Tunnelopvaskemaskiner kan sammensættes til behovet for din forretning

Ved produktion af større mængder af mad adgangen er tunnelopvaskemaskiner en nødvendighed. Dansk Køl & Klima har igennem tiden leveret flere opvaskeløsninger til cateringsvirksomheder, hoteller og større restauranter. Enheden øger ikke blot produktiviteten for virksomheden, men er ligeledes en god investering, da opvasken på alle fronter automatiseres.

Tunnelopvaskeløsninger fra FAGOR tilbyder den enkelte kunde at sammensætte enheden præcist efter kundens faktiske behov. Der findes flere valg af moduler som indgangsborde og stativer ved indgangen og udgangen af tunnelen til opvaskemaskinen. Alle løsninger har en stor produktions kapacitet og er meget miljøbevidst, både i forhold til energi- og vandforbrug.

Tunnelopvaskemaskiner leveres med intelligente systemer og alarmer. Samtlige funktioner har til hensigt at skåne kundens service og sørge for at hver opvask har den klareste samt reneste kvalitet til næste brug. Opvaskeren leveres desuden med 3 hastigheder og 4 vaskearme over og under service. Resultatet er, at hver opvask får den korrekte temperatur behandling indenfor hygiejne samt et vaskeresultat, der tilfredstiller kok som endelig kunde.

Hvis du har behov for hjælp i valget af tunnelopvaskemaskine, så kontakt os gerne på 7020 3800, så finder vi den rigtige løsning til dig.