Så meget sparer du ved at skifte til en Vaillant luft vand varmepumpe

1) Vælg din nuværende varmeløsning.
2) Angiv informationerne på din husstand.
3) Oplys din nuværende varmeudgift og få din årlige besparelse, nemt!

Send os dine oplysninger, hvis du ønsker, at vi skal finde den rette luft vand varmepumpe til dig og din familie. 

Vælg din nuværende opvarmningskilde:
Vælg din nuværende centrale varmeløsning:
Hvor mange personer bor i husstanden?
Hvor stor er husstanden? (kvm)
Gem
Hvor mange etager er boligen?
Angiv din årlige varmeudgift i kr.:
Hvad er højden i dit fyrrum?
Dine oplysninger

Husk at der er eksterne faktorer, såsom boligens isolering, beliggenhed og tilstand, der afgør, hvor stor en besparelse du faktisk vil opnå, samt hvor stor (kW) en luft til vand varmepumpe du bør vælge.

Send dine informationer til Jens Peter og Phillip, så hjælper de dig gerne i mål med at finde den rigtige model til jeres bolig.

En luft til vand varmepumpe passer sig selv! Derfor vil du i fremtiden med købet af varmepumpen, også slippe for at bruge tid og arbejde på bestilling og indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.

Udfyld dine oplysninger:

  Se oplysninger
   Luk

   Med en Vaillant luft vand varmepumpe får du varmt vand og behageligt indeklima

   Når du investerer i en Vaillant luft vand varmepumpe køber du ikke bare et mærke på markedet for varmepumper. Vaillant har stået inde for tysk kvalitet siden 1874 – så Vaillant aroTherm luft/vand varmepumpe er absolut den mest foretrukne løsning blandt vores private kunder.

   De er efter vores mening en af stærkeste mærker inden for luft til vand varmepumper, og kan anbefales til boliger fra 50 til 300 kvm.

   Modellerne findes til som hydrauliske – eller split-modeller (all-in-one) med styring og varmtvandsbeholder samlet i indedelen tilsluttet udedelen udenfor, forbundet med VVS – eller kølerør.

   Luft vand varmepumper fra Vaillant er meget effektive og driftssikre

   Som privat husejer, eller erhvervsdrivende, er den økonomiske udgift på driften af varmepumpen en vigtig parametre efter installation af luft vand varmepumpe. Her anbefaler vi ofte en buffertank tilkoblet centralvarme-systemet, gulvvarmen eller radiatorerne, for at reducerer udedelens mange stop – / start. Herigennem opnås færre udgifter til el-forbruget til varmepumpens drift.

   Dernæst er det vigtigt, hvor meget energi og værdi varmepumpen indtjener til husstandens varme behov. Dette forhold kaldes SCOP-værdien, og her af Vaillant luft vand varmepumper forrest i markedet.

   Da vi er certificeret Vaillant forhandler er 7 års garanti på din nye luft vand varmepumpe inkluderet i prisen. 92% af vores kunder vælger trygheden til.

   Viser alle 8 resultater
    Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du vil høre mere omkring Luft vand varmepumper fra Vaillant. Jeg kan både leverer den i energimærkning A++ og A+++.

    Jens Peter, kølemontør

    Kontakt Dansk Køl og Klima

    Få et højt energitilskud eller håndværkerfradrag når du køber en Vaillant luft vand varmepumpe

    Den nye ordning for energitilskud til luft vand varmepumper er nu klar (efter 5. april 2021). Dette betyder for den private borger i Danmark, at staten i igennem Energistyrelsen vil hjælpe dig økonomisk, når du vælger at investere i en grøn luft/vand varmepumpe, som led i den grønne omstilling.

    Energitilskuddets størrelse afhænger af to faktorer; 1) hvor stor din bolig er og 2) hvilket energimærke den ønskede luft til vand varmepumpe er født med. Ejer du eksempelvis et hus på mellem 151 – 200 kvm; så er du berettet til et energitilskud på hhv. kr. 26.000 eller kr. 31.000 afhængigt af om varmepumpen har et A++ eller den har en A+++ energimærke.

    Ønsker du mere information omkring energitilskud til Luft til vand varmepumper eller ønsker du at se, hvor meget du er berettet til at få i tilskud? Læs mere på siden: Energitilskud til varmepumper

    Du kan få fradrag for arbejdslønnen på din private selvangivelse (2021: kr. 12.500 pr. person over 18 år i husstanden) for monteringen. Hvis i f.eks. bor 2 vokse i boligen, så er I altså berettet til et samlet håndværkerfradrag på kr. 25.000. Hvor meget som du faktisk vil få i håndværkerfradrag vil fremgå af din faktura, hvor det er angivet hvor meget tid vores montør har brugt på opgaven. Men for en standard montage kan du regne med et sted mellem kr. 8-12.000.

    SCOP værdien er den højeste i en Vaillant aroTherm Plus Luft vand varmepumpe

    Vaillant luft til vand varmepumper kan leveres med to forskellige energmærkninger, A++ og A+++. Her har sidstnævnte de højeste værdier i området 4.60.

    SCOP værdien angiver, hvor mange kroner du får igen når du har brugt 1 krone. Hvis du har en SCOP værdi på 4,6, vil dette altså sige, at for hver krone anvendt til driften af varmepumpen i EL, så producerer den selv 4,6 kroner i varme til dig.

    Vælg en leverandør som har erfaring med Vaillant luft til vand varmepumper

    Hos Dansk Køl & Klima har vi mange års erfaring med Vaillant luft til vand varmepumper, og kender til funktionaliteten i hver enkel model. Til modellernes kan også tilbydes et Wifi-modul som gør det muligt at styre løsningen eksternt via App.

    Vi tilbyder gerne vores rådgivning til dig i valget af det korrekte løsningen til jeres bolig. Her tilbyder vi løsninger til boliger i størrelsen fra 50 kvm op til større ejendomme på 3-400 kvm.