Impulskølere og udstillingsmontre øger butikkens salg

Som forretningsdrivende supermarked eller butik, gælder det om at præsentere sine varer og produkter til kunden på den mest attraktive måde, hvor kunden har nem adgang til den vare du ønsker solgt.

Impulskølere eller impulsfrysere giver derfor i høj grad mening til præsentation af produkter som drikkevarer, bør, frugt og grønt, sandwiches samt sæson- og kampagnevarer. Dansk Køl & Klima er eksperter i at vejlede dig og din forretning i, hvordan du genererer et nemt impulssalg. Vi tilbyder mange måder at løse opgaven på, som tæller alt fra traditionelle udstillingsmontrer med køl, firkantet impulskølere, samt høje som lave modeller af impulsfrysere.

Effektive omstilbare impulskølere og impulsfrysere

Vores løsninger til impuls køl og frys kan leveres som omstilbare enheder. Dette betyder, at impulskølerne kan omstilles eller konverteres til at være impulsfrysere. På den måde har butikken både kapacitet til at sælge kølige og frosne varer i samme enhed. Dette er meget effektivt, og kunden får på denne måde mulighed for at planlægge sine indkøb bedre, og opnå højere indkøbsrabatter på kølevarer, hvis han i perioder vil køre tilbud på disse produkter. Udnyt den høje fleksibilitet af køl og frys, som produktet leveres med.
  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du vil vide mere impulskølere og deres funktioner.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Funktioner i impulskølere

  Vores løsninger til impulskøl og impulsfrys kan leveres med flere funktioner og egenskaber. Om natten kan vores udstillingsmontre dække åbningen og dermed produkterne med et natgardin, som holder bedre på kulden. Dette er en fornuftig løsning, som tilmed reducerer butikkens energiforbrug. Desuden leveres løsningerne med korrekt belysning, så produkterne altid præsentere på den helt rigtige måde.

  Integreret ventileret køl og frys i alle impulskølere

  Alle vores løsninger til impulskøl leveres med ventileret køl og elektronisk styring for nem brugerhåndtering. Impulskølerne findes med flere justeringsmuligheder til bundristen, os leveres alle med digital temperaturvisning. Vi tilbyder løsninger både uden eller med glasskydelåg, samt med eller uden opdelte rum. Vi tilbyder montering af hjul under impulskøleren, så den bliver let at flytte for en nem rengøring.

  Temperaturen i alle vores impulskølere kan indstilles i temperaturintervallet fra +3°C til +8°C.

  Mulighederne er mange, men i alle tilfælde er vi hos Dansk Køl & Klima en pålidelig samarbejdspartner på området.