Industri varmepumpe, DVI, Luft til vand (Høj effekt)

231.812,50,-1.061.125,- inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

kW fra 40-200 med SCOP 3.83

Spar op i mod 60-80 % på varmeregningen.

 

Din total pris:
Bestillingsvare (2-3 ugers levering)
Spørg om varen

Beskrivelse

DVI industri varmepumper med høj effekt er et ideelt alternativ til opvarmning af din virksomhed i stedet for traditionel opvarmning med oliefyr, naturgasfyr eller pillefyr. Invester i fremtiden, og spar op i mod 60-80% på din nuværende varmeregning.

 

DVI kompakt industri varmepumpe leverer SCOP-værdi på 3,83 / 3,38

SCOP-værdien er den vigtigste faktor når du skal vælge luft til vand varmepumpe. Den angiver, hvor meget 1 krone anvendt til driften af varmepumpen genererer i værdi. I samarbejde med Dansk Varmepumpe Industri kan vi hos Dansk Køl & Klima tilbyde industri varmepumper med høj effekt til erhverv med stort behov. SCOP-værdien for hver enhed fra DVI ligger på 3.83 og 3.38 på henholdsvis gulvvarme og radiatorer som centralvarmesystem. Dette betyder med andre ord, at for hver 1 krone brugt til driften af varmepumpen får man henholdsvis kr. 3.83 og kr. 3.38 tilbage i energi til opvarmning af boligen, eller virksomheden. En rigtig god investering med en tilbagebetalingstid, afhængigt af forbruget, på 6-9 år.

 

Teknik og virkemåden for DVI industri varmepumper

Få enheden som modulopbygget et- eller flertrins-anlæg. Da anlægget leveres som én samlet enhed sparer dette dyre installatørtimer til sammenkobling og røropbygning i forbindelse med installationen og reducerer risikoen for fejl. Varmepumperne er opbygget i moduler, som hver har en varmeeffekt på 40 kW. Disse moduler sammenkobles for at opnå den ønskede samlede varmeeffekt til det specifikke projekt. Varmepumpen er økonomisk fordelagtig at anvende i projekter med varmebehov fra 40 – 500 kW.

 

DVI industri varmepumpe kan anvendes som en hybridløsning. Varmepumpestyringen tilpasser automatisk suppleringsvarme fra olie, gas, biobrændsel eller el-varme via varmeshunt. Suppleringsvarmekilden anvendes til tilførsel af ekstra effekt eller forhøjet temperatur, som ligger udenfor varmepumpens kapacitet. Hybridanlæg er en fremragende installationsform, hvor man opnår lavere investering og samtidig store økonomiske samt CO2 besparelser.

 

Varmepumpens styring er forberedt til at prioritere produktion af varmt vand, som er vigtigt i idrætshaller, institutioner og andre installationer med højt forbrug af varmt vand. Dette er medvirkende til at give varmepumpen bedst mulige arbejdsforhold og lavest mulig varmeudgift.

 

BEMÆRKNING! PRISEN ER ALENE PRISEN FOR VARMEPUMPEN. HERUDOVER KOMMER PRIS PÅ BUFFERTANKE, VARMTVANDSBEHOLDERE, STYRING MM.

Yderligere information

Producent

DVI

Model

COMPACT

Dimensioner, B x H x D mm

1075 x 1725 x 2200

Energiklasse

A++

Eltilslutning

400V

PRODUKTINFO - MODELLER Download
PRODUKTINFO Download
close_icon
Spørgsmål om varen

Udfyld formularen her og stil os dit spørgsmål om varen.

Spørgsmål angående
Industri varmepumpe, DVI, Luft til vand (Høj effekt)