Vælg en Luft luft varmepumpe og få et behageligt indeklima

En luft luft varmepumpe er en nem og billig løsning til at styre temperaturen og indeklimaet inden for. Luft/luft varmepumper bliver derfor også ofte brugt i sommerhuset, på kontoret eller i udehuset som primær opvarmningskilde, hvor der ofte ikke er trukket varmerør. I et sommerhus er der typisk heller ikke de samme behov for opvarmning, som der er i et helårs-beboelseshus. Den er også god til fx kontorlokaler, hvor der sidder flere mennesker i adgangen, men kan også sagtens benyttes i almindelige huse.

En varmepumpe luft/luft, kan kun anvendes til at varme rum temperaturen op og ned med. Har du derfor behov for også at opvarme brugsvandet i boligen, tilbydes en anden løsning. Vil man have en varmepumpe, der også kan varme brugsvandet op, så skal man i stedet vælge en luft vand varmepumpe.

En luft luft varmepumpe er en nem og billig løsning

En luft luft varmepumpe er en billig og praktisk løsning, fordi den ikke kræver det helt store at blive installeret. En installation af en luft/luft varmepumpe kræver nemlig bare, at der bliver installeret en del på indervæggen i huset – gerne i et stort rum – og en anden del på ydervæggen udenfor huset. Grunden til, at vi ser den installeret i husets største rum, skyldes at varmen kan tilfalde til de opstødende rum. Det handler om at udnytte den varme vi allerede har betalt for.

En luft til luft varmepumpe kræver derfor ikke, at der monteres radiatorer i huset for at kunne fungere. Den varme luft spredes via varmepumpens inderdel med energi hentet ude fra. Boligen opvarmes ved, at der bliver skudt varm luft ind fra inderdelen, som derefter bliver cirkuleret rundt i alle rum, såfremt der er åbne døre.

Viser 1–16 af 24 resultater

Linda Gudmann, Roskilde

Dejligt at snakke med nogen som har forstand på det de laver. Vi fik installeret to luft/luft varmepumper i vores stuehus. De to montører fra Dansk Køl & Klima gav en super forklaring på, hvordan man styrede temperaturen indenfor.

Vil meget gerne anbefale dem til andre.

Familien Sterp, Næstved

Fint arbejde hele vejen igennem. Vi fik en rigtig god pris og luft/luft varmepumpen blev monteret som aftalt til tiden.

Tak til Phillip for godt arbejde, og til Dansk Køl & Klima for god service.

Tim Jerup, Vejen

Fuld tilfredshed. Meget serviceminded montører som tog sig tid til at forklarer styringen af varmepumpen.

De holder det, som de lover og blev endda færdige før tid med installering af luft/luft varmepumpen.

Niels Petersen, Ribe

Fin oplevelse – havde besøg af Thomas i dag som monterede vores nye luft til luft varmepumpe, super fin service og introduktion til hvordan den virkede.

Vi fik endda 3 meter ekstra rør med i prisen, uden beregning. De kan varmt anbefales

Familien Toulstrup, Nyborg

For os har det at skifte til luft-vand varmepumpe været en stor, og ikke mindst god oplevelse. Og den gode oplevelse kommer fra Dansk Køl & Klima, som igennem hele forløbet har gjort sig fortjent til 5 stjerner.

Deres hjemmeside har vi haft stor glæde af til at finde den model vi ønskede os.

Betina Marken, Tønder

Vi fik leveret vores varmepumpe i efteråret sidste år som aftalt, vi oplevede en professionel service fra start hele vejen igennem. Og fik et produkt der virker efter hensigten.

Vi vil helt sikkert handle med Phillip og Dansk Køl & Klima igen.

Allan Kragh, Ringe

Har fået leveret en varmepumpe fra Mitsubishi Ecodan Silent. Efter servicebesøg nu et lille år senere, synes jeg at jeg vil dele min oplevelse af et firma, der holder hvad de lover, og som ikke er for dyrt.

God og kompetent service. Tak for det, Dansk Køl & Klima.

Familien Henriksen, Lemvig

Vi har købt 4 luft/luft varmepumper igennem tiden. 2 til mit sommerhus, 1 til mit tidligere hus og nu 1 til mit nye hus. Det der altid går igen når jeg bruger Dansk Køl & Klima er den gode service, og at aftalerne bliver overholdt.

Anbefaler altid Jens Peter fra Dansk Køl & Klima.

Torsten Merch, Skive

Fik en rigtig god pris på varmepumpen fra Mitsubishi igennem Dansk Køl & Klima. Efter kun 8 dage blev den leveret og monteret. De var færdige 4-5 timer senere og har det nu dejligt varmt i sommerhuset.

Luft/luft varmepumper er et grønt alternativ til olie, piller og el-opvarmning

Opvarmer du i dag dit helårs- eller sommerhus, kontor eller lagerhal indenfor med olie eller el, vil en luft til luft varmepumpe kunne reducerer dit energiforbrug med 60-70%. Vi forhandler A+ varmepumper som i dag skaber en bedre totaløkonomi end, hvad mange traditionelle varmekilder som olie, gas, piller eller EL i dag kan præstere.

En varmepumper luft til luft med A+ mærke kan i dag præsterer en 280-320% bedre effekt end et oliefyr eller elkedel.

Vedligeholdelse af en luft/luft varmepumpe

Der er begrænset vedligehold efter endt installation af varmepumpen. Det er blot vigtigt at holde udedelen fri for blade og andet lignende som måtte kunne bremse udendelens adgang til fri luft. Varmepumpens ventilator må ikke stoppes til. Det gør ingen skade at støvsuge støvfiltret en gang årligt. Dette er medvirkende til at den holder i flere år.

Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal denne efterses af at aut. kølefirma som Dansk Køl & Klima.

 
  Har du brug for hjælp til vælge den rigtige luft/luft varmepumpe?

  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, så hjælper jeg dig gerne på vej.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Hvordan virker en luft luft varmepumpe?

  En luft til luft varmepumpe består af en indedel og en udedel. Udedelens funktion består i at udnytte temperaturen og energien i luften udenfor bygningen til opvarmning af luften indenfor om vinteren, eller til nedkøling af luften om sommeren, hvor den fungerer som aircondition.

  Energien til enten varme eller kulde, som produceres fra udedelen, bliver konverteret via kobberrør til indedelen. Varmepumpen fungerer derfor på den måde, at den henter varme og energi fra udeluften som ved hjælp af indedelen, der er forsynet med en blæser, kan varme et helt rum op – og de tilstødende lokaler.

  En god løsning, der opretholder et sundt indeklima i boligen

  Det er vores erfaring, at varmepumpens indedel er bedst placeret i husets største rum, fordi herfra kan varmen (eller kulden) blive fordelt til husets resterende rum via de åbne døre. Det kræver derfor også, at der bliver gennemgang mellem rummene, for at den kan fungere til at opvarme hele huset med.

  En luft til luft varmepumpe hjælper ligeledes med at opretholde et godt og sundt indeklima. I indedelen er der nemlig integreret støv- og allergifiltre, hvis funktion består i at rense luften for pollen, støv eller lignende. Den rene og friske luft cirkuleres med pumpens ventilator, hvilket forebygger, at der kommer fugt og lugt i boligen.