Så meget sparer du ved at skifte til en luft vand varmepumpe

1) Vælg din nuværende varmeløsning.
2) Angiv informationerne på din husstand.
3) Oplys din nuværende varmeudgift og få din årlige besparelse, nemt!

Send os dine oplysninger, hvis du ønsker, at vi skal finde den rette luft vand varmepumpe til dig og din familie. 

Vælg din nuværende opvarmningskilde:
Vælg din nuværende centrale varmeløsning:
Hvor mange personer bor i husstanden?
Hvor stor er husstanden? (kvm)
Gem
Hvor mange etager er boligen?
Angiv din årlige varmeudgift i kr.:
Hvad er højden i dit fyrrum?
Dine oplysninger

Husk at der er eksterne faktorer, såsom boligens isolering, beliggenhed og tilstand, der afgør, hvor stor en besparelse du faktisk vil opnå, samt hvor stor (kW) en luft til vand varmepumpe du bør vælge.

Send dine informationer til Jens Peter og Phillip, så hjælper de dig gerne i mål med at finde den rigtige model til jeres bolig.

En luft til vand varmepumpe passer sig selv! Derfor vil du i fremtiden med købet af varmepumpen, også slippe for at bruge tid og arbejde på bestilling og indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.

Udfyld dine oplysninger:

  Se oplysninger
   Luk

   Med en Mitsubishi luft vand varmepumpe får du en driftssikker enhed

   Når du køber en Mitsubishi luft vand varmepumpe får du markedets bedste kvalitet. Virksomheden blev etableret i 1870, og har siden da været en af pionererne inden for varmepumpe teknologi, da de har fokusere smalt med store investeringer. De er efter vores mening en af stærkeste mærker når du skal vælge luft/vand varmepumpe. Virksomheden er opdelt i 3 virksomheder; Mitsubishi, Mitsubishi Electric og Mitsubishi Heavy Industries.

   Hos Dansk Køl & Klima er vi Mitsubishi luft til vand varmepumpe forhandler af samtlige brands, og vi har udvalgt de aller bedste enheder for sortimentet, så du kun skal tænke på, hvor stor en kapacitet luft til vand varmepumpen fra Mitsubishi skal være. Teknologien er unik og utrolig driftssikker.

    

   En Luft vand varmepumpe fra Mitsubishi er de mest rentable og miljøvenlige på markedet

   Som privat husejer eller erhvervsdrivende er økonomien forbundet med driften af en luft/vand varmepumpe vigtig. Det vigtigste er til gengæld, hvor meget energi og værdi varmepumpen faktisk genererer til husstanden. Det er altså forholdet mellem de to værdier, der er afgørende. Dette forhold kaldes SCOP-værdien, og netop her er Mitsubishi luft til vand varmepumper førende.

   Viser alle 3 resultater
    Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du vil høre mere omkring luft vand varmepumper fra Mitsubishi. Jeg kan både hjælpe dig med et behageligt indeklima og gulvvarme eller varmt vand i bruseren.

    Jens Peter, kølemontør

    Kontakt Dansk Køl og Klima

    Få et højt energitilskud eller håndværkerfradrag ved køb af en Mitsubishi luft/vand varmepumpe

    Den nye ordning for energitilskud til varmepumper er nu klar (efter 5. april 2021). Dette betyder for den private borger i Danmark, at staten i igennem Energistyrelsen vil hjælpe dig økonomisk, når du vælger at investere i en grøn luft vand varmepumpe, som led i den grønne omstilling.

    Energitilskuddets størrelse afhænger af to faktorer; 1) hvor stor din bolig er og 2) hvilket energimærke den ønskede luft til vand varmepumpe er født med. Ejer du eksempelvis et hus på mellem 151 – 200 kvm; så er du berettet til et energitilskud på hhv. kr. 26.000 eller kr. 31.000 afhængigt af om varmepumpen har et A++ eller den har en A+++ energimærke.

    Ønsker du mere information omkring energitilskud til luft vand varmepumper eller ønsker du at se, hvor meget du er berettet til at få i tilskud? Læs mere på siden: Energitilskud til varmepumper

    Du kan få fradrag for arbejdslønnen på din private selvangivelse (2021: kr. 12.500 pr. person over 18 år i husstanden) for monteringen. Hvis i f.eks. bor 2 vokse i boligen, så er I altså berettet til et samlet håndværkerfradrag på kr. 25.000. Hvor meget som du faktisk vil få i håndværkerfradrag vil fremgå af din faktura, hvor det er angivet hvor meget tid vores montør har brugt på opgaven. Men for en standard montage kan du regne med et sted mellem kr. 8-12.000.

    SCOP værdien er den højeste i en Mitsubishi Luft vand varmepumpe

    Teknologien er den samme om du køber en Mitsubishi luft vand varmepumpe, der producerer varmt brugsvand eller en Mitsubishi varmepumpe luft luft, som producerer varm luft. Fælles er, at der ligger flere års intensiv udvikling bag mærket. Faktisk er det således, at varmepumper fra Mitsubishi har de højeste SCOP værdier på markedet for varmepumper.

