Så meget sparer du ved at skifte til en luft vand varmepumpe

1) Vælg din nuværende varmeløsning.
2) Angiv informationerne på din husstand.
3) Oplys din nuværende varmeudgift og få din årlige besparelse, nemt!

Send os dine oplysninger, hvis du ønsker, at vi skal finde den rette luft/vand varmepumpe til dig og din familie. 

Vælg din nuværende opvarmningskilde:
Vælg din nuværende centrale varmeløsning:
Hvor mange personer bor i husstanden?
Hvor stor er husstanden? (kvm)
Gem
Hvor mange etager er boligen?
Angiv din årlige varmeudgift i kr.:
Hvad er højden i dit fyrrum?
Dine oplysninger

Husk at der er eksterne faktorer, såsom boligens isolering, beliggenhed og tilstand, der afgør, hvor stor en besparelse du faktisk vil opnå, samt hvor stor (kW) en luft vand varmepumpe du bør vælge.

Send dine informationer til Jens Peter og Phillip, så hjælper de dig gerne i mål med at finde den rigtige model til jeres bolig.

En luft til vand varmepumpe passer sig selv! Derfor vil du i fremtiden med købet af varmepumpen, også slippe for at bruge tid og arbejde på bestilling og indkøb samt afhentning af træpiller, gas eller olie.

Udfyld dine oplysninger:

  Se oplysninger
   Luk

   En Panasonic Luft vand varmepumpe er det sikre valg i branchen

   Panasonic så første gang dagens lys, da det blev grundlagt i 1918 i Japan. Siden da har virksomheden udviklet sig og er i dag en stor spiller indenfor forbruger elektronik i bred format. Særligt indenfor varmepumpeteknologi og produktion er de blevet en af verdens største producenter.

   Panasonic luft til vand varmepumper er kendetegnet ved særligt to egenskaber. Når du køber en Panasonic luft/vand varmepumpe, så er du sikker på, at teknologien er blevet testet i over 10.000 timers drift. Dette garanterer dig som kunde en pålidelig og driftssikker enhed med mindst mulige driftsnedbrud. Desuden er det moderne design et vitalt element for Panasonic, som betyder, at indedelene passer ind i de fleste hjem.

    

   Teknologien i Luft/vand varmepumper fra Panasonic er enestående

   Panasonic har i mange år haft som mål og mission at producere luft vand varmepumper med den højest mulige holdbarhed og kvalitet. Dette mål er blevet til virkelighed som følge af strenge test af varmepumperne i barske miljøer.

   Ud over test under normale driftsbetingelser bliver der udført en driftsholdbarhedstest under høj temperatur og høj luftfugtighed i et testmiljø med en temperatur på 55 grader. Og for at kunne garantere brug i koldt vejr er alle anlæg blevet testet i et koldt testrum med en temperatur på -20 grader. Testen sikrer, at olien i kompressoren ikke vil fryse til under brug og dermed afbryde driften.

   Viser alle 5 resultater
    Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du vil høre mere omkring luft til vand varmepumper fra Panasonic. Jeg kan både hjælpe dig med et behageligt indeklima og gulvvarme eller varmt vand i bruseren.

    Jens Peter, kølemontør

    Kontakt Dansk Køl og Klima

    Få energitilskud eller håndværkerfradrag ved køb af en Panasonic luft vand varmepumpe

    Den nye ordning for energitilskud til varmepumper er nu klar (efter 5. april 2021). Dette betyder, at den danske stat nu vil støtte dig økonomisk, hvis du vælger grønne luft til vand varmepumper til, som led i den grønne omstilling.

    Energitilskuddets størrelse afhænger af to faktorer; 1) hvor stor din bolig er og 2) hvilket energimærke den ønskede luft vand varmepumpe er født med. Ejer du eksempelvis et hus på mellem 151 – 200 kvm; så er du berettet til et energitilskud på hhv. kr. 26.000 eller kr. 31.000 afhængigt af om varmepumpen har et A++ eller den har en A+++ energimærke.

    Ønsker du at høre mere omkring energitilskud til luft til vand varmepumper eller ønsker du at se, hvor meget du er berettet til at få i tilskud? Læs mere på siden: Energitilskud til varmepumper

    Du kan få fradrag for arbejdslønnen på din private selvangivelse (2021: kr. 12.500 pr. person over 18 år i husstanden) for montagearbejdet. Hvis i f.eks. bor 2 vokse i boligen, så er I altså berettet til et samlet fradrag på kr. 25.000. Hvor meget som du faktisk vil få i håndværkerfradrag vil fremgå af din faktura, hvor det er angivet hvor meget tid vores montør har brugt på opgaven. Men for en standard montering kan du regne med et sted mellem kr. 8-12.000 inkl. moms.

