Energivenlig

Luft vand varmepumpe, Mitsubishi Ecodan Silent R32, Hydroboks

63.500,-94.000,- inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

kW fra 5,1-15.3 med SCOP fra 4,43.

Energimærkning A+++. 2 års garanti.

Montage af varmepumpen – FÅ HÅNDVÆRKERFRADRAG FOR TIMELØNNEN
Montagen indebærer startgebyr, arbejdsløn til montør, kølemiddel, transport til og fra kunde, kabelbakker samt materialer til opstart af varmepumpen.
Montage Jylland, Fyn og Sjælland
Premium Montage Jylland, Fyn og Sjælland (inkl. el-arbejde i hoved el-tavle)
Din total pris:
På lager
Spørg om varen

Beskrivelse

Mitsubishi Ecodan Silent R32 luft vand varmepumpe har energimærkning A+++ og er en særdeles velegnet løsning til opvarmning af dit villahus, gårdhus, fælleshus eller sommerhus og fritidshuse i stedet for traditionel el-opvarmning, eller med oliefyr, naturgas- eller pillefyr. Invester i fremtiden, og spar op i mod 75 % på din nuværende varmeregning af huset med en Ecodan Silent R32. 

 

Mitsubishi Ecodan Silent R32 luft/vand varmepumpe laver ikke varm luft, men varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem med radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Modellen er stort set lydløs. Skift dit oliefyr, pillefyr, gasfyr eller elvarmen ud med Mitsubishi’s Ecodan Silent og spar kr. 1.200,- til 1.500,- om måneden de næste 20-30 år.

 

Modellen er beregnet til dig, som allerede har en varmtvandsbeholder, som du ønsker at bibeholde. Køb en Mitsubishi Ecodan Silent med Hydroboks og opnå samme effekt.

 

Mitsubishi Ecodan Silent R32 modellerne findes med forskellig kW i varme effekt og SCOP værdi.

SCOP-værdien er den vigtigste faktor når du skal vælge luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi Ecodan Silent. Den angiver, hvor meget 1 krone brugt til driften af varmepumpe genererer i værdi. Dansk Køl & Klima forhandler luft vand varmepumper til både private og erhverv med en SCOP-værdi på mellem 4.43-4.53. Dette betyder, at for hver 1 krone brugt til driften af varmepumpen får du 4.43 kroner tilbage. En rigtig god investering med en tilbagebetalingstid, afhængigt af forbruget, på 4-7 år.

 

Funktioner

Mitsubishi Ecodan Silent R32 luft til vand varmepumper garanterer at kunne håndtere udetemperature ned til -35 grader. Luft/vand varmepumpen har den højeste teknologi, styr anlægget med WIFI via din mobil, computer eller tablet ved brug af Mitsubishi’s egen app. Her er det f. eks. muligt at indstille luft til vand varmepumpen ti præcis din hverdag. Det samme er gældende, hvis du skal på ferie, tryk på “kufferten” på indedelen, så indstilles varmepumpen sig selv til at der ikke bor nogen i huset. Smart og intelligente funktioner er fremtiden inden for varmepumpe teknologi.

Anlægget har en kraftfuld ZUBADAN-teknologi som gør, at varmeproduktionen opretholdes selv, hvis udetemperaturen falder kraftig. Af denne årsag er anlægget særligt velegnet til større huse, eller huse beliggende i kolde omgivelser. Desuden holder anlægget øje med udetemperaturen – samt om solen opvarmer huset. Hvis det er tilfældet vil varmepumpens egenproduktion af varme falde, og dermed din regning for el.

Enheden producerer varmt vand, som tilsluttes direkte i dit nuværende varmesystem, bare meget billigere.

 

Mere information

Leveres som standard med indedel, udedel og fjernbetjening.

Hos Dansk Køl & Klima har vi løst opgaven mange gange før, fra levering og montering til idriftsættelse samt pæn oprydning. Se her hvad en standard montering for luft vand varmepumper indeholder.

Yderligere information

Producent

MITSUBISHI ELECTRIC

Serie

Ecodan Silent R32

Model

All-in-one

Energiklasse

A+++

Eltilslutning

400V

PRODUKTINFO Download

Du kunne også være interesseret i...

close_icon
Spørgsmål om varen

Udfyld formularen her og stil os dit spørgsmål om varen.

Spørgsmål angående
Luft vand varmepumpe, Mitsubishi Ecodan Silent R32, Hydroboks