp af en kompressor. Herefter videreføres varmen til den del af varmepumpen, som er placeret inde vha. kølerør. 

  En varmepumpe kan også sagtens udvinde og distribuere varme, selvom der er minusgrader udenfor. Flere at vores effektive enheder fra Panasonic og Mitsubishi leverer varme og kulde ned til udendørs temperaturer på helt ned til -35 grader. Altså altid, hele året rundt.

  Energirådgivning til varmepumper

  Har du behov for energirådgivning til, hvordan en varmepumpe kan bidrage til en sundere økonomi for dig?

  Kontakt Jens Peter på tlf. 7020 3800 –  han hjælper dig gerne videre i processen. Vi hjælper dig selvfølgelig også med at foretage et årligt eftersyn og service på varmepumpen, så udgifterne til senere vedligehold begrænses, samt at du bibeholder garantien på din varmepumpe.

  Energistyrelsen stopper med energitilskud til varmepumper

  Der er meget papirarbejde og mange retningslinjer som SKAL overholdes til punkt og prikke for at kunne få energitilskuddet, ellers udbetales støtten ganske enkelt ikke. Derfor har vi gjort det let for dig som kunde. Dansk Køl & Klima garanterer energitilskud til varmepumper og modregner det direkte på din ordre, så du sparer besværet hermed. Vi klarer alt praktisk arbejde med ansøgningen og kontakt til energiselskaberne – helt uden beregning.

  Energistyrelsen har besluttet løbende af udfase energitilskud til grønne investeringer i slut 2020. Til erhverv vil den stadig være gældende lidt endnu, men til det private segment er tiden knap.

  Fratræk energitilskuddet direkte på købet her på siden når du vælger modellen på varmepumpen. Eller få overblikket her over alle energitilskud til varmepumper.

  Se her, hvis du er interesseret at vide, hvad en standard montage for varmepumper indeholder.

  Sidste chance for energitilskud op til kr. 7.800 – udnyt muligheden mens den stadig er her.