    SCOP værdien angiver, hvor mange kroner du får igen når du har brugt 1 krone. Hvis du har en SCOP værdi på 4,5, vil dette altså sige, at for hver krone anvendt til driften af varmepumpen i EL, så producerer den selv 4,5 kroner i varme til dig.

     

    Vælg en leverandør som har erfaring med Mitsubishi luft til vand varmepumper

    Hos Dansk Køl & Klima har vi over 20 års erfaring med Mitsubishi luft til vand varmepumper, og kender til funktionaliteten i hver enkel model. Overordnet kan bekræftes, at mærker lever op til den kvalitet som er nødvendig her i landet.

    Vi tager hånd om dig i valget af den korrekte luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis. Derfor vil vi i fællesskab finde den model og løsning som passer akkurat til jeres bolig.

    Opnå store besparelser på installation af Mitsubishi luft vand varmepumpe

    Når du vælger at skifte fra traditionelle opvarmningsformer som oliefyr, pillefyr eller opvarmning med el, så kommer der væsentlige besparelser med i handlen.

    Har du f.eks. et oliefyr i dag med en årlig varmeudgift på kr. 30.000 til olie, og vil skifte til en Mitsubishi varmepumpe luft vand. Efter installation af varmepumpen vil du årligt have en besparelse i omegnen af kr. 25-35.000. Over en 10-årig periode bliver det til rigtige mange penge.

    Ved køb af varmepumper fra Mitsubishi kan du derfor reducerer dine udgifter til varme betydeligt, og i mange tilfælde opnå besparelse på 70-80% og samtidigt være i forreste grønne række.

    Hvad koster en komplet Mitsubishi luft vand varmepumpe med installation?

    Når du skal finde pris på varmepumper, så skal du tage højde for den samlede pris for varmepumpen og installationen. Normalvis koster en Mitsubishi luft til luft varmepumpe med alt inklusiv mellem kr. 15.000 til 25.000 inkl. moms. En Mitsubishi luft til vand varmepumpe med alt inklusiv vil lægge et sted mellem kr. 90.000 til 120.000. Det afhænger af mange faktorer, såsom valg af model, hvor nemt det er for installatøren at komme til stedet luft til vand varmepumpen skal monteres mm.

    Her kan du se, hvad der er inkluderet i en standard montering til varmepumper.

    Vælg en Mitsubishi luft vand varmepumpe til varmt vand i bruseren

    Ved køb af en varmepumpe fra Mitsubishi, som varmer dit brugsvand, får du to dele. En Indedel og en udedel, som sidder henholdsvis indenfor og udenfor. Varmepumpens udedel konverterer den naturlige temperatur i luften uden for til varme indenfor. Denne varme kan så anvendes til varmt brugsvand når du går i bad, når du bruger vandhanen eller til din gulvvarme, så huset altid er dejligt varmt.

    Se vores Mitsubishi Ecodan Silent luft/vand varmepumpe og reducer din udgift til varme med 70%

    Den varmepumpe vi sælger aller flest af, er modellen Ecodan Silent. Efter vores mening er det en af de aller bedste luft til vand varmepumper vi har haft i vores sortiment, grundet dens høje driftssikkerhed. Vi kender alle det at stå under bruseren og med et bliver vandet koldt. Dette sker ikke med luft/vand varmepumpen Ecodan Silent – vi har aldrig fået nogen klager over den.

    Vælg en Mitsubishi luft luft varmepumpe for at supplere et bedre indeklima

    Vi har også et stort sortiment af luft luft varmepumper og endda i flere former og til flere formål. Til almindelige sommerhuse og helårshuse til familier, kan vi anbefale Mitsubishi Hero eller Mitsubishi Kirigamine modellerne. Varmepumperne findes i flere størrelser, og findes endda i flere farver, hvis du ønsker et mere moderne design.

     

    Varmepumper fra Mitsubishi til diverse erhverv, men stadig høje besparelser

    I restauranter og cafeer miljøer gælder det om at udnytte pladsen mest effektivt. Derfor tilbyder vi gulvmodeller fra Mitsubishi Electric, som elegant er monteret på væggen, akkurat som en radiator. Den samme model kan anvendes til kontoret, men her tilbyder vi også loftmonterede modeller fra Mitsubishi Electric, som automatisk spreder et flow af luft i kontorlokalet og sørger for et behageligt arbejdsklima.

    Til større showrooms, kontorer med meget trafik, serverrum eller lager- og værkstedslokaler tilbyder vi to stærke modeller fra Mitsubishi Heavy Industries. Se den stærke model placeret på væggen eller gulvmodellen, særdeles velegnet til lager- og værksteder.