    Panasonics Aquarea system til opvarmning og varmt brugsvand

    Ved køb af en Panasonic varmepumpe fra Dansk Køl & Klima får du flere års udvikling med i handlen. Aquarea systemet er et nyt lav-energisystem, som i sidste ende betyder langt lavere driftsomkostninger for dig i forbindelse med produktionen af varme og kulde. Dette er både gældende om det er i din private bolig, erhvervsmål såvel som andre elektriske systemer, der i dag anvender olie, el eller gas til produktion af energi.

    Ved køb af luft til vand varmepumper fra Panasonic har du derfor muligheden for at reducere dine udgifter til energiforbruget med op til 65-75%. Det kalder vi en miljøvenlig løsning.

     

    Hvilken Panasonic luft vand varmepumpe skal jeg vælge?

    Når du skal tage stilling til, hvilken type varmepumpe luft vand fra Panasonic du skal vælge, er det første spørgsmål: om det er indeklimaet, som du ønsker forbedret eller om det er vandet i vandhanen eller bruseren du ønsker opvarmet.

    Ligegyldigt, om du vælger den ene eller den anden type af varmepumpe, så er teknologien den samme. Varmepumpens udedel omdanner energien – og den naturlige temperatur – i luften uden for til varme indenfor. Denne varme kan så anvendes til varmt brugsvand når du går i bad, eller til behagelig varme, som du før fik fra pejsen eller oliefyret.

    Hos Dansk Køl & Klima er du i trygge hænder. Derfor vil vi i samarbejde med dig finde den varmepumpe, som passer til netop jeres bolig.

    En Panasonic luft til vand varmepumpe opvarmer dit brugsvand i hverdagen

    En Panasonic varmepumpe luft vand har til formål at leverer varmt brugsvand til husstanden, hvor den er installeret. Det varme vand, produceret i udedelen, kan anvendes til flere formål i din hverdag.

    Fra varmepumpens udedel er der en forbindelse til indedelen, som herefter fordeler vandet til boligens forbrugsformål. Ligegyldigt om du i dag har et oliefyr og pillefyr, eller om du varmer vandet op ved hjælp af el-varme, så kan en Panasonic varmepumpe afhjælpe dette behov. Med meget billigere driftsomkostninger til følge, til gavn for din økonomi.

     

    Luft til vand varmepumper er en god investering – opnå 70% i besparelse

    Vælger du en Panasonic luft vand varmepumpe af modellerne Aquarea All-in-one, en T-Cap eller Monoblok, så kan du få opvarmet dit brugsvand i huset. Det varme vand kan du anvende til din gulvvarme, til varmt vand i dine radiatorer, til varmt vand i din vandhane eller til varmt vand med perfekt temperatur i din bruser når du går i bad.

    Vælg en Panasonic varmepumpe, hvis du vil gøre en god investering, og modellerne har endda den højeste energimærkning. De fungerer ned til udetemperaturer på -30 grader altså altid, og så opnår du stadig 80% i besparelse på din nuværende varmeregning.

    Panasonic luft luft varmepumper forbedrer indeklimaet

    En Panasonic varmepumpe luft luft bidrager til at forbedre det generelle indeklima i boligen på flere parametre. Panasonics nye varmepumper er udstyret med Nanoe-G teknologi, der effektivt renser dit hjem for mikropartikler – både i luften og på møblerne.

    Ved hjælp af nano-teknologi bliver fine e-ion-partikler frigivet af systemet, som deaktiverer 99 % af alle luftbårne bakterier og vira i filtret i indedelen for at sikre hurtig rengøring af luften. Det neutraliserer også lugte og giver dermed et mere behageligt og sundt miljø.

    Har du i forvejen et oliefyr, som alene opvarmer dine radiatorer til at varmere klima i boligen eller bruger du en brændeovn i sommerhuset, så er en Panasonic luft til luft varmepumpe et godt valg. Varmepumpens indedel spreder varm luft fra husets største rum og fordeler den til den resterende del af huset via de åbne døre. Spar 65-75% på dine udgifter til opvarmning af huset med en Panasonic luft til luft varmepumpe.

     

    Få en erfaring varmepumpe installatør til at hjælpe dig i mål

    Vi forhandler modellerne Panasonic Etherea og Flagship i alle størrelser. De er stærke enheder og løser det behov du ligger inde med.

    Hos Dansk Køl & Klima tager vi hånd om dig. Vi har flere hundrede installationer på samvittigheden og kender til dine behov fra levering, montering og idriftsættelse. Vi rydder altid op efter os og står klar til service og eftersyn af varmepumpen året efter, så varmepumpens garanti og funktioner altid er i top.

    Se her, hvis du ønsker viden omkring, hvad en standard montering til varmepumper indeholder eller hvor stort et energitilskud til varmepumper du kan udnytte. Gratis penge, siger man ikke nej til.