Hætteopvaskemaskiner giver et rent vaskeresultat – hver gang

Vores industriopvaskemaskiner med hætte findes som udgangspunkt med 1 eller 2 vaskepumper alle med 3 vaskeprogrammer med modelspecifik opvaskecyklus. Opvasken tager fra 55 til 180 sekunder pr. opvask plus de alle har et kontinuerligt vaskeprogram. Hætteopvaskemaskinerne findes i flere størrelser med en produktion pr. time fra 40 til 65 kurve. Enheden fås med mekanisk – såvel som elektronisk betjeningspanel.

Hætten – eller korpus for opvaskemaskinen om man vil – kan fås isoleret eller uisoleret. Fordelen ved den isolerede løsning er, at den bidrager til et mindre energiforbrug. Desuden giver den isolerede løsning et lavere støjniveau i køkkenet under produktionen til alles tilfredshed.

Alle industriopvaskemaskiner, som hættemodel, leveres med sæbe- og afspændingspumpe. CONCEPT+ modellen findes også med afløbs- og skylle boosterpumpe, hvor sidstnævnte sikre en hurtigere tørreevne så næste vask kan påbegyndes. Ved HRS modeller er det desuden muligt at spare montering af en separat emhætte, da denne er indbygget i enheden.

Find præcis modellen som du søger herunder. Ellers er du mere end velkommen til at give os et kald på 7020 3800, så finder vi løsningen til jeres behov.

Viser 1–16 af 18 resultater

Filtre
Produktion, kurve/timen