Store grønne varmepumper med høj kapacitet til erhvervsejendomme og landbrug

Som erhvervsdrivende virksomhed er økonomi alfa og omega. Det er vigtigt at være på forkant – og udnytte de muligheder, der findes på markedet, hvis det giver økonomisk mening.

Med over 30 års erfaring inden for varmepumpeteknologi tilbyder Dansk Køl & Klima effektive og grønne varmepumper med høj kapacitet og mange kW.

Løsningerne er ideelle – og konkurrencedygtige – erstatninger for traditionel opvarmning med olie, gas og træpiller eller ren el-opvarmning. Vi kan hjælpe dig i mål, hvis du ønsker at have en grønnere profil.

 

Spar likvide midler og invester i en industri varmepumpe

Der er flere økonomiske fordele ved at konvertere til en grøn varmepumpe, herunder besparelser på varmeregningen på op til 60-75% samt reducering af elafgifterne som følge af grønne investeringer.

Investeringer i miljøvenlige varmepumper bidrager desuden til reduceringer i CO2 aftrykket på op til 80%.

Store kompakte luft til vand varmepumper til institutioner på 40 kW til 200 kW

Vi lever alle sammen livet forskelligt og har derfor alle sammen forskellige behov til varme i hverdagen. Derfor sætter Dansk Køl & Klima pris på at levere en varmepumpe løsning, der er skræddersyet til den enkelte kunde.

Vælg en DVI varmepumpe til erhverv

Vi kan i samarbejde med DVI, tilbyde kompakte varmepumpe løsninger i forskellige kapaciteter fra 40 kW til 200 kW. Nok er ydelsen for de enkelte anlæg forskellige, men resultatet er det samme. Et behageligt tempereret indeklima og varmt brugsvand.

Vælg en leverandør der har løst opgaven før, tryghed fremfor alt.

Viser et enkelt resultat

Fordele ved store varmepumper til erhverv

  • En god investering. Besparelse på nuværende varmeregning på op imod 60-75%. Tilbagebetalingstid på 5-8 år.
  • Reducer dit CO2 aftryk og energiforbrug med op til 80% på driften.
  • En luft til vand varmepumpe passer sig selv. Undgå at bruge tid på bestilling, indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.
  • Reduceret el-afgift. Få nedsat el-afgiften, når du investerer grønt.
  • Minimal vedligehold og lave driftsudgifter.

Hvorfor vælge Dansk Køl & Klima?

  • Vi hjælper dig, hvis uheldet måtte ske. Vi har landsdækkende døgnservice, 365 dage om året.
  • Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Vores industrielle varmepumper er købt hos danske grossister, og produceret til det danske klima.
  • Vi holder, hvad vi lover og leverer som aftalt – og til tiden.
  • Vores køleteknikere er uddannede og ISO 9001:2015 certificeret.
  • Vi har løst opgaven før. Vi har leveret over 70 industrielle varmepumper igennem tiden i hele landet.

Høj effekt varmepumpecentral – vedvarende energi fra luften

Til den økonomi- og miljøbevidste erhvervsdrivende, tilbyder Dansk Køl & Klima specialopbygget varmepumpecentraler. Grundstenen er en 40 kW luft til vand varmepumpe, som kan opbygges i flere moduler afhængigt af kundens samlede varmebehov. Denne løsning er særdeles fordelagtig, hvis kunden har et behov mellem 40 til 200 kW.

Varmepumpemodulerne leveres med varmtvandsprioritering. Dette vil sige, at varmepumpens styring er forbedret på, at prioriterer produktionen af varmt vand. Dette er vitalt for institutioner som idræts- og svømmehaller, samt institutioner med højt forbrug at varmtvand.

Varmepumpen konverterer energien, som findes i luften udenfor, til varmt brugsvand, som kan tilkobles et utal af forskellige varmefordelingsanlæg. Dette tæller alt fra varmt brugsvand i vandhanen og bruseren samt varmt vand gulvvarme og radiatorerne.

 

Store varmepumpe kaskadeanlæg anvendes til høje kapaciteter

Varmepumperne har hver især en varmeeffekt på 40 kW, og tilkobles ind og ud efter behovet for den enkelte kunde. Det faktiske varmebehov måles af den indbyggede varmemåler, som konstant registrerer og overvåger flow af energi fra varmepumpe centralen.

Kombinationen af varmemåleren og kaskadeteknologien sørger for den mest optimale drift af hver enkel varmepumpe. Det vil i praksis sige, at hvis varmepumpecentralens samlede kapacitet er på 120 kW, og er nuværende behov blot på 78 kW. Her vil det kun være de 2 x 40 kW varmepumper (ud af de 3), som startes op. Først når behovet overstiger 80 kW, vil det resterende 40 kW varmepumpe modul starte